Και που την βρίσκουμε την πιο παλια
Hands On XiaoYi IP camera - Παρουσίαση και mini review!
- Review
-
-
Κατεβάζεις την 3.4.3Ο/H pasific έγραψε:
Και που την βρίσκουμε την πιο παλια
Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 3.4.8 GR/EN/FR
Και θέλεις και το αντίστοιχο plugin να βάλεις.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
οταν ερχονται οι ειδοποιησεις στο κινητο,υπαρχει τροπος να αναβει η οθονη εκεινη την στιγμη ? μονο ηχος μου ακουγεται.
-
Συνήθως ακούγεται ήχος και ανοίγει το notification led. Ποιά συσκευή έχεις; Μπορείς ανάλογα με τη συσκευή να επιλέξεις διαφορετικό τρόπο ειδοποίησης. Δηλαδή να σου βγάζει και banner το οποίο σου ενεργοποιεί την οθόνη.Ο/H lapan έγραψε:
οταν ερχονται οι ειδοποιησεις στο κινητο,υπαρχει τροπος να αναβει η οθονη εκεινη την στιγμη ? μονο ηχος μου ακουγεται.
-
ενα THL T5s εχω ,αλλα και στο nexus 7 το ιδιο κανει. Δεν εχω δει καποια ρυθμιση γι αυτο.
-
Επειδή δεν ξέρω τι "φοράει" το THL για το nexus δοκίμασε να πας στη διαδρομή:Ο/H lapan έγραψε:
ενα THL T5s εχω ,αλλα και στο nexus 7 το ιδιο κανει. Δεν εχω δει καποια ρυθμιση γι αυτο.
Settings -> Sound&Notifications -> When device is locked και κάντο Show all notification content.
Παρόμοιο θα είναι και στο THL απλά δεν ξέρω τη διαδρομή να σου πω. -
Στο thl (android 4.2) ολες οι ειδοποιησεις ειναι εξ αρχης ενεργες. Στο nexus με 5.1.1 παλι ολες οι ειδοποιησεις ειναι ενεργες.Κοιταξα ακομη και στα υπομενου των ρυθμισεων. Αλλα η οθονη δεν ενεργοποιειται. Εχω περασμενη την
XiaoYi Camera ver.2.10.0.6 GR-EN -
Για δοκίμασε λίγο με το Smart Home μήπως εκεί παίρνεις ειδοποιήσεις. Το εγκαθιστάς και κάνεις login με το λογαριασμό σου. Αν δεν έχει την κάμερα στο λογαριασμό σου(λογικά θα την έχει), πρόσθεσε την εκ νέου. Δοκίμασε να δουμε εαν δουλεύει το notification και για τη γλωσσα τα λέμε μετά (θα είναι κινέζικα στην αρχή αλλα μη κολλήσεις, κανε τις δοκιμές σου).Ο/H lapan έγραψε:
Στο thl (android 4.2) ολες οι ειδοποιησεις ειναι εξ αρχης ενεργες. Στο nexus με 5.1.1 παλι ολες οι ειδοποιησεις ειναι ενεργες.Κοιταξα ακομη και στα υπομενου των ρυθμισεων. Αλλα η οθονη δεν ενεργοποιειται. Εχω περασμενη την
XiaoYi Camera ver.2.10.0.6 GR-EN
-
το ειχα κανει εγκατασταση ,αλλα λογω των κινεζικων το διεγραψα ! Θα το δοκιμασω αυριο παλι. Σ ευχαριστω πολυ !
-
Τελικα ελυσα το προβλημα για την ενεργοποιηση της οθονης στις ειδοποιησεις, με την εφαρμογη Popup Notifications.
EDIT : Σε σας,αν εχετε περασμενη την εφαρμογη σε 2 ή περισσοτερες συσκευες,σας ερχονται παντου οι ειδοποιησεις ? Γιατι σε μενα,την περασα σε 3 συσκευες και ερχονται μονο στην μια. Στις αλλες πρεπει να μπεις μεσα στην εφαρμογη για να δεις οτι ηρθαν. Τελικα τις 2 τις απεγκατεστησα και την εχω μονο στο κινητο μου.
Επισης,καποιες φορες αργουν να ρθουν οι ειδοποιησεις.Ετσι λειτουργει ? -
-
Για αυτό νομίζω οτι παίζει ρόλο το πόσο συχνά γίνεται το push της ειδοποίησης. Οπότε εαν πχ κάνει κάθε 5 λεπτά ενημέρωση, τότε μπορεί να αργήσει και 5 λεπτά να σου έρθει η ειδοποίηση. Όσο πιο συχνά κάνει ανανέωση τόσο πιο πολύ μπαταρία ρουφάει απο το κινητό. Βεβαια στην κάμερα που είναι security section θέλεις ΑΜΕΣΗ ενημέρωση οπότε η μπαταρία δε σε νοιάζει τόσο.Ο/H lapan έγραψε:
Επισης,καποιες φορες αργουν να ρθουν οι ειδοποιησεις.Ετσι λειτουργει ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες