Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από thedoctor46: “Ναι AliExpress. Όχι δεν έχει B20, αλλά και αυτό που έχω δεν έχει, αλλά πιάνει κανονικά 4G. Λέει ότι είναι official. Και τις γυναίκας που είναι το rn4x είναι Κινέζικη έκδοση και δεν έχει την B20 , αλλά πιάνει κανονικά 4G. Σε cosmote... ” δεν είπε ποτέ κανείς ότι αν δεν έχει Β20 δεν θα πιάνεις 4g και το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς μου έχει πατατάκια , αλλά όχι δεν έχει πολλές μάρκες και γεύσεις που έχει ένα σούπερ μάρκετ τώρα (χωρίς να έχω διαβάσει τα προηγούμενα φυσικά)…
-
AmazFit bt Xiaomi
kodorevi8ulis - - Amazfit
ΜήνυμαΠαράθεση από pyxtatolis: “Παράθεση από the_dynamite: “Περιμένω και γω με ανυπομονησία την αναβάθμιση. Ας μου απαντήσει κάποιος παρακαλώ. Όταν τελειώσει η αναβάθμιση θέλει ξανά να κάνεις pairing του ρολογιού με το κινητό; Και αν ναι, τότε οι προηγούμενες δραστηριότητες (running, walking κτλ) που είχε αποθηκευμένες το κινητό διαγράφονται; ” Όταν τελειώσει η αναβάθμιση σου βγάζει πάλι qr code οπότε εγώ έκανα pair ξανά, αλλά δεν χάθηκε τίποτα από τις δραστηριότητες. Πάντως η καινούρια είναι σαφώς βε…
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαε μπορεί και να ανακλήθηκε τεσπα υπομονη Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μη ξεχνάς ότι ένα Update είναι και αναγκαστικό εξαιτίας του pro (μετάβαση σε oreo) κλπ να διορθώνονται πράγματα (χωρίς φυσικά να χαλάνε άλλα) και ας βγάζει και κάθε μέρα (παίζει ρόλο υποθέτω και για να υπάρχει ομαλή μετάβαση σε 10) (για εσάς που έχετε stable , σε μας με magisk/twrp κλπ είναι άλλο θέμα/πρόβλημα )
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαμπα δε θέλει @pavlidisg σίγουρα υπήρχε κάποτε να μπεις σε beta αλλά δεν το πρόλαβα
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαδεν ξέρω D ; εγώ έχω A υπάρχει και τρόπος να την βάλεις (unlock Κλπ) αλλά θα συγκρατηθώ λίγο ακόμα να έρθει μόνη της
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από akisjes: “Οχι και κάθε τυχοντας ,όταν εμείς περνάμε τα xiaomi οι άλλοι τα σκαγανε στα samsung και με την λέγανε για τις κινεζιές.Τωρα όπως γίνεται συνήθως ,μικροί μεγάλοι στα καφενεία μπερδευόμαστε..... ” προφανώς και δεν αναφερόμουν σε κανέναν
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Δεν έρχεται η αναβάθμιση. Μουλάρωσε. from my Mi5s ” ρεεε σε μας τους update-λαγνους κάνει τέτοια πράγματα καιι στοννν κάθε τυχόντααααα του βγάζει Update ..... :PPP
-
Παράθεση από EvangeliaK: “Να παραφράσω. Δεν έχει κανένα καινούριο χαρακτηριστικό. (Τα security patches τα θεωρώ αυτονόητα σε καινούρια συσκευή.) 3 updates έχω κάνει, όλο bugs διορθώνουν... Θέλει μια περίοδο προσαρμογής η Xiaomi όταν έρχεσαι από άλλη εταιρεία. ” μάλλον ήταν λίγο βιαστική η ρομ με oreo :))
-
"και η εταιρία απορεί γιατί δεν πάνε καλά οι πωλήσεις παπουτσιών μπάσκετ στην αμερική ενώ έχει βγάλει νούμερα που φτάνουν μέχρι και το 10' "
-
Παράθεση από soulfreem: “Εχω προβλημα με τον ηχο bluetooth γυρναει απο μονο του σε κωδικοποιηση AAC ενω η συσκευες audio δουλευουν με τον κωδικοποιητη sbc.Καθε φορα που συνδεομαι στο ραδιο cd πρεπει να το γυρναω απο τις ρυθμισεις σε sbc το οποιο ειναι κουραστικο!Ξερετε πως μπορουμε να το βαλουμε σε sbc default; ” πως το γυρνάς ; από το dev options εκεί που έχει τις επιλογές για τους codecs ή αλλού ;
-
Παράθεση από fanismarg1977: “Τα γυαλιά ηλίου μου έχουν φίλτρο polarized κ όταν τα φοράω η οθόνη του κινητού σχεδόν δε φαίνεται... Είναι καμιά ρύθμιση να κάνω; συμβαίνει κ σε εσάς; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” η ρύθμιση είναι πολύ απλή αλλά κοστίζει από 20 ως 300+ ευρώ αλλάζεις γυαλιά ή κινητό :))) (γενικά με τα Polarized υπάρχει θέμα σε πολλές οθόνες)
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “"Data cam be viewd in Amazfit watch App" Υπάρχει περίπτωση να σταματήσει ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ να έρχεται στο ρολόι αυτή η άκρως ενοχλητική ειδοποίηση; ” αν εννοείς το μήνυμα που βγάζει για το data upload τότε όχι τι να κάνουμε , σχέση με την xiaomi έχουν , σε κάποια πράγματα απλά δεν νιώθουν (μη πω κάτι βαρύ ) edit-> κάποιος είπε ότι του ήρθε αναβάθμιση σε 2.8 ..... οπότε (αν ισχύει) μιλάμε για μεγάλη αναβάθμιση (λειτουργικό που υπάρχει ήδη στο stratos) .... άρα υπομονή .... όλο κ…
-
Παράθεση από kostas_thess: “Μετά την άλλαγη και ένα reboot διορθώθηκε λίγο η ένταση του ραδιοφώνου και της μουσικής. Αλλά το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις και τις εισερχόμενες κλήσεις παραμένει. Οάρα πολύ χαμηλή ένταση. Τα ακουστικά έιναι καινούρια και σε άλλη συσκευή δουλεύουν άψογα. ” δεν είναι θέμα ακουστικών , είναι χάλια οι ρυθμίσεις γενικά σε αυτό το κομμάτι δοκίμασε αυτό μπας και βοηθήσει (μη το αυξήσεις πολύ, σιγά σιγά) details?id=com.goodev.volume.booster
-
Παράθεση από topmar: “Παιδιά το πρόβλημα με την μη αύξηση της έντασης ήχου στα ακουστικά, σε εφαρμογές Messenger, Viber κλπ, πως διορθώνεται; Είναι πολύ χαμηλή η ένταση, όσο κι αν ανεβάζω από το κουμπί στα πλάγια του κινητού.... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” βάλε ελβετία/ρωσία/ινδία στην περιοχή (και restart για σίγουρια , δεν θυμάμαι αν θέλει οπωσδήποτε) να δεις αν σου ακούγεται δυνατότερα (αν έχεις root κάποιος στο xda είχε βάλει πειραγμένα αρχεία με δυνατότερη έν…
-
Παράθεση από koleoptero: “Όχι σοβαρά προβλήματα. Η φόρτιση ήταν γνωστό πρόβλημα που αργούσε πολύ. Τα full screen gestures δεν δούλευαν το ίδιο καλά όπως με το MIUI. Αλλά ειλικρινά ενώ είμαι και πρώην χρήστης Nexus τελικά το stock android δεν είναι πιο όμορφο από το MIUI, βαρέθηκα να κυνηγάω εικονίδια. Και πολλές από τις εφαρμογές της Xiaomi χρήσιμες είναι τελικά και δουλεύουν σωστά όπως ο καιρός, η ηχογράφηση κλήσεων και το scanner. Η κάμερα δούλευε οκ, είχε και 4κ βίντεο αλλά δεν την δοκίμασα ι…