Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H Thracia έγραψε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Μπορεί κάποιος να δει στις ρυθμίσεις wifi αν έχει επιλογή για σύνδεση με ασύρματη οθόνη?

Τη μόνη σχετική επιλογή που μπορώ να βρω είναι από επιλογές για προγραμματιστές/ πιστοποίηση ασύρματης οθόνης που δεν την έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω τι κάνει. Στο wifi δεν βλέπω κάτι σχετικό.

Redmi Note 2 Rom 7.2.3
    • Κάτω από το Bluetooth στα "περισσότερα" μπαίνοντας εκεί έχω την επιλογή προβολη wifi που μπαίνοντας μέσα μπορώ να ενεργοποιησω για ασύρματη οθόνη.

Sent from my Redmi Note 3 Pro
    • @chrdes, @lallasgr Ευχαριστω πολύ
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά το κινητό το φορτίζετε καθόλου από USB υπολογιστή;
      Εγώ το έβαλα για πρώτη φορά σήμερα αλλά σε 2 ώρες πήρε μόνο 20%!!!
      Η τόσο αργή φόρτιση μήπως κάνει κακό στην μπαταρία;
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Η αργη φορτιση απο οσο ξερω δεν κανει ΠΟΤΕ κακο στην μπαταρια, παρα μονο καλο.
      Κακο κανει σιγουρα στην υπομονη μας, αλλα ειναι και λιγο γαιδουρι αυτη η μπαταρια, οποτε αμα δεν εχει καλο voltage η θυρα σου λογικο ειναι να αργει.

Κατεβασε απο το app store το Ampere που ειναι ωραιο εργαλειο (free και ελαφρυ σχετικα) να τσεκαρεις τι παιζει...
      Με USB 3 σε pc φορτιζει με max 500mAh (σε συγκριση με τα 2000mAh του φορτιστη.. 1/4 πιο λιγο δηλαδη) και σε realtime πιανει 290-410.

Οποτε καταλαβαινεις!
    • Ο/H Project_P έγραψε:

Η αργη φορτιση απο οσο ξερω δεν κανει ΠΟΤΕ κακο στην μπαταρια, παρα μονο καλο.
      Κακο κανει σιγουρα στην υπομονη μας, αλλα ειναι και λιγο γαιδουρι αυτη η μπαταρια, οποτε αμα δεν εχει καλο voltage η θυρα σου λογικο ειναι να αργει.

Κατεβασε απο το app store το Ampere που ειναι ωραιο εργαλειο (free και ελαφρυ σχετικα) να τσεκαρεις τι παιζει...
      Με USB 3 σε pc φορτιζει με max 500mAh (σε συγκριση με τα 2000mAh του φορτιστη.. 1/4 πιο λιγο δηλαδη) και σε realtime πιανει 290-410.

Οποτε καταλαβαινεις!
      Mac είναι με USB 2.0...δυστυχώς. Απ'ότι θυμάμαι 500mA στα 5 Volt. Ενώ η USB 3.0 που βάζουν τώρα είναι στα 900mah
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • @jazzu4ia

Οι ελληνικές developer έχουν από μόνες τους δικαιώματα root, δεν χρειάζεσαι να ενεργοποιήσεις και το SU.
      Κατά την εγκατάσταση της rom δεν πρέπει να εγκαταστήσεις το SU όταν και εφόσον σου κάνει την σχετική ερώτηση εγκατάστασης.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Project_P έγραψε:

Επισης οταν τελειωσεις το flash της ελληνικης θα σε ρωτησει απο μονο του αν θελεις να κανεις root το κινητο, απλα το θεμα ειναι οτι αν δεν κανω λαθος το root προκαλει battery leaks επειδη δουλευει συνεχεια το shell (εκει νομιζω κατεληξαν οσοι ειχαν το θεμα).

Ο/H alexironaek έγραψε:

αχα. οποτε μπορούμε να περάσουμε root. να τρέξουμε τις εφαρμογές που θέλουμε δίνοντας τους δικαιώματα και μετά να απεγκαταστήσουμε απλά το supersu και όταν το θελήσουμε πάλι να το ξαναπεράσουμε. σωστά? εύχομαι πάντως να λυθεί με κάποιο update είτε της συσκευής είτε του ιδιου του supersu.

Ο/H tsigpan έγραψε:

Ο/H alexironaek έγραψε:

Φίλε μου όχι απεγκατασταση του supersu αλλά απενεργοποίηση από τις ρυθμίσεις (εφαρμογές, ρυθμίσεις, βρίσκεις την εφαρμογή supersu και την κάνεις απενεργοποίηση όχι απεγκατασταση). Κάθε φορά που θα εγκαθιστας μία εφαρμογή που απαιτεί ρουτ θα ενεργοποιεις το supersu θα δίνεις στην εφαρμογή δικαιώματα ρουτ και θα απενεργοποιείς ξανά το supersu.
      Εγώ αυτό κάνω μέχρι να βρεθεί λύση με το shell που προκαλεί το supersu.

Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H akisjes έγραψε:

Εγώ το έχω κανονικά εγκατεστημένο και δεν έχω θέμα με το shell
      Μα και σε εμάς φίλε μου κάποτε έρχεται κάποτε όχι
      Κανείς δεν ξέρει τον λόγο που έρχεται ή φεύγει. Ξέρουμε μόνο πως το προκαλεί το SU που στέλνει shell scripts.
      ...λοιπόν παιδιά, εμφανίστηκε πάλι το shell, και μου ξέσκισε την μπαταρία...
      ..έφυγα από το σπίτι με 42% και γυρίζοντας μετά από μία ώρα, βρήκα το κινητό να καίει και την μπαταρία στο9% !( έχω βάλει battery saver στο marathon μετά από το 20%)...
      ...αν δεν είχα battery saver, θα μου την είχε φάει όλη ! (προσέχετέ το ! βλάπτει πολύ την μπαταρία)...
      ...είχα την GTV dev 6.3.9, όπου απενεργοποίησα το SU λόγω shell, και είχα ησυχάσει...
      ...κάνω αναβάθμιση με TWRP στην 6.4.21...βλέπω το νέο πορτοκαλί TWRP by mic, μου άρεσε πολύ...
      ...βεβαιώνομαι γιά το root, εγκαθιστώ το adaway, όλα καλά...
      ...ανοίγω την εφαρμογή SU, ξετικάρω το mount name separation, και απενεργοποιώ το SU πλήρως...
      ...συνδέω τη συσκευή με USB στο PC, ελέγχω το ΜΤΡ, ανοίγω mi PC Suite, όλα δουλεύουν ρολόι...
      ...παρατηρώ ότι ένώ είναι συνδεδεμένο στο PC, δεν φορτίζει, αλλά ξεφορτίζει !
      ...το αποσυνδέω αμέσως από την USB...
      ...ΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ SU ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ...
      ...μετά από μία ώρα γυρνάω & φρικάρω...
      ...άρα η απενεργοποίηση του SU, ΔΕΝ είναι λύση...
      ...μάλλον το shell το άνοιξε η σύνδεση με MTP (και ενώ είχα απενεργοποιημένο το SU)...
      ...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Γ@ΜΟshell ??
      ...θα έμενα με την AOSP v4 rom (καθαρό android), που δεν έχει τέτοια θέματα, αλλά δεν μπορούσα να ακούσω FM ραδιόφωνο με το built in tuner της συσκευής, και ξαναγύρισα στην dev GTV...
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

@jazzu4ia

Οι ελληνικές developer έχουν από μόνες τους δικαιώματα root, δεν χρειάζεσαι να ενεργοποιήσεις και το SU.
      Κατά την εγκατάσταση της rom δεν πρέπει να εγκαταστήσεις το SU όταν και εφόσον σου κάνει την σχετική ερώτηση εγκατάστασης.
      ...το γνωρίζω...ξαναλέω :
      ...κάνω αναβάθμιση με TWRP στην 6.4.21...
      ...βλέπω το νέο πορτοκαλί TWRP by mic, μου άρεσε πολύ...
      ...βεβαιώνομαι γιά το root, εγκαθιστώ το adaway, όλα καλά...
    • Παιδιά με την μπαταρία έχεις κάνεις θέμα... Εγώ χρησιμοποιώ το 4g τουλάχιστον 9 ώρες καθημερινά.. Και έχω κατά μέσο όρο 3-5 ώρες Screen On time... Είναι καλά?

Χρήση viber YouTube WhatsApp Facebook Tapatalk dripler Gmail etc

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • @jazzu4iaΣε είχα ξαναρωτησει αλλά δεν θυμάμαι.Κάνεις ασφαλή κατάργηση απο το PC ?Σε εμένα δεν με αφήνει αν δεν σταματήσω το adb.exe απο το device manager.Ανοίγει με το που συνδέω το τηλ με το PC .
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Thracia έγραψε:

@jazzu4iaΣε είχα ξαναρωτησει αλλά δεν θυμάμαι.Κάνεις ασφαλή κατάργηση απο το PC ?Σε εμένα δεν με αφήνει αν δεν σταματήσω το adb.exe απο το device manager.Ανοίγει με το που συνδέω το τηλ με το PC .
      ...δεν κάνω ποτέ...
      ...αλλά δεν το χρησιμοποιώ το adb...
      ...είναι ξετικαρισμένες οι επιλογές στα developers options, και έτσι δεν εμφανίζεται η διεργασία adb.exe στον task manager...