@demakhs Δεν είναι κακό να γίνει ένας (είμαι στην διάθεση σας όσων αφορά το σκέλος Αστυνομικό-Νομικο) και εσείς θα βάλετε τις πληροφορίες όσων αφορά το κινητό (ενέργειες Mi Account κ.λ.π.)
εχω κατεβάσει το super su από το λινκ του #demakhs τώρα το θέμα είναι ότι δεν έχω κάνει εγκατάσταση καμία έκδοση super su ,να μπω σε recovery twrp και να κάνω το install του super su σωστά;
@derveni δεν είν κακή ιδέα, ίσα ίσα...
(είσαι συγγενής με τον venioni??)
Να αισθανθεί και λίγο πιο όμορφα ο @osalonikios ότι κάτι καλό προέκυψε με αυτή του την ατυχία, να μην νιώθει εντελώς άχρηστος, όπως ο προπονητής των Η. Π. Α.!!!
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Άχρηστός αισθάνθικα μονο μια φορά στη ζωή μου. Πραγματικα δε θέλω να θυμαμαι εκείνη τη μέρα. Με ζορίζει.
Για το σκέλος του συμβάντος τώρα έχω ήδη κλειδωσει το τηλέφωνο απο το mi acc και είναι άχρηστο.
Πάμε για αλλά τώρα και Redmi Note 4
Παιδιά κάτι που μπορεί να υπόθηκε αλλά τώρα το πήρα χαμπάρι
... Συνάντησα ένα γνωστό που έχει το redmi note 3 mediatek.... Και η οθόνη έχει τελείως διαφορετικά χρώματα από ότι η δικιά μας rn3 sd σε διάφορα apps ( πχ έχει διαφορετική απόχρωση του πρασινου στο WhatsApp) ... Και τα δύο κινητα σε cool και high contrast.... Αυτός είναι όμως σε παλιά έκδοση 7.1.8... Εγώ στην 8 παίζει ρόλο αυτό?
@tsine αναφέρθηκε και παλιά κάτι τέτοιο για άλλα κινητά της xiaomi.
Είναι απλά διαφορετική παραγγελία. Πχ 10 εργοστάσια κάνουν γυαλί στο ένα μπορεί η απόχρωση του να είναι στο 60 αντί στο 58.
Τουλάχιστον έτσι υποθέσαμε.
Τώρα κάτι άλλο.
Έκανα αρκετά post σας επεξεργασία, γιατί άσχετο με το τι θα κάνει ο καθείς και όσο δίκαιο και αν τον πνίγει, δεν πρέπει να λέγονται τα πάντα σε ένα φόρουμ και να αφήνονται και οι ίδιοι εκτεθειμένοι στο τέλος μιας και μπορεί να τα δει ο καθένας.
Χαχαχαχα, όχι φίλε μου δεν εννοούσε κάτι κακό απλά πρέπει να συνηθίσεις το χιούμορ του και τα πειραγματα του το συγγενείς το είπε γτ και το δικό σου nik και του venioni τελειώνουν σε ni
Και όπως λένε στο χωριό μου....... Το κάθε χωριό έχει και τον τρελό του στο δικό μας είναι όλοι..... Αχχαχααχααχαχ