Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 458.
-
επειδή αναφέρθηκε για το κινητό που ήρθε από το eglobal και επειδή δεν είναι το πρώτο ξένο κινητό που πέφτει στα χέρια μου έχουν περάσει αρκετά σας πληροφορώ ότι είναι αυθεντικό και δεν ήταν χρησιμοποιημένο
-
Xiaomi redmi 4 pro ήτανε μόνο 8 ευρώ πιο ακριβό από ότι στην κίνα και ήρθε και πιο γρήγορα
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Για πες ήρθε σφραγισμένο; Τι ρομ φόραγε unofficial; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Όχι ήρθε όπως έρχονται από όλα τα κινεζομαγαζα και είχε δώρο αντάπτορα για την πρίζα ρομ είχε την global μία χαρά έκανε και update Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από birel-motosport: “λοιπόν μόλις παρέλαβα από το e-global έκανε 8 μέρες να έρθει μου παρέδωσε η acs και περίπου τέσσερις μέρες να το στείλουν φυσικά δεν πέρασε τελωνεία και όλα αυτά όλα μία χαρά ” Ας το γραφ…
-
λοιπόν μόλις παρέλαβα από το e-global έκανε 8 μέρες να έρθει μου το παρέδωσε η acs και περίπου τέσσερις μέρες να το στείλουν φυσικά δεν πέρασε τελωνεία και όλα αυτά όλα μία χαρά
-
μήπως πρέπει πλέον να αγοράζετε από ευρωπαϊκές αποθήκες
-
Δεν έχει και άδικο ....
-
Παράθεση από maddoctor: “Λέτε να μου το πάρω δώρο !? ” Θέλεις να πεις να το παραγγείλω και το καλοκαίρι που θα αποφασίσουν να τό δώσουν να στο στείλουν
-
Παράθεση από apollo_il: “φιλε μου εχεις καποιο λογαριασμο στο flickr?αν εχεις ανεβασε εκει φωτος ώστε να τις δουμε στην κανονικη τους ποιοτητα.επισης αν καποιος φιλος σου εχει s7 edge ή one plus 3 θα ηταν πολύ ωραιο να τα συγκρινατε σε:αποκριση οθονης κατω από τον ηλιο,ενταση κ ποιοτητα ηχου,ταχυτητα δαχτυλικου αποτυπώματος,φωτος κατω από διαφορες συνθήκες,ποιοτητα βιντεο κτλ. Κ επειτα να μας γραψεις τις εντυπώσεις σου.Ελπιζω να μην σε κουρασα ΥΓ:καλοριζικο κ να το χαρεις μεχρι τερμα! ” χωρίς να…
-
Αναμονή λοιπόν