Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Ωραια νεα αντε μπραβο μα βγαινουν ολο και ποιο ωραιες ρομ.!! Για πειτε βρε παιδια το εχει παρει κανεις σε μαυρο να μας πει την γνωμη του ???Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Σε μία αποθήκη του χονγκ κονγκ βρίσκεται κ ετοιμάζεται να πετάξει για Αγγλία..σε καμία βδομάδα πιστεύω θα έχω τις πρώτες εικόνες!
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου -
-
Αν βαλω την 6.12.1 θα σβηστουν τα προγραμματα που εχω βαλει ?(Σορρυ αν φαινεται χαζη η ερωτηση αλλα ειναι η πρωτη μου φορα σε xiaomi )
Επισης antivirus εχετε βαλει ?Αν ναι ποιο ? -
-
Ο/H Sokin_v έγραψε:
Αν βαλω την 6.12.1 θα σβηστουν τα προγραμματα που εχω βαλει ?(Σορρυ αν φαινεται χαζη η ερωτηση αλλα ειναι η πρωτη μου φορα σε xiaomi )
Επισης antivirus εχετε βαλει ?Αν ναι ποιο ?
Για την πιο πάνω ερώτηση εξαρτάται τι Ρομ έχεις. Αν έχεις την προηγούμενη, ή έστω μια κοντινή στην προηγούμενη developer ελληνική ρομ, δεν θα χάσεις τίποτα.
Αν έχεις πολύ παλιά (που δεν γίνεται με τέτοιο κινητό που έχεις) ή Stable ή ξένη ρομ, τότε για να πας στην ελληνική θα πρέπει να κάνεις factory reset που στα σβήνει όλα. Φυσικά όλα αυτά επανέρχονται από το micloud αν είσαι συγχρονισμένος. -
Με καλυψες απολυτα σε ευχαριστω πολυ. Την stable εχω βαλει την τελευταια xiaomi.eu_multi_MI5S_V8.0.10.0.MAGCNDH_v8-6.0.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other
-
Η Xiaomi έρχεται επίσημα στην Ελλάδα; [Αποκλειστικό] | Techblog.gr
Λέτε?
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αν καταφέρει να κάνει πωλήσεις και να επιβιώσει μόνο καλό μπορεί να είναι
-
-
Ο/H baiosss έγραψε:
Η Xiaomi έρχεται επίσημα στην Ελλάδα; [Αποκλειστικό] | Techblog.gr
Λέτε?
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-