Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• RE:

tsine - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Και εγώ κάτι τέτοιο διάβασα @Dante.. αλλά ο @tkvkp ισχυρίζεται ότι το χει κάνει και περιμένει να πάει επαρχία να το δοκιμάσει. Και ρωτώ εγώ.. .αν είναι τόσο εύκολο γτ δεν το περνάνε έτοιμο μέσα στις Ελληνικές ρομ;” αν είναι τόσο εύκολο.. Που δεν νομιζω... Γιατί αν το σκεφτούμε σοβαρά θα γινότανε με όλα τα κινητά... Βέβαια μπορεί κανείς να μην έδωσε την πρεπουσα σημασία Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από DaRk_dOg: “Παράθεση από geoanto555: “ ” Γιατί η wind 4G Γιοκ.. χωρίς 800άρα..” Ειδικά στην περιοχή μας ;)[/quote] Αθήνα παντός με WIND συμβόλαιο εγώ... Εγώ μια χαρά πιάνω νομίζω σε 1800... Και με το edmi note 3 pro και με το meizu pro 5 που παίζει σε 1800/2100/2600 Από πια περιοχή είστε? Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Dante: “Δε παιζει να γινεται πρακτικα. ” Παράθεση από kostakoutas: “Έχει γίνει ” Και εγώ διάβασα ότι ο @tkvkp το έχει κάνει.. Αλλού που το έψαξα λένε ότι δεν βρήκαν άκρη..” Μπορεί κάποιος να δει αν είναι softwate locked... Άλλα αμφιβάλλω... Και γιατί θέλετε 800 μπάντα σιγά τα ΟΑ Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• Παιδιά εγώ από 18 Απριλίου και ακόμα να φτάσει αύριο κάνω claim... Είναι ακόμα delivered to destination Country Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geomos: “@geoanto555 Τι ηθελα και σας ακουγα? Χαλια φωτο βγαζει το κινητο!!!!!!” Το εννοείς η είναι ηρωνικο? Κάτι ακόμα το μέγεθος σε mb την φωτογραφίας καθορίζει ένα πολύ μικρό ποσοστό της ποιότητας της φωτογραφίας.... Γιατί το βασικό είναι το post process που γίνεται στο jpeg κατά την διάρκεια που αποθηκεύεται... Δεν είναι RAW που εκεί αλλάζει το θέμα Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• Πανελλαδικά θα γίνει χαμός... Άλλα τα νησιά πως θα έρθουν... Όπως και να έχει πάντα θα περνάμε ωραία Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

tsine - - Ανακοινώσεις του Forum

Μήνυμα

Παράθεση από John Baron: “Παράθεση από NasDriver: “Πολύ ωραία παιδιά Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που ήρθαν αλλά και τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν τελικά...σίγουρα θα πάμε και για 2η Συνάντηση ” Καλά ήταν! Για την επόμενη φορά, φάση θα είχε να είχαμε και laptop μερικοί mods και devs να φτιάχναμε κάποιου το πρόβλημα εκεί, άμεσα! :)” Έτσι δεν ελοχευει ο κίνδυνος να έρχονται άτομα μόνο για τα τους περάσουμε ελληνική ROM και να φεύγουν και να μην το είδατε τον Παναγιώτη... Θα γίνουμε κάτι σαν service…

• Καλά περνάμε Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• Παράθεση από pillopoulos: “Παράθεση από lallasgr: “Καλά το ποστ μου που προτείνω να βγάλετε μπαταρία για μισή ώρα και να βάλετε κάνεις δεν το δε??? : :confused: :confused: Sent from my Redmi Note 3 Pro” Το είχα δει και το είχε πει κι ο drsag αλλά φοβόμουν μην τραυματισω το καπάκι γιατί δεν είχα κάποιο πλαστικό εξάρτημα, ειδικό γι'αυτη τη διαδικασία Στάλθηκε από το s7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εγώ όταν το άνοιξα πρώτη φορά το έκανα με το νυχι μου.... Άστο οδυνηρη διαδικασία.. Μετά ματωσε όλο …

• Παράθεση από lallasgr: “Καλά το ποστ μου που προτείνω να βγάλετε μπαταρία για μισή ώρα και να βάλετε κάνεις δεν το δε??? : :confused: :confused: Sent from my Redmi Note 3 Pro” Δεν είναι τόσο εύκολο να το κάνεις... Πρέπει να δεις το κύκλωμα και να αφερεσεις την καλωδιοταινια Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@tsine Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός τις επόμενες μέρες γιατί μπορεί να σου κάνει απότομα αποφόρτιση .... αν και ελπίζω και εύχομαι να ήταν το παλιό καλό προβλημα της βαθείας αποφόρτισης της μπαταρίας και όχι προβλημα στον regulator!!!” Καμία σχέση με βαθιά αποφορτηση το κινητό είχε 60%μπαταρια όταν σταμάτησε να φορτίζει... Το πήγα στο The fixers με 45%μπαταρια Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Αν το στείλετε με tracking number και χαθεί ... έχετε όλα τα δικαιώματα απένταντι στα ΕΛΤΑ.. @tsine αν φοβάσαι τόσο, μπορεις και να το ασφαλίσεις το πακέτο ..” Τελικά παιδιά σήμερα παρέλαβα το κινητό από το thefixers... Μου είπανε ότι δεν το φτιάξανε.. Απλά τσέκαραν αν φταίει η μπαταρία και τι φορτησαν... Ως διαμαγιας όμως το κινητό λειτουργεί πλέον... Φορτίζει κανονικά και όλα κομπλέ..... Μου είπανε βέβαια ότι δεν το πολύ πειραξανε γιατί παντού είχε προστατευτικα αυτοκόλλητ…

• Παράθεση από pillopoulos: “Παράθεση από tsine: “Παράθεση από pillopoulos: “Εγώ πάντως που μίλησα με vickmall, μου είπαν να τους το στείλω αλλά περιμένω ακόμα από εσάς μήπως βρούμε κάποια λιγότερο χρονοβόρα λύση και είμαι ακόμα στην αναμονή. Στάλθηκε από το s7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι και εμένα μου είπαν στο minideal Να στο στείλω πίσω ...Αλλά δεν είναι το θέμα του χρόνοβόρο μόνο ....είναι και το θέμα του αν και πότε το δέμα θα φτάσει ...Και όταν φτάσει αν θα το δεχτούν με εγγύηση” Θεωρώ…

• Παράθεση από pillopoulos: “Εγώ πάντως που μίλησα με vickmall, μου είπαν να τους το στείλω αλλά περιμένω ακόμα από εσάς μήπως βρούμε κάποια λιγότερο χρονοβόρα λύση και είμαι ακόμα στην αναμονή. Στάλθηκε από το s7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι και εμένα μου είπαν στο minideal Να στο στείλω πίσω ...Αλλά δεν είναι το θέμα του χρόνοβόρο μόνο ....είναι και το θέμα του αν και πότε το δέμα θα φτάσει ...Και όταν φτάσει αν θα το δεχτούν με εγγύηση

• Παιδιά μίλησα με MAKE IT WORK - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. Μου λένε μπορούν να το φτιάξουν αρκεί να παραγγείλουν το ανταλλακτικό απο εξωτερικό που θα κάνει 2 μήνες . Το κόστος είναι απο 25-45 ευρό ΄(πρέπει να τσεκάρουν την πλακέτα να δούνε το πρόβλημα και να επιβεβαιώσουν την τιμή )+ τα έξοδα του ανταλλακτικού. Άρα αν ένας regulator κάνει απο 5-10 ευρό τότε πάει απο 30-55 ευρό σχεδόν το 1/3 της τιμής . Να στο στείλω κίνα βέβαια απο όσο είδα είναι 15-20 ευρό αναλόγος το βάρος ...σε κάποιες περιπτώσεις και 9.20…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από tsine: “Για στείλε πιο ανταλλακτικό είναι ? Επιπλέον θα πάρω να ρωτήσω και εδώ που έστειλε ” Ενδεικτικά μόνο δες πόσο κάνει αυτό => LT1529CQ-3.3PBF: Low Drop out (LDO) Regulator Position 3.3 Volt 3A 6 Pin (5+Tab) Ddpak: Linear Technology που το θεωρώ απίθανο να είναι 3Α ο voltage regulator που έχει μέσα το RMN3. Αλλά είναι τα "εργατικά" που κάνουν την διαφορά..” Ναι ξέρεις κάνα άλλο κατάστημα γιατί το easyservice και το thefixer μου είπαν ότι η επισκευή είναι πα…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από tsine: “Εμένα παιδιά το thefixers μου είπε ότι το τέσταρε ..Έχει χαλάσει ο voltage regulator που είναι υπεύθυνος για το fast charging και βρίσκεται πάνω στην πλακέτα ... ” Καλά το κόστος του ανταλλακτικού είναι απλά γελοίο. Αλλα αν δεν έχουν το ειδικό μηχάνημα για την αντικατάσταση του. Δεν κάνεις μια ερωτηση και στο Επισκευές Κινητών service - easyservice.gr ?? EDIT Για τέτοιο εξοπλισμό μιλάω => Rework - Reballing - Ρομποτικά - easyservice.gr” Για στείλε πιο αν…

• Παράθεση από hoyas: “Το φτηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι λένε στο χωριό μου Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και εσύ redmi note 3 έχεις όμως

• Παράθεση από lallasgr: “Έχετε δοκιμάσει να ανοίξετε το καπάκι από πίσω και να αφαιρέσετε την μπαταρία για κάνα μισάωρο? Αν είναι κάνα βραχυκύκλωμα μπας και στρώσει (ίσως και να μην ισχύει αυτό που λέω απλά σαν δοκιμή). :)” Εμένα παιδιά το thefixers μου είπε ότι το τέσταρε ..Έχει χαλάσει ο voltage regulator που είναι υπεύθυνος για το fast charging και βρίσκεται πάνω στην πλακέτα ... Η επισκευή είναι μεγάλη σε κόστος μου είπαν και που πρότειναν να το στείλω πίσω με εγγύηση ...Άρα τους 2.5 μήνες δε…

• Ναι εμένα παίζει να είναι βραχυκύκλωμα ..Στο thefixers δεν ξέρανε την xiaomi άλλα μου είπαν να το πάω απο εκεί να το δούν