Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Είναι θέμα hardware όμως όλα τα προβλήματα που αναφέρουμε?
      Γιατί αν είναι δεν θα διορθωθεί χωρίς επέμβαση...
      Μακάρι να είναι software και να διορθωθεί σε μελλοντική αναβάθμιση.!!

Ξέρετε μήπως πως λέγεται στα αγγλικά η υποδοχή του jack να ψαξω στο eBay τι παίζει...?
    • καλημερα και χρονια πολλα.
      Εχω το κινητο 10 ημερες περασα απο την πρωτη ημερα ελληνικη stable και ειμαι εντυπωσιασμενος και απο το κινητο και απο την δουλεια που εκαναν τα παιδια με την ρομ.
      Σχετικα με το προβλημα που αντιμετωπιζουν κάποιοι φιλοι, που συνεχιζει να παίζει μουσική αφού βγάλουν τα headphones, εγω με ακουστικα samsung που χρησιμοποιω δεν το εχω συναντησει. Μαλιστα εχω δοκιμασει και να βγαλω τα ακουστικα ενω το τραγούδι αναπαραγεται και βγαζοντας τα, κανει pause αυτοματα.
      Ενα bug που εχω ειναι πως το εικονιδιο αυτοματης περιστροφης της οθονης δεν λειτουργει σωστα, δηλαδη ενω φαινεται ενεργοποιημενο η περιστροφη οθονης ειναι ανενεργη και πρεπει να παω στις ρυθμισεις να την ενεργοποιησω.
    • Angelo. νομίζω πως είναι απλά jack port.

παιδιά μια επιβεβαίωση πριν προχωρήσω στα φλασαρισματα. έχω διαβάσει όλα τα posts και όλους τους οδηγούς ;)

είμαι με κινεζικη official

(1) περνάμε στο pc τα mi PC Suite, miphone και drivers

(2) περνάμε china dev και το ξεκλειδώνουμε βάση αυτού του οδηγού
      Ξεκλείδωμα του Bootloader.

(3) περνάμε την ελληνική βάση αυτού του οδηγού
      Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)

(4) ρουταρουμε απλά μπαίνοντας στο twrp και βρισκοντας το zip που ήδη υπάρχει στην μνήμη του κινητού μετά το φλασαρισμα της ελληνικής ρομ (σωστά?)

(5) αν χρειαζόμαστε xposed μπορούμε να ακολουθήσουμε αυτόν τον οδηγό (?)
      Xposed Framework MIUI7 Android 5.1 ARM64 Edi… | Xiaomi Mi Note Pro

ευχαριστω πολυ ;)
    • Διαφήμιση
    • @tsigpan
      Δεν είναι bug αυτό με το εικονίδιο. Όταν το ενεργοποιεις είναι στην ουσία το off και όταν το απενεργοποιεις το On. Τώρα γιατί δουλεύει έτσι μην το ρωτήσεις. Δεν υπάρχει λογική.

@Angelo.

Μην δοκιμάσεις να αλλάξεις Jack μόνος σου εαν δεν είσαι ηλεκτρονικός ή δεν έχεις μεγάλη εμπειρία στο soldering. Είναι άλλο πράγμα το να κάνεις μια κολληση 2 καλώδια και άλλο σε ένα pcb που το 80% πάνω του είναι ψημένο με Infrared. Μπορείς να βρεις τέτοια υποδοχή σε κατάστημα με ηλεκτρονικα είδη, αυτά που πουλάνε πυκνωτές/αντιστάσεις/LEDs κτλ κτλ. Δεν έχει κάποιο special design η υποδοχή του κινητού. Αν ζητήσεις/ψάξεις ένα Jack socket 3.5mm για το κινητό θα τα βρεις.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • @alexironaek

Καλα τα γραφεις, απλα απαραιτητη προυποθεση να ξεκλειδωσεις ειναι φυσικα να σου εχει ερθει κωδικος επιβεβαιωσης αφου εχεις κανει την αιτηση.

Επισης οταν τελειωσεις το flash της ελληνικης θα σε ρωτησει απο μονο του αν θελεις να κανεις root το κινητο, απλα το θεμα ειναι οτι αν δεν κανω λαθος το root προκαλει battery leaks επειδη δουλευει συνεχεια το shell (εκει νομιζω κατεληξαν οσοι ειχαν το θεμα).

Οσο περι Xposed οσο εχω διαβασει εδω λενε να την αποφευγεις με MIUI ... o @MIUI_ART συγκεκριμενα νομιζω ειχε πει οτι ειναι 'σαν καρκινος στην MIUI'' .
    • ευχαριστώ πολύ project p. είχα διαβάσει για το shell αλλα δεν είχα διαβάσει πως τελικά ειχε εντοπιστεί εκεί το θέμα! όπως και να έχει δεν νομίζω να την παλέψω χωρίς root οποτε θα το ρουταρω και θα δω πως θα συμπεριφερθεί :) τόσο χαλια και το xposed e? :D καλά για το xposed δεν πειράζει τόσο :P
      έχω ήδη λάβει sms ξεκλειδώματος από την xiaomi :D :D
    • Ο/H Project_P έγραψε:

@alexironaek

Καλα τα γραφεις, απλα απαραιτητη προυποθεση να ξεκλειδωσεις ειναι φυσικα να εσου εχει ερθει κωδικος επιβεβαιωσης αφου εχεις κανει την αιτηση.

Επισης οταν τελειωσεις το flash της ελληνικης θα σε ρωτησει απο μονο του αν θελεις να κανεις root το κινητο, απλα το θεμα ειναι οτι αν δεν κανω λαθος το root προκαλει battery leaks επειδη δουλευει συνεχεια το shell (εκει νομιζω κατεληξαν οσοι ειχαν το θεμα).

Οσο περι Xposed οσο εχω διαβασει εδω λενε να την αποφευγεις με MIUI ... o @MIUI_ART συγκεκριμενα νομιζω ειχε πει οτι ειναι 'σαν καρκινος στην MIUI'' .

Από προσωπική εμπειρία ναι πραγματικά το root έχει θέμα με την εμφάνιση του shell,μιλάμε για τρελή κατανάλωση μπαταρίας και υπερθέρμανση του κινητού. Εγώ το αντιμετώπισα κάνοντας ρουτ εγκαθιστώντας τις εφαρμογές που απαιτούν ρουτ και μετά απενεργοποίησα το supersu.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • αχα. οποτε μπορούμε να περάσουμε root. να τρέξουμε τις εφαρμογές που θέλουμε δίνοντας τους δικαιώματα και μετά να απεγκαταστήσουμε απλά το supersu και όταν το θελήσουμε πάλι να το ξαναπεράσουμε. σωστά? εύχομαι πάντως να λυθεί με κάποιο update είτε της συσκευής είτε του ιδιου του supersu.
    • Ο/H alexironaek έγραψε:

αχα. οποτε μπορούμε να περάσουμε root. να τρέξουμε τις εφαρμογές που θέλουμε δίνοντας τους δικαιώματα και μετά να απεγκαταστήσουμε απλά το supersu και όταν το θελήσουμε πάλι να το ξαναπεράσουμε. σωστά? εύχομαι πάντως να λυθεί με κάποιο update είτε της συσκευής είτε του ιδιου του supersu.

Φίλε μου όχι απεγκατασταση του supersu αλλά απενεργοποίηση από τις ρυθμίσεις (εφαρμογές, ρυθμίσεις, βρίσκεις την εφαρμογή supersu και την κάνεις απενεργοποίηση όχι απεγκατασταση). Κάθε φορά που θα εγκαθιστας μία εφαρμογή που απαιτεί ρουτ θα ενεργοποιεις το supersu θα δίνεις στην εφαρμογή δικαιώματα ρουτ και θα απενεργοποιείς ξανά το supersu.
      Εγώ αυτό κάνω μέχρι να βρεθεί λύση με το shell που προκαλεί το supersu.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Εγώ το έχω κανονικά εγκατεστημένο και δεν έχω θέμα με το shell.Μπορεί κάποιος να εξηγήσει γιατί το θέμα με το ρουτ με το supersu συμβαίνει μόνο σε μερικούς????
    • Ο/H akisjes έγραψε:

Εγώ το έχω κανονικά εγκατεστημένο και δεν έχω θέμα με το shell
      Μα και σε εμάς φίλε μου κάποτε έρχεται κάποτε όχι

Κανείς δεν ξέρει τον λόγο που έρχεται ή φεύγει. Ξέρουμε μόνο πως το προκαλεί το SU που στέλνει shell scripts.
    • Διαφήμιση
    • χμμμ , μήπως επηρεάζεται από κάτι όμως? εννοώ μήπως σε αυτούς που το περάσανε αυτόματα μετά το φλασαρισμα ελληνικής rom δεν υπάρχει το προβλημα και υπάρχει σε αυτούς που το φλασαρανε μετά? η το αντίστροφο?

@tsigpan σωστά φιλε μου! καλύτερα απενεργοποίηση ,έχεις δίκιο και σε ευχαριστώ για την διευκρίνιση, ή αν παίζει το greenify (ίσως λόγο έλλειψης xposed να μην παίξει) μπορούμε απλά να το "πρασινοποιησουμε" :P