Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
AmazFit bt Xiaomi
kodorevi8ulis - - Amazfit
Μήνυματο agps θέλει να κατεβάσει δεδομένα (όπως και το κινητό σου) από το internet
-
Παράθεση από jp7rgv: “Υ. Γ. Ποια από αυτές τις μνήμες είναι καλύτερη και πως ξεχωρίζουμε ποιες φοράει πριν την αγορά, ξέρουμε? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Απλά δεν εκτός αν πετύχεις πωλητή που θα σου ανοίξει την συσκευή (και να μην παραπονεθείς μετά) και να τρέξει πρόγραμμα και και και και (εκτός αν έχουν συγκεκριμένα serial οι συσκευές) (εεε μιλάμε για την emmc , storage rom δηλαδή όχι για την μνήμη ram) ξεχωρίστε πρώτα αν παίρνετε την global ή όχι και αφήστε τα …
-
Παράθεση από NasDriver: “Παιδιά, μην τα κάνετε τραγικά, μία fastboot rom θέλει με το που θα παραλάβεις και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα μετά ” τραγικά είναι , γιατί χάλασε το redmi 1 (που είχα δώσει στον father) και τώρα θα πρέπει να πάρω νέο κινητό (για μένα , και να δώσω το 3 στον father) και από εκεί που έλεγα περίμενεεεεε , μάρτη , θα βγάλει καλύτερο πράμα η #$*&#$@( εταιρία , εεεε τώρα δυσκολεύουν τα πράγματα :PPPPP
-
Παράθεση από NasDriver: “Για την ρομ μιλάμε προς το παρών ” εννοώ για το τι λέει το μαγαζί που κοιτάει ο φίλος και αναφέρει την λέξη global γιατί αν αφορά μόνο την ρομ ε τότε υπάρχει περίπτωση "πειράγματος" (αν υποθέσουμε ότι μόνο , από την μαμα εταιρία , η global έκδοση έχει την ρομ global περασμένη) και κοινώς όλα τα προβλήματα που υπάρχουν αν αφορά την global , συσκευή , ε τότε (υποθέτω πάντα) έρχεται επίσημα με την global rom από την xiaomi , χωρίς (ίσως; ) τα προβλήματα με brick αν είναι η …
-
Παράθεση από jp7rgv: “Σε ερώτηση που έκανα σε μαγαζιά στο σκρουτζ μου είπαν ότι είναι global έκδοση. Αλλά πιο πάνω αναφέρεται ότι εάν δεν ειναι η 9.6.2.0 τότε υπάρχει πρόβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” επειδή δεν το κατέχω το άθλημα (αγοράς κινητού από skroytzomagazo) global όπως εννοούμε απλά rom με πολλές γλώσσες (που βαπτίζουν πολλοί global) ή όπως λέμε η επίσημη global έκδοση που έχει την Β20 (για 4g) ; (και ό.τι άλλο διαφορετικό έχει π.χ. αγγλικό Manual , …
-
Παράθεση από jp7rgv: “Οπότε σε περίπτωση αγοράς από σκρουτζομαγαζο πως μπορώ να μάθω αν έχει την 9.2.6.0 που αν κατάλαβα σωστά δεν έχει πρόβλημα με hard brick? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” γίνομαι σπαστικός το ξέρω αλλά μην βιαστείς (αν δεν είναι απαραίτητο) να αγοράσεις κυκλοφορούν οι global εκδόσεις πλέον (ε κάποια στιγμή θα κάνουν και την εμφάνιση τους κι εδώ)
-
Παράθεση από angelkexa: “Εγώ βλέπω πως και η xiaomi την "είδε περίεργα" και έγινε και αυτή όπως οι υπόλοιπες μεγάλες εταιρείες. Κάποτε ήταν πιο απλό να περάσεις rom ούτε κλειδώματα ούτε τίποτα. Ας μην ξεφεύγουμε όμως από το θέμα. Υπενθυμίζω πως ο υπολογιστής μου βλέπει το κινητό κανονικά στις συσκευές "android booloader interface" χωρίς κάποιο θαυμαστικό κλπ. Μήπως είναι σε καλύτερη μοίρα απ'ότι νομίζουμε ; ” Βασικά δεν την είδε περίεργα όπως λες όταν αγοράζεις εσύ συσκευή και έχει μέσα bloatwar…
-
AMAZFIT Pace charging dock
Μήνυμαμε κουράζεις άνοιξα το dock που είχα πάρει που έιναι με ενσωματομένο καλώδιο και μια χαρά συνδέεται με υπολογιστή και προφανώς δεν το είχα ψάξει (= το πρώτο που βρήκα)καν γιατί το πήρα πριν έρθει το ρολόι :))) 5V/300mA Black USB Charging and Data Cable Cradle Charger for Xiaomi Huami Amazfit Smart Watch FW1S-in Smart Accessories from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
-
Παράθεση από pavlidisc: “Για τον under display αισθητήρα έχω τις έντονες αμφιβολίες μου. Μακάρι όμως... Και στο Mi7; Τι ρε παιδιά;;;; Εάν εδώ χαμός....εκεί τι;;;;; ” θα πάρει ένα +1 στο όνομα, από 6 σε 7 , τι άλλο θες ;;;;
-
να το φέρει η Infoquest να το πουλάει ακριβότερα και απο το Χ
-
για μένα π.χ. δεν αξίζει το 3/32 αν θες να κρατήσεις την συσκευή κάποσο εγώ έχω 2/16 εδώ και 2 χρόνια και είμαι τον τελευταιο καιρό "να βάλε την Lite έκδοση μη γεμίζει η μνήμη" "να κάνε καμιά πατέντα για μεταφορά σε sd" (και προφανώς δεν έχω 2η σιμ αναγκαστικά) οπότε 3/32 δε θα πάρω με την καμία (τότε ήθελα αλλά δεν είχε βγάλει τέτοια έκδοση) 3/32
-
Παράθεση από ntakman: “TO REDMI NOTE 3 BLEPOTHA PAREI.ANDROID 7 POTE THA PAREI ” λογικά ποτέ
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαναι όταν έχεις πολλές και κάνεις την κίνηση για να δεις τις ειδοποιήσεις σου τις εμφανίζει σε λίστα όλες
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από xsaviola28: “Την έκανα κι εγώ, δε βλέπω κάποια διαφορά προς το παρόν. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν πρόσεξες στις ειδοποιήσεις επιτέλους βγάζει λίστα (και μπορείς να σβήσεις ο.τι θες)
-
Παράθεση από rizosplayz: “Η Infoquest ναι και η όποια Infoquest. Αν μπορεί γιατί οχι; Θα πληρώσουμε κύριε δεν πάμε τζαμπέ μέσω εγγύησης. Λογικό βέβαια μιας και είναι διανομέας και οχι αντιπρόσωπος και γω στη θέση της το ίδιο θα έκανα, σιγά μην έμπλεκα. Της τα έλεγα πριν το πάρει απο AliExpress περι ελληνικής υποστήριξης/αγοράς μα προτίμησε την έκπτωση εκ Κίνας. Τώρα κλαίει για τα +30€ που δεν έδωσε. Κρίμα, πραγματικά κρίμα. Πως το επιτρέπει η Xiaomi αυτό άραγε να κάνει ο καθένας ότι θέλει με τα …
-
ναι θα πάρετε 10 , αλλά τι αναλύουμε τώρα ρε παιδιά ; για κάτι που θα γίνει όταν κάνουμε τα μπάνια μας ;; :)) ούτε καν να το σκέφτεστε δεν χρειάζετε