Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από AlexanderK: “Μα στην κανονική δεν είχα θέματα... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ” μα δεν μιλάμε για ίδια πράγματα δεν μιλάμε για κανονική 9 και beta 9 (άρα κανονική + κάποια εξτρά) μιλάμε για κανονική 9 που υπάρχει εδώ καιρό (σαν 9 , όχι για την συσκευή συγκεκριμένα) και beta 10 που βγήκε πρόσφατα
-
Παράθεση από AlexanderK: “καλημέρα, από χθες με την arΩma 8.7.26. Μια ερώτηση...Έχω κάποια κολληματάκια που όταν ήταν με global stable δεν είχα. Πιο πολύ εμφανίζονται όταν αλλάζω σελίδα με εφαρμογές, πατάω το home, ή ανοίγω τα recent. Ξέρω ότι κάποιο lag προέρχεται από το magisk και διορθώνονται με 2-3 reboots. έχω κάνει πάνω από 8. μπορεί να είναι κάτι άλλο; ” ε μπορεί απλά να είναι το ότι έχεις την 8.7.26 αφού μιλάμε για μια beta εκδοση που ακόμα δεν έχει βγει μια stable για την miui 10 μπορεί…
-
Παράθεση από EvangeliaK: “@pavlidisc Έτσι είναι Χρήστο, όπως τα λες! Δεν ξέρω τι παραπάνω μπορεί να περιμένει κάποιος από ένα τηλέφωνο αυτής της κατηγορίας στον τομέα της κάμερας. Βέβαια επειδή το τηλέφωνο δεν είναι μόνο κάμερα, καλό θα ήταν να μπορείς να συνδέσεις και ένα bluetooth χωρίς να κάνεις pair κάθε φορά, να μπορείς να έχεις ειδοποιήσεις από το Mi home και να μην καταλήγεις σε πατέντες για τον ήχο. Οπότε σε αυτούς τους τομείς... Madams and Sirs, this is definitely a Redmi device! w00t.p…
-
Παράθεση από pavlidisc: “Βίντεο με πολύ καλό ήχο σε έντονα θορυβώδες περιβάλλον (επιτέλους!), με fps που μένουν καρφωμένα στα 30 καρέ αν και το βίντεο είναι σε εσωτερικό χώρο με κακό φωτισμό (ξανά επιτέλους!!), με ταχύτατο focus που σχεδόν δεν το πιάνει το μάτι (ξανά μανά επιτέλους!!!). Το παραπάνω επιβεβαιώνει τις υποψίες μου ότι το Whyred ΔΕΝ είναι Redmi!!! ” ή απλά νιώσανε λίγο και μάθανε να φτιάχνουν κάποια πράγματα (τι στο καλό , "ειδικο" τεαμ για την κάμερα φτιάξανε) αλλά don't worry ρε , …
-
1 στα 3 μηνύματα ρε παιδιά είναι για την ένταση , δεν θα έπρεπε καν να υπάρχουν ακόμα τέτοιες απορίες.... αφού το είπαμε 100 φορές , οι ρυθμίσεις είναι @$!$@! (και καλά λόγω Ε.Ε. αλλά είναι @$!$!@) αν θέλετε παραπάνω αλλάξτε το region σε π.χ. Ελβετία ή περιμένετε μπαααας και φτιαχτεί κάποτε (αν δεν μπορείτε λύσεις που θέλουν π.χ. root)
-
AmazFit bt Xiaomi
kodorevi8ulis - - Amazfit
Μήνυμαε άρα μπορεί να είναι κάποιο "οπτικό" bug το οποίο (λογικά) δεν θα υπάρχει αύριο (εκτός αν δημιουργήθηκε με την αναβάθμιση)
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από yiatsou: “Ναι εμφανίζει από κάτω τα δεδομένα που αναφέρεις. Θα δοκιμάσω clear cache και βλέπουμε. Μακάρι αύριο να είναι οκ. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια! Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” όχι εννοώ σου εμφανίζει κάτι που να "δικαιολογεί" αυτά τα χιλιάδες βήματα ; π.χ. σου εμφανίζει στις 12 η ώρα 20κ βήματα και από κατω να λέει "περπάτημα 20κβήματα"
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαη απεγκατάσταση δεν σβήνει όλα τα αρχεία από μέσα οπότε σαν πρώτο βήμα πιστεύω δεν χρειαζόταν καν πρώτα π.χ. να καθάριζες την cache της εφαρμογής και ούτε βέβαια σημαίνει ότι έχεις την τελευταία έκδοση (δεν εμφανίζονται ταυτόχρονα σε όλους οι τελευταίες εκδόσεις των εφαρμογών) τέλος πάντων , δε νομίζω να αξίζει να ασχοληθείς πολύ (Πέραν της cache ίσως) , αν το κάνει και αύριο ναι οκ είναι θέμα, τώρα για τη μια μέρα , ε άστο έτσι btw στο γράφημα σου εμφανίζει την κίνηση ; (συγκεκριμένες ώρες και …
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυματο ρολόι γράφει τα ίδια ; αν κάνεις swipe down για να κάνει sync Ξανά βγάζει τα ίδια ; σίγουρα κάτι άλλαξε γιατί μου άνοιξε agreement νέο , επίσης έχει update η εφαρμογή , την έκανες ;
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαρεεεεε cheat εβαλες ;;;; baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
-
Παράθεση από AlexanderK: “βιάζομαι γιατί έχω πρόβλημα και θέλω να δω αν το έχουν διορθώσει... ” την βιασύνη και τον προβληματισμό σου τον καταλαβαίνω το να λέμε όμως παρασκευή πρωί (ώρα ελλάδας) που είναι η αναβάθμιση οεό, άργησε κλπ είναι σαν να είσαι στις 4 το πρωί από έξω από τον κωτσόβολο και να φωνάζεις "ανοίξτε να πάρω μια τηλεόραση" άντε και τώρα που βγήκε να λέμε "άντε παιδιά που είναι η xtrv , τι κάνετε , έχει μια ώρα που ήρθε η επίσημη" κ.ο.κ.
-
Παράθεση από AlexanderK: “την προηγούμενη Παρασκευή δεν είχαμε αναβάθμιση. Τώρα δεν έχουν δώσει καμία. Σταθερότητα...! ” γιατίιιιιι βιάααζεσαιιιι ;; αν είναι σάββατο σήμερα και δεν έχω χάσει τις μέρες οκ πες ότι δεν δώσαν γιατί άλλαξε η μέρα είναι (μάλλον ε;) παρασκευή πρωί , εδώ , παρασκευή μεσημέρι στην Κίνα .... δεν σου είπε ότι στις (π.χ.) 12.00μμ ώρα Πεκίνου θα βγει η ρομ , δεν την βάλαν στον φούρνο και τότε κλείνει το ρολόι του
-
Παράθεση από Kostis_87: “Καλησπερα, καινουριος χρηστης note 5. Πρωην χρήστης redmi pro. Σε 20 λεπτα μου φερνει ο κουριερ το καινουριο κινητο. Φοραει ελληνικη global. Να το αφησω ετσι ή να περασω κατι αλλο? Καποια αλλη rom. Αποψεις θέλω... ” γιατί πιστεύεις ότι μπορείς να περάσεις γρήγορα άλλη ρομ ; πάρτο , κάνε τα περί ξεκλειδώματος και βλέπεις τι θα βάλεις τότε
-
Παράθεση από thanostek: “ok ωραία.. να αυτή έχω. ευχαριστώ για την απάντηση. απλά είχα κολλήσει σε μια συζήτηση(μπορεί να είχα καταλάβει λάθος) ότι με φλασάρισμα καινούργιας ρομ με τιμή αντι4 χάνεις τo twrp. ευχαριστώ και πάλι ” χάνεις εννοείς δεν μπορείς να το ξαναβάλεις να υποθέσω γιατί πάντα έχανες το twrp αφού η κάθε ρομ (Official πάντα) έβαζε το stock recovery
-
Παράθεση από lorys1810: “φιλε αυτη εδω τι ειναι ? MIUI 10 8.7.24 Public Global Beta ( Update Available ) - Redmi Note 5 Pro - Mi Community - Xiaomi ρωτω για δεν γνωριζω και πολλα ” ναι αλλά σου απάντησα ήδη αν δεις και τα σχόλια θα καταλάβεις (όχι, το ότι αυτός στον τίτλο έγραψε ό.τι του ήρθε στο κεφάλι δεν έχει καμία σημασία) περιμένεις την παρασκευή που βγαίνει κανονικά η beta
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alexandros: “Λογω του anti roll back τρωω ακυρο στη διαδικασια του root! Τι πρεπει να κάνω. Redmi note 5” τι εννοείς; παντα κι σε όλες τις εκδόσεις είχα ροοτ Παράθεση από George 21: “Παίζει εφαρμογή για χρωματίσει το led ειδοποιήσεων??” λες να κάνει θαύμα μια εφαρμογή;;; White Led είναι αν θες χρώμα βάζεις κάνα αυτοκόλλητο ή το βάφεις
-
το έχω ντάξει , μαζεύει πράγμα δεν λέω