Καλως, ετσι και αλλιως εχω καμια βδομάδα ακομα μπροστά μου για να μπορεσω, οποτε αναμενουμε γενικώς
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
@thedoctor46 το 4/64 ή 3/32 θα κοιτάς που να λέει και global version ;)Σε αυτήν που έστειλα ποιο είναι το πρόβλημα; Αφού έχει global Rom και Ελληνικά και αυτόματα update
-
@thedoctor46
1. Δεν ξέρεις πώς πέρασαν την global rom, αν είναι official global και αν έγινε σωστά η εγκατάσταση χωρίς να έχει θέματα (διάβασε τα μηνύματα των προηγουμένων ημερών).
2. Δεν έχει Β20 μπάντα για 4G.
3. Aliexpress??? -
Ναι AliExpress. Όχι δεν έχει B20, αλλά και αυτό που έχω δεν έχει, αλλά πιάνει κανονικά 4G. Λέει ότι είναι official. Και τις γυναίκας που είναι το rn4x είναι Κινέζικη έκδοση και δεν έχει την B20 , αλλά πιάνει κανονικά 4G. Σε cosmote...
-
Ο/H thedoctor46 έγραψε:
Ναι AliExpress. Όχι δεν έχει B20, αλλά και αυτό που έχω δεν έχει, αλλά πιάνει κανονικά 4G. Λέει ότι είναι official. Και τις γυναίκας που είναι το rn4x είναι Κινέζικη έκδοση και δεν έχει την B20 , αλλά πιάνει κανονικά 4G. Σε cosmote...
δεν είπε ποτέ κανείς ότι αν δεν έχει Β20 δεν θα πιάνεις 4g
και το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς μου έχει πατατάκια , αλλά όχι δεν έχει πολλές μάρκες και γεύσεις που έχει ένα σούπερ μάρκετ
τώρα (χωρίς να έχω διαβάσει τα προηγούμενα φυσικά) γιατί ενώ υπάρχουν τόσα μαγαζιά ψάχνετε γενικά (υποθέτω γενικά , άρα χωρίς να ξέρουμε ούτε τρόπους αποστολής ούτε πόσο αξιόπιστο είναι κλπ) το aliexpress για κινητά δεν μπορώ να το καταλάβω βέβαια (θα μου πεις "τιμή" και θα πω ότι την έχουν πατήσει πολλοί) -
-
Το 4/64 το GearBest το έχει στα 163 ευρω, το έχεις βρει πιο φθηνό απο το Aliexpress;
-
προσοχη απο που αγοραζετε γιατι θα πληρωσετε τελωνειο ειδικα απο aliexpress. Καλυτερα παρτο απο το σκρουτζ πιο φθηνα θα σ βγει. Αν παλι συνεχιζεις να θελεις απο κινα χτυπατο απο Banggood με priority (εχω παρει με αυτη τη μεθοδο 3 κιντα απο εκει με κανενα δεν αντιμετωπισα θεμα με με το τελωνειο) . Το Gearbest κανει νερα, για μενα δεν ειναι 100% σιγουρη επιλογη. Anyway εγω το εχω το κινητο περιπου 1 μηνα και το ειχα παρει με κουπονι απο Banggood 148 ευρω + 8 κατι αποστολη την εκδοση 3/32.
-
Ναι την ξέρω αυτή την προσφορά. Απλά εγώ θέλω την έκδοση rn 6/64
-
Στην τελική μήπως δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά να έχει 6ram σε σχέση με την 4ram;
-
Η διαφορά είναι στην μνήμη και στην b20, αν με αυτά είσαι ΟΚ, απλά βρες κατάστημα που να στέλνει Ελλάδα με μέθοδο που δεν περνάει τελωνείο
-
Ο/H Atha Kappas έγραψε:
Καλημέρα και απο μενα, διάβαζα στο αγγλικό φόρουμ αυτο Important Announcement about Updating of Redmi Note 5 Pro/Redmi Note 5 - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum για το antiroll back protection οσον αφορα την έκδοση Android και Miui. Εγω αυτην την στιγμη ειμαι στην 8.7.5 global dev και περιμενω να ξεκλειδωσω και να περασω twrp. Το έχει επιχειρήσει κάποιος με επιτυχία; Γιατί αναφέρουν πολλοί οτι brιckarονται συσκευές απο την 8.7.5 ή 8.7.10 και πανω.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0