Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Επειδή γίνεται ένας χαμός απο review που λένε αμφιλεγόμενα πράγματα . Πιο κινητό από τα τρία κινητά θα προτείνατε (ανεξάρτητα μεγέθους οθόνης) θα προτείνατε για : 1.Καλύτερη διάρκεια μπαταρίας 2.Καλές επιδώσεις low light photo Η επιλογές είναι MI5 -MI5S -MI5S PLUS (μπορεί και MI NOTE 2 αν όντος έχει καλή κάμερα )

• Και εγώ θα έρθω αν δνε έχω υπηρεσία στο στρατό @tsine με άλλους δύο φίλους μου προσφάτως αποκτησαντες redmi note 3

• Ναι ρε παιδιά πολύ καλά κινητά . Από διάρκεια μπαταρίας για το mi5s plus Ξέρουμε τίποτα ? Και επιπλέον ξέρουμε τίποτα για τον IMX378? Λέει τίποτα σε low light ? Επιπλέον δεν καταλαβαίνω γιατί να μην πάς σε Amoled οθόνη όπως κάνει και το Note Pro .Ίσως με Amoled να είχε μικρότερη κατανάλωση από ότι με την IPS. Ναι και κάτι ακόμα κάποια καταστήματα λένε In stock παίζει ?

• Ενεβασε ένα screenshot από τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου για σιγουριά Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παιδιά κάτι που μπορεί να υπόθηκε αλλά τώρα το πήρα χαμπάρι ... Συνάντησα ένα γνωστό που έχει το redmi note 3 mediatek.... Και η οθόνη έχει τελείως διαφορετικά χρώματα από ότι η δικιά μας rn3 sd σε διάφορα apps ( πχ έχει διαφορετική απόχρωση του πρασινου στο WhatsApp) ... Και τα δύο κινητα σε cool και high contrast.... Αυτός είναι όμως σε παλιά έκδοση 7.1.8... Εγώ στην 8 παίζει ρόλο αυτό? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Α οκ Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• Παιδιά το Op που γράφει δίπλα στο όνομα μου στο θέμα για την κάμερα τι είναι? είμαι operator? Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

tsine - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Ρε παιδιά πιο χάος ρυθμίσεων... Όλοι μάλλον βάζουν την Snapdragon camera του one plus x και όχι αυτήν από το miui Europe... Υ. Γ μόλις είδα ότι έγινα operator? Και αληθεύει? Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από mixalis760: “μακαρι να ειχα καποιον κοντα αυτην την στιγμή και εναν και δυο καφέδες θα του κέρναγα, ομως τωρα ειδικά καλοκαιριάτικα που λείπουν ολοι λιγο δύσκολο...σε αυτο που λες δεν εχεις αδικο φιλε μου, ομως τωρα εγω αμα κατσω και το προσπαθήσω μονος και κανω κατι λαθος, τελείωσε μετα!! ” Συγγνώμη που θα σε ταραξω, αλλά το τηλέφωνό σου ειναι ηδη τελειωμένο. Αν δεν κάνεις κάτι άμεσα, είναι ζήτημα χρόνου η τουβλοποιηση του. To ψάρι, η κότα και η xiaomi θέλ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Δίποδας κ διχερας... @geoanto555 καλά κάνεις κ επιμένεις, όπως ακριβώς τα λες είναι κ πρέπει να επιβεβαιώσω κ να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια κ την υποστηριξη.... Αν δεν είναι κ οι 4 "χερατες", που μάλλον είναι, τότε οι 3 από τις 4 σίγουρα είναι.... Ούτε καν ακουμπισμενο κάπου, ούτε το χέρι ούτε το κινητό.... Οσον αφορά το βίντεο, πρέπει να ήταν πολύ πιο χάλια από ότι το βλέπετε. Τραβουσα με το ένα χέρι, είχε αέρα, κουνιομουν κ με τραβολογούσε κ το πιτσιρίκι... Μάλ…

Μήνυμα

459e28c362b41494e739cbbba549593c.jpg Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Με HDR μπορεί να φτάσει στο Θεό το μέγεθος... ανάλογα το τι "ζημιά" κάνει το κάθε Software. Με απλή λήψη όμως δεν φαντάζομαι ότι θα έπρεπε να ξεπερνάει τα 4-5 MB....δεν θυμάμαι τι μέγεθος έδινε το 6s Plus... μόλις πάω σπίτι θα δω και θα σας πω... edit. Εντωμεταξύ τώρα που κοιτάω τις φώτο από το RN3 Pro, βλέπω μεγέθη από 2,5 MB έως 10!!!! Απλή αυτόματη λήψη. Όλες είναι σε εξωτερικό χώρο... WTF? from my RN3 pro” Εγώ ίσα ίσα... Το LG g4 οι φώτο ήτανε 20mb+ Sent from my PRO …

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από pavlidisc: “Αυτό πάλι ρε παιδιά με τις φώτο... 8-9-10 ΜΒ φωτογραφία!!!!!!! Πως το εξηγείτε; from my RN3 pro ” Aν δεν κάνω λάθος έχω και 13mb.” Αυτό καρφώνει την έλλειψη επεξεργασίας μετά την λήψη... κοινώς... ξεβράκωτο hardware (???) from my RN3 pro” Πόσο θα έπρεπε να είναι? Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tsine: “@demakhs υο βίντεο πώς το τραβήξες και είναι τόσο σταθερό... Με τρίποδα? Sent from my PRO 5 using Tapatalk ” Θα το πω ακόμη μια φορά... Ο @demakhs βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες γιατί έχει και το καλύτερο χέρι.. ;)” Ναι δεν αντιλέγω για το βίντεο δεν μάθαμε τίποτα?Το χέρι του στο βίντεο κινητε σαν να έχει υδραυλική υποστήριξη... Μόνο έναν τρίποδα είχα δει να κουνάει δεξιά και αριστερά τόσο smooth Sent from my PRO 5 using Tapatalk

Μήνυμα

@demakhs υο βίντεο πώς το τραβήξες και είναι τόσο σταθερό... Με τρίποδα? Sent from my PRO 5 using Tapatalk

Μήνυμα

@demakhs vlc player η οποίος άλλο βίντεο player κατεβάσεις από play store και πατήσεις detail στο βίντεο που τραβήξες Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από badadis: “Καλημέρα. Έχω μια απορία και θα ήθελα να με βοηθήσετε..το "xiaomi redmi note 3 pro" τι οθόνη έχει? εννοώ έχει π.χ. amoled, έχει gorilla glass? αυτές τις πληροφορίες δεν μπορώ να τις βρω...επίσης, η συσκευή έχει υπέρυθρες? ευχαριστώ..” δεν έχει amoled.... Δεν έχει gorilla glass... Έχει όμως υπέρυθρες Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “@tsine Προφανώς ένας απο του βασικούς λόγους για την τραγική λήψη :-/” Ναι άρα πως βελτιώνεται το βίντεο με το Snapdragon camera ρε παιδιά? + ότι κάποιοι λένε ότι έχει πολύ smoothness αν βάλεις 1080p 60hsr Που τα νούμερα δεν το επιβεβαιωνουν Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “@vortalhe αν σου πω ότι ακόμη δεν κατάλαβα τι εννοείς; Εντάξει η ποιότητα δείχνει τραγική αλλά δεν βλέπω κάτι άλλο..” Εννοώ 60 fps δηλαδή 60 frame per second... Δηλαδή παρόλο που στο Snapdragon camera βάζεις να τραβάει βίντεο με 60 εικόνες το δευτερόλεπτο (60fps) το στην ουσία δεν λειτουργεί.... Η Μαξ ταχύτητα του βίντεο είναι 30 εικόνες το δευτερόλεπτο.. Και αν είναι και γρηγορες σκηνές το βίντεο που τραβάει πέφτει στις 13 εικόνες ανά δευτερόλεπτο Sent from my PRO 5 us…

Μήνυμα

Ένα με πιο αργές κινήσεις σχεδόν σαν ακίνητο έπιασε 30fps ef3e35dfb3fc009158caf818e63ba9e2.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk