καλημερα και χονια πολλα.σημερα μου ηρθε ο κωδικος και ξεκλειδωσα τον bootloader.κανω ολη την διαδικασια και οταν παω και δινω την εντολη fastboot boot redminote3_twrp.img μου γραφει failed.μετα δινω την εντολη fastboot flash recovery redminote3_twrp.img μου γραφει οκ αλλα οταν παω να μπω σε recovery mode πατωντας volume+ και power δεν τα καταφερνω και μου βγαζει στην εικονα ενα κινιτο που πρεπει να συνδεθει με usb. μπορειτε σασ παρακαλω να μου πειτε ακριβωσ τα βηματα για να μπω σε recovery και να περασω την ελληνικη rom;
μου γραφει οκ αλλα οταν παω να μπω σε recovery mode πατωντας volume+ και power δεν τα καταφερνω και μου βγαζει στην εικονα ενα κινιτο που πρεπει να συνδεθει με usb. μπορειτε σασ παρακαλω να μου πειτε ακριβωσ τα βηματα για να μπω σε recovery και να περασω την ελληνικη rom;
Η πρώτη εντολή που δεν γίνεται είναι το restart
Το 2ο που λες δοκίμασε να τα αφήσεις πατημένα για αρκετή ώρα τα δάχτυλα σου μέχρι να μπει
Και εγώ χρειάστηκε να το κάνω 3-4 φορές μέχρι να πιάσει
Εννοείται πως κάθε φορά πρέπει να το ξαναβάζεις το twrp αν σου έφυγε στην επανεκκίνηση
χμμμ , μήπως επηρεάζεται από κάτι όμως? εννοώ μήπως σε αυτούς που το περάσανε αυτόματα μετά το φλασαρισμα ελληνικής rom δεν υπάρχει το προβλημα και υπάρχει σε αυτούς που το φλασαρανε μετά? η το αντίστροφο?
@tsigpan σωστά φιλε μου! καλύτερα απενεργοποίηση ,έχεις δίκιο και σε ευχαριστώ για την διευκρίνιση, ή αν παίζει το greenify (ίσως λόγο έλλειψης xposed να μην παίξει) μπορούμε απλά να το "πρασινοποιησουμε"
Φιλε μου δεν ξέρω αν γίνεται με greenify γιατί δεν το εχω εγκαταστησει λογω xposed ή με titanium backup να το παγωσεις. Παντως με το titanium που ειχα δοκιμάσει να παγωσω το shell παρότι έδειχνε παγωμενο στην εφαρμογη, συνεχιζε κανονικά να τρεχει και να τρωει μπαταρία.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ζητω συγνώμη για την αναστάτωση.όλα καλά.ειμουν σε λάθος σελίδα για note3 ενώ εγώ έχω το note 3 pro.την βρήκα την σελίδα και οκ.τώρα είμαι με την ελληνική rom την stable.
Official global rom. Ειναι καλη; να την αφησω; εχει bugs?
Άμα σε καλύπτει και δεν σε ενοχλούν κατι κινέζικα σκουπιδάκια που έχει μεσα γιατί όχι. Official rom είναι .. πιο σταθερή από αυτή δεν πρέπει να υπάρχει
Official global rom. Ειναι καλη; να την αφησω; εχει bugs?
Άμα σε καλύπτει και δεν σε ενοχλούν κατι κινέζικα σκουπιδάκια που έχει μεσα γιατί όχι. Official rom είναι .. πιο σταθερή από αυτή δεν πρέπει να υπάρχει
Η official global stable δεν έχει μέσα κινέζικα apps. Έχουν εγκαταστήσει πλήρως και τα Google services