Και που την βρίσκουμε την πιο παλια
Hands On XiaoYi IP camera - Παρουσίαση και mini review!
- Review
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H pasific έγραψε:
Και που την βρίσκουμε την πιο παλια
Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 3.4.8 GR/EN/FR
Και θέλεις και το αντίστοιχο plugin να βάλεις.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
οταν ερχονται οι ειδοποιησεις στο κινητο,υπαρχει τροπος να αναβει η οθονη εκεινη την στιγμη ? μονο ηχος μου ακουγεται.
-
Ο/H lapan έγραψε:
οταν ερχονται οι ειδοποιησεις στο κινητο,υπαρχει τροπος να αναβει η οθονη εκεινη την στιγμη ? μονο ηχος μου ακουγεται.
-
ενα THL T5s εχω ,αλλα και στο nexus 7 το ιδιο κανει. Δεν εχω δει καποια ρυθμιση γι αυτο.
-
Ο/H lapan έγραψε:
ενα THL T5s εχω ,αλλα και στο nexus 7 το ιδιο κανει. Δεν εχω δει καποια ρυθμιση γι αυτο.
Settings -> Sound&Notifications -> When device is locked και κάντο Show all notification content.
Παρόμοιο θα είναι και στο THL απλά δεν ξέρω τη διαδρομή να σου πω. -
Στο thl (android 4.2) ολες οι ειδοποιησεις ειναι εξ αρχης ενεργες. Στο nexus με 5.1.1 παλι ολες οι ειδοποιησεις ειναι ενεργες.Κοιταξα ακομη και στα υπομενου των ρυθμισεων. Αλλα η οθονη δεν ενεργοποιειται. Εχω περασμενη την
XiaoYi Camera ver.2.10.0.6 GR-EN -
Ο/H lapan έγραψε:
Στο thl (android 4.2) ολες οι ειδοποιησεις ειναι εξ αρχης ενεργες. Στο nexus με 5.1.1 παλι ολες οι ειδοποιησεις ειναι ενεργες.Κοιταξα ακομη και στα υπομενου των ρυθμισεων. Αλλα η οθονη δεν ενεργοποιειται. Εχω περασμενη την
XiaoYi Camera ver.2.10.0.6 GR-EN
-
το ειχα κανει εγκατασταση ,αλλα λογω των κινεζικων το διεγραψα ! Θα το δοκιμασω αυριο παλι. Σ ευχαριστω πολυ !
-
Τελικα ελυσα το προβλημα για την ενεργοποιηση της οθονης στις ειδοποιησεις, με την εφαρμογη Popup Notifications.
EDIT : Σε σας,αν εχετε περασμενη την εφαρμογη σε 2 ή περισσοτερες συσκευες,σας ερχονται παντου οι ειδοποιησεις ? Γιατι σε μενα,την περασα σε 3 συσκευες και ερχονται μονο στην μια. Στις αλλες πρεπει να μπεις μεσα στην εφαρμογη για να δεις οτι ηρθαν. Τελικα τις 2 τις απεγκατεστησα και την εχω μονο στο κινητο μου.
Επισης,καποιες φορες αργουν να ρθουν οι ειδοποιησεις.Ετσι λειτουργει ? -
-
Ο/H lapan έγραψε:
Επισης,καποιες φορες αργουν να ρθουν οι ειδοποιησεις.Ετσι λειτουργει ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες