Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
-
Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:
Την πέρασα από mi globe και αυτή. Έχουν και mpdecision. Μου φαίνεται λίγο καλύτερη προς το παρόν συγκριτικα με την ελληνική xrtv, όχι όμως ιδιαιτερες διάφορες. Και security patch δεκεμβριου επισηςθα έχουμε και global δηλαδή σε λίγο καιρό?
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδια καλησπερα. Σε λιγες μερες θα παραλαβω το Mi5s απο Shanghai απο εναν φιλο μου, οποτε θα εχει την official china ROM. Ηθελα να ρωτησω αν μπορει καποιος να με βοηθησει με το flashaρισμα της ελληνικης/xiaomi.eu ROM, γιατι ειδα τον οδηγο και αναφερει "Μη δοκιμασμένος - [Μόνο για έμπειρους χρήστες]", οποτε δεν θελω να κανω κανενα λαθος! Ευχαριστω!
-
δεν υπάρχει άλλος, αναγκαστικά με αυτόν θα πορευτείς....
δεν είναι τόσο χάλια όσο δείχνει να είναι το ..... όνομα του οδηγού!!
ξεκίνα και εδώ είμαστε...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
μπες twrp-->wipes-->format data (μόνο του κουμπάκι)-->yes-->back-->reboot-->reboot to recovery-->wipes-->advanced-->dalvick, cache & data-->back-->install τη ρομ
κάνε και έναν έλεγχο bootloader, μήπως κλείδωσε???????Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
δεν εχει κλειδωσει
μιας και δοκιμαζω και βαζω και αλλα twrp εννοω με αλλη ημερομηνια δημιουγιας
=============== Δεκ 2nd 2016, 11:58pm ===============
εχει σημασια στο twrp
mount
εκει που λεει Mount system partition read only
να ειναι η να μην ειναι τικαρισμενο? -
τα κανες τα wipes, formats κλπ που σου γραψα?
ξανα-φλασάρισε το twrp μετά μια φορά ακόμα....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
τα εκανα αλλα δε βλεπω φως!!
περνοντας την fastboot rom στο κινητο χωρις να επιλεξω wipe all + lock
το κινητο ανοιγει με την κινεζικη αλλα εχει μεσα και τις ελληνικες εφαρμογες της ελληνικης ρομ
=============== Δεκ 3rd 2016, 12:09am ===============
εδω πρεπει να αλλαξω τιποτα?
=============== Δεκ 3rd 2016, 12:12am ===============
την περναει την ρομ αλλα δεν ανοιγει μενει στο λογοτυπο!! -
Ο/H manwlis77 έγραψε:
εκει που λεει Mount system partition read only
Για να στην δώσει όμως αυτη την επιλογή πρεεπει πρώτα να κανεις wipe/format data-yes
και back-back
reboot recovery.. -
μαλλον το εχω δοκιμασει και αυτο
αλλα τιποτα τα ιδια!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0