Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• RE:

tsine - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από DrSaG: “130 ευρώ; Μάλιστα. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Δεν υπάρχει άλλη δικαιολογία πλέον Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk” Αν πραγματικά ήθελες Camera phone στα 150 ευρό θα επερνες Samsung j5 2015 edition... Μιλάω για full auto ικανοπιητικες φώτο Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Παράθεση από DrSaG: “Ότι και να λέτε, την κάμερα του Samsung Galaxy S3 (2011-12 μοντέλο αν θυμάμαι καλα) δεν την πιάνει το RN3 για κανένα λόγο :p :p Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk” Έχω το s3... Σε low light και τα δύο είναι χάλια και το s3 και το rn3.... Τώρα σε ημέρα όλα τα κινητά καλά τραβάνε Την καλύτερη κάμερα σε low budget 200- ευρό την έχει το Samsung j5 Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Project_P: “Μαλλον η Meizu πληρωσε κατι παραπανω (που συνηθως φαινεται και στις τιμες των συσκευων της). Στην open καμερα παντως μπορεις πχ να παιξεις με focus (που δεν μπορεις με την Μι Camera) , εστω και με προκατ ρυθμισεις.” Το meizu m2 note πόσο κάνει? Έχεις δει? Wholesale MEIZU M2 NOTE 4G LTE Android 5.0 Smartphone MTK6753 1.3GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen free shipping Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

Μήνυμα

Απλά ήθελα να απαντήσω σε αυτό που υπόθηκε αεδώ... Αλλά δεν γίνεται να κάνω reply για κάτι που υπόθεση εδώ στο άλλο θέμα με quote Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Μήνυμα

Τώρα δεν ξέρω η meizu στα m2 note και m3 note πως έβαλε φουλ manual Settings Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Μήνυμα

Παίδες κάτι που δεν το θέσαμε.... Ο Camera sensor είναι Samsung... Το Camera module είναι κινεζικο... Και τα lens είναι no name..... Επιπλέον όλο το θέμα είναι το Camera Api 2 της Google εμείς έχουμε το Camera Api 2 legacy που έχει Iso control.... Αλλά υπάρχουν άλλες 2 Api εκδόσεις πιο ανώτερες με περισσότερες λειτουργίες..... Τώρα 1. Ενδεχομένο το implementation του κάμερα module δεν υποστηρίζει πολλές λειτουργίες και γι αυτό δεν βάλανε το full Camera Api 2... 2. Η Camera module υποστηρίζει ful…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Project_P: “Παράθεση από tsine: “Επειδή ξεφεύγουμε από το θέμα θα θέσω ένα θέμα και αν θέλετε απαντάτε ... Πως γίνεται το meizu m2 note και m3 note να έχουν φουλ manual Settings camera ” Περι καμερας καλυτερα να συζηταμε στο αντιστοιχο θεμα. Οσο για την απορια σου ριξε μια ματια στην απαντηση που εδωσε σε εμενα ο @Bodai εδω στο post 53 το οποιο πιστευω ειναι μια καλη εξηγηση. Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση” Εγώ τι άνοιξα το θέμα Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Project_P: “Μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα. Αντιστοιχη τεχνολογια, δεν εννοουσα με το redmi note 3 αλλα αντιστοιχη με την ηλικια του... δηλαδη τεχνολογια 2 χρονια πισω. Το θεμα της καμερας ειναι σχετικο. Σαν χαρακτηριστικα η καμερα στο συγκεκριμενο κιντηο ειναι καλη, στο software χανει, οπου οπως ειπαμε και στο αντιστοιχο topic που εχουμε ανοιξει πιο πολυ εχει να κανει με 'οικονομικους' λογους αγορας drivers παρα με το τι μπορει να κανει η καμερα.” Επειδή ξεφεύγουμε από το θέμα θα θέ…

• Μόλις πέρασα 7.2.4.0 global stable forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13476/ Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Παιδιά αυτό είναι normal? 18714d58cd4073f9263a2e9c826e982a.jpg Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Μήνυμα

Παιδιά έχω 7.2.3.0 GLOBAL stable.... Κατά την δικιά μου παρατήρηση είδα... Βελτίωση στον χρόνο που χρειάζεται να τραβήξει HDR.... Καλύτερη ταχύτητα εστίασης... Αλλά το pixelιασμα στις φωτογραφίες υπάρχει ακόμα... Αυτά ROM: 7.2.3.0 GLOBAL STABLE APP: Miui Settings: - HDR - Exposure : 0 - Iso: auto - Focus mode : Continuous Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk 09913d47c580ca09e8823dd63cd27c7f.jpg

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mirotis: “@tsine Παλι τον kernel πειραξες και εχεις τετοιες θερμοκρασιες?? :rolleyes:” Αν είχα κάνει root ευχαρίστως να έκανα undervolt και undercloxk να κερδίσω λίγο μπαταρία Δεν βρήκα κάτι Google για pa_therm...???? Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• @NasDriver ναι βλέπω βίντεο και σερφαρω στο νετ... Και μου φαίνεται περίεργο Ας ανεβάσει κάποιος μετά από 1 ώρα σερφαρισμα και βίντεο κάνα temps να έχω reference Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Ρε παιδιά επειδή δεν ξέρω αν το έχει άλλος... Είμαι 1 ώρα σε WiFi και δείτε temps 83e20939e7f81ee66db3a11fa256ad89.jpg Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Παράθεση από DrSaG: “Εδώ ο Ολυμπιακός ξαναπηρε πρωτάθλημα και εσείς συζητάτε για cpu frequencies.... :p :p Τελικά έχει αγοράσει κάνεις την Mercury Wallet case για το κινητό του; Η να βάλω την γιαγιά μου να ραψει καμία θηκουλα με σταυροβελονιες και άλλα κόλπα; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Ψυφιζω γιαγιά ftw..... Θέλω και εγώ μια Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• @Souits ναι ρε γενικότερα αν έχεις προγραμματισει Kernel μπορείς να βάλεις ότι θες.. Φυσικά η εφαρμογή αυτή σου δείχνει τα πλαίσια μέσα στα οποία μπορείς να κινηθεί... Αν έφτιαχνε τον Kernel από το 0 μπορούσες να βάλεις και τιμή 2ghz αν ήθελες και να το καψεις... Στον Kernel δεν σε εμποδίζει και εις αν έχεις γνώσεις να κάνεις ότι θες Στους xda developers πως βγαίνουν Kernel που επιτρέπουν overclock undervoltage και GPU overclock thermal control κλπ κλπ Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatal…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Souits: “@tsine κατέβασε το app που σου λέω και δες διαφορά με αυτο που έχεις και ελέγχεις εσύ.....” Ρε ναι οκ καταλήγουμε όμως ότι αυτό το APP πειράζει τον Kernel? Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• @Souits ναι ότι γράψεις στον Kernel αυτό βλέπουν τα apps αν με root πειράξεις τον Kernel οκ εκεί αλλάζει το θέμα Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• @Souits αυτό που είδα είναι 2 πυρήνες πάνε 400-691 και οι άλλοι 4 μέχρι 1.4... Και αν δεις στον Kernel υπάρχουν μόνο 7 cpu frequency states... Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• @soutis τα cores χωρίζονται σε cluster ένα 4 πυρηνο cluster και ένα 2 πυρηνο cluster d92b2b343a5c8956cc82e5107fe77d98.jpg Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk