Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
-
Ο/H gto έγραψε:
Ακόμα ;
Έτσι να ζηλεύετε...Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
αρχηγέ μηλοκολλημένε.....ζωγραφίζεις ώρες ώρες!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μιας και αναφέρεται ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων από την εμπειρία μου ειναι οτι χειροτερο εχω δοκιμάσει ειχα την έκδοση 128
-
Ο/H birel-motosport έγραψε:
Μιας και αναφέρεται ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων από την εμπειρία μου ειναι οτι χειροτερο εχω δοκιμάσει ειχα την έκδοση 128
-
ό τι αναφέρουν και από πάνω τα παιδιά πολλές φορές δεν διαβάζει το δακτυλικό αποτύπωμα και αν το διαβάζει είναι πολύ αργός τις περισσότερες φορές που χρειάζεται να ανοίξει γρήγορα το κινητό αισθητήρας απλώς δεν πιάνει
-
Εγω παλι παιδια ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το δακτυλικο αποτυπωμα.Πολυ γρηγορο πραγματικα και δεν εχω βαλει ακομα την εκδοση 6.12.1
-
Ο/H birel-motosport έγραψε:
ό τι αναφέρουν και από πάνω τα παιδιά πολλές φορές δεν διαβάζει το δακτυλικό αποτύπωμα και αν το διαβάζει είναι πολύ αργός τις περισσότερες φορές που χρειάζεται να ανοίξει γρήγορα το κινητό αισθητήρας απλώς δεν πιάνει
-
Και με την 6.12.8 ακόμα πιο πολύ!!! Επίσης βγηκε ή πρώτη global!!!Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Μιας και αναφερθηκε προγραμμα σαν το mi pcsuite για το κινητακι μας υπαρχει ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0