Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Ήρθε!
Αλλά μόλις το ανοιξα έχει κινέζικα!!!
Και δεν μπορώ να αλλάξω γλώσσα ααχαχαχαχαχαχα
Καμία ιδέα????
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
Bodai: Photo Deleted. Exposed IMEI -
Πας ρυθμίσεις (το γνωστό εικονίδιο) (αν δεν ξέρεις είναι ένα γρανάζι)
Μετά θα πατήσεις πάνω στο δεύτερο κινέζικο που θα βρεις με τις 3 τελείες ... (όχι το πρώτο όμως το 2ο)
και θα σε πάει στις πρόσθετες ρυθμίσεις
Η γλώσσα είναι το 2ο και έχει το γνωστό σχέδιο με την υδρόγειο που έχει και στο twrp -
Ο/H gvoi έγραψε:
Display Spoiler Ήρθε!
Αλλά μόλις το ανοιξα έχει κινέζικα!!!
Και δεν μπορώ να αλλάξω γλώσσα ααχαχαχαχαχαχα
Καμία ιδέα????
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
Εδώ σε εικόνες τα βήματα που θα κάνεις.
Πατάς πρόσθετες ρυθμίσεις, τις τρεις τελείες..
-
-
Αυτο το ultrasonic fingerprint scanner, τι παραπάνω κάνει από το άλλο το απλό??
Ξεκλείδωνει χωρις να ακουμπήσεις το δάχτυλο καν??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Υποτιθεται οτι ειναι πιο ακριβες και ανιχνευει το αποτυπωμα ακομα και με βρεγμενα ή λερωμενα δαχτυλα. Btw, εσυ παρελαβες τελικα?Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
-
Και....άμα έχεις βρεγμένα ή λερωμένα χέρια, τολμάς να αγγίξεις το κινητό βρε αμαρτωλέ ?
Οσονούπω, παραλαμβάνω...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Αυτο το ultrasonic fingerprint scanner, τι παραπάνω κάνει από το άλλο το απλό??
Ξεκλείδωνει χωρις να ακουμπήσεις το δάχτυλο καν??
Θεωρητικά διαβάζει και βρεγμένα χέρια...θεωρητικά πάλι μπορεί να δουλέψει και κάτω απο άλλα αντικείμενα (πχ κάτω απο μία θήκη πλαστική ή ένα tempered glass).
Θεωρητικά και πάλι, μπορεί να διαβάσει 3D εικόνα πράγμα που κάνει πολύ πιο ασφαλή τα δεδομένα (σε σχέση με τις μέχρι τώρα 2D αναγνώσεις).
Μένει να μας το επιβεβαιώσουν και πρακτικά αυτοί που το πήραν.
Όπως επίσης και πώς δουλεύει το 3D touch απο το 128άρι!
Υ.Γ Άμα λέω μλκίες ας μου το πει κάποιος. Αυτά έχω χοντροκαταλάβει από τα λίγα που διάβασα μέχρι σήμερα.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Δουλεύει με υπερήχους και όχι με επαφή.
Θεωρητικά διαβάζει και βρεγμένα χέρια...θεωρητικά πάλι μπορεί να δουλέψει και κάτω απο άλλα αντικείμενα (πχ κάτω απο μία θήκη πλαστική ή ένα tempered glass).
Ο/H demakhs έγραψε:
Και....άμα έχεις βρεγμένα ή λερωμένα χέρια, τολμάς να αγγίξεις το κινητό βρε αμαρτωλέ ?
Οσονούπω, παραλαμβάνω...
Στο κανονικό fingerprint χώνεις το δάχτυλο σου...
Στο ultrasonic δεν χρειάζεται να βάλεις δάχτυλο.... ανοίγει μόνο στην ιδέα ότι θα το βάλεις
Όπως αντιλαμβάνεσαι αυτή η τεχνολογία είναι κανούργια και σε προκαταρκτικό στάδιο, αργότερα μπορεί να γίνει μονιμη στάση στη τεχνολογία αναγνώρισηςRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Θα βάζεις δηλαδή δαχτυλο, χωρίς στην ουσίαν ν' άκουμπας εεεε.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0