Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από pillopoulos: “Παράθεση από Bodai: “ πηγαινε το σε κάποιο service που μπορείς και πες τους να κοιτάξουν για "ψυχρή" κόλληση στην πλακέτα φόρτισης. Πολλές φορές τέτοια ξαφνικά οφείλονται σε τέτοιες προβληματικές κολλήσεις.. @pillopoulos μπορείς να το κάνεις και εσυ αυτό στο δικό σου ..” Αν κατάλαβα καλά, δε χρειάζεται ανταλλακτικό, μόνο το κινητό θα πάμε απευθείας για ψυχρή κολληση όπως είπες Στάλθηκε από το s7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εσένα όταν το συνδέσεις στον υπολογιστή τι μ…
-
Τι λέτε να κάνω . Να πάρω usb πλακέτα Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com Και να κάτσω να την βάλω μόνος μου ..Αλλά και πάλι θα κάνει 1 μήνα να έρθει . Υπάρχει κάπου που να μπορώ να αγοράσω η να φτιάξω και να κάνει λιγότερο απο 1 μήνα ...γιατί θα είμαι χωρίς κινητό ...Εκτός και αν αγοράσω καινούργιο και όταν το φτιάξω αυτό το πουλήσω η πουλήσω αυτό που ήδη αγόρασα
-
Αξίζει να το φτιάξω εδώ ...ή να το στείλω κίνα ...γιατί αν το στείλω κίνα θα πρέπει να μείνω πολύ καιρό χωρίς κινητό . Δεν έχω κάποιο back up phone
-
Παιδιά και εμένα σταμάτησε να φορτίζει ..Redmi note 3 pro ....δοκίμασα όλα τα παραπάνω άλλα τίποτα ...Είναι βραχυκύκλωμα της θύρας . Έχω έναν φορτιστεί που έχει ένα πράσινο led συνεχόμενα ανοιχτό να δείχνει ότι πέρνει ρεύμα ...όποτε το συνδέω στο κινητό σταματάει να φωτίζει . Είμαι σε 7.3.2.0 global stable .... Δοκίμασα άλλα καλλώδια ...ΤΟ κορυφαίο είναι όταν το συνδέω στον υπολογιστή μου γράφει η συσκευή που συνδέσαται απαιτεί πολύ ρεύμα και έτσι διακόψαμε την λειτουργία της θύρας προσωρινά ...…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από DrSaG: “@tsine Ναι αυτό εννοώ! Μία ερώτηση σε όσους έχουν περάσει την 7.3.2.0 Global stable. Ανοίγω το WiFi και ενώ συνδέεται μου βγάζει μήνυμα να κάνω Switch Internet Connection και μετά Test Network. Ξέρει κανείς γιατί το κάνει αυτό πλέον; Υπάρχει τρόπος να κλείσω αυτό το pop up message? Edit: Τώρα μόλις έκλεισα και ξανά άνοιξα το WiFi και μετά από 3 disconnects έκανε επανεκκίνηση το κινητό και πήρε 2 λεπτά να ανοίξει. Είχε κολλήσει στα σύμβολα τα έγχρωμα του Android στην αρχή του…
-
Παράθεση από DrSaG: “@Project_P Μόλις μου απάντησες ήρθε ΟΤΑ Στείλε μου message 5 νούμερα και ένα Τζόκερ να πάω να τα ρίξω αύριο. Λοιπόν, διαφορά στην κάμερα βλέπω στο auto focus, γίνεται λίγο πιο fast, ο θόρυβος κάπως καλυτερεψε (σε χαμηλό φως όμως καμία αλλαγή) και στο video καμία αλλαγή επίσης. Από κει και πέρα κάνανε άπειρα fix αλλά ευτυχώς δεν είχα κανένα πρόβλημα από αυτά που διορθωσαν για να σας πω εντυπώσεις/λεπτομέρειες. Αυτό που παρατήρησα πάντως είναι ότι το κινητό έχει αρκετό lag μετ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Ειναι πολλά αυτά που μπορεί να κάνει η κάμερα του RN3 (το hardware αυτό λέει...) αλλά δεν υπάρχει software να αναδείξει τις δυνατότητες. Οι εφαρμογές 3ων ειναι λύσεις ανάγκης.” Τι άλλο εκτός από 4κ μπορεί να κάνεις... Μπορεί να έχει long shutter speed 32sec.... Μπορεί να έχει λιγότερο θόρυβο? Εδώ με φουλ μέρα ήλιο και Iso 100 τραβάει με θόρυβο και όχι τόσο καλό detail... Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από DrSaG: “Άρα κατεβάζει την τρέχουσα ρομ που φοράει το κινητό. Για αυτό σε μένα είναι διαφορετικό, επειδή έχω 7.2.3.0 ακόμα Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk” Ναι ίσως και ίνας για bug που χρειάζεται να ξαναπερασεις όλη την ρομ Πχ να μην μπαίνει το κινητό σε deep sleep Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από DrSaG: “Πες μου όταν το τσεκαρεις γιατί εδώ που είμαι η ταχύτητα DL είναι μαύρο χαλι. 120mb σου ήταν το ΟΤΑ; Στον @tsine για 7.2.5. ήθελε 1Gb. Wtf? Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk” Εντομεταξι ναι τα παλιά ήταν 120mb αυτο είναι το μόνο με 1gb.... Επιπλέον το έκανε εγκατάσταση σχετικά γρήγορα το update με.. Και επιπλέον είναι το μόνο update που είναι information αν είδατε το Screen Μόλις πάτησα update και κατεβάζει και άλλο... Παρόλο που μόλις κατέβασακαι έβαλα το 7.2.5.0…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Souits: “@tsine Αυτός είναι τρελός χρόνος φίλε μου...Είσαι σίγουρος;;; Από σβησμένο πόση ώρα κάνει για boot;;” Θα δοκιμάσω από σβησμενο κ; ι θα σου πω..... Από reboot παντός κάνει τόσο 3 φορές που δοκίμασα Εδώ δεν προλαβαίνει να παίξει φουλ το logo Android με τα χρώματα που έβγαζε στην αρχή.... Και το mi στην αρχή απλά πετάγεται για ελάχιστα και φεύγει Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk