Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από linuxilakis: “Εμείς εδώ παίζουμε από medium saturation και πολλές φορές low. Τώρα contrast medium η high. Βασικά στο mix που έχει ίδιο αισθητήρα τα προτιμώ όλα medium Sent from my MIX 2 using Tapatalk” Για να καταλάβουν όλοι εννοεί normal επιλογη στα; settings που είναι το λεγόμενο medium Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
RE:
tsine - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Παράθεση από tsine: “Ρε παιδιά όντος με το hht το post processing κανει δουλειά αλλά γίνεται η φωτό Bob Rossπραγματικα Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk ” Εξαρτάται σε τι iso θα το ανοιξεις. Δοκίμασε σε σκοτάδια με και χωρις hht. Θα δεις ότι δεν χάνει λεπτομέρια.” Κοίτα σε ultra low light manual με shutterπανω πάνω από 1 sec και τρίποδα η ένα σταθερό σημείο Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Το κλεισα το pc, αλλιώς θα έβλεπα ότι του prixel θα ταν καλύτερη!! :thumbsup:” Εμείς 3δω στο mi mix 2 δεν χρειάζεται υπολογιστής έχουμε τα καλύτερα χρώματα οθόνης 673b23ad06e8a67ef0a0516c619e2cec.jpg Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Βασικά και χωρις hht (στο mi note 3) πάλι τόσο πάει. Γενικά το auto φτανει τέτοιο iso. Βέβαια σε τέτοιο iso θες οπωσδηποτε hht για να βλέπετε.” Το χουμε χάσει τελείως...χαχαχα κομπλέ μας βλέπω ... Θα κ;νω δοκιμές τώρα που είμαι σε Dev Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “@tsine έχει αναβαθμιστεί η κάμερα στη dev. Κάποια στιγμή θα τα φέρουν και στη stable. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στον αισθητήρα. Προφανώς λόγω ότι εχουν τον ίδιο σε 3 "ακριβες" συσκευές (mi note 3, mi6, mi mix2) ασχολήθηκαν παραπάνω. Πλέον στα σκοτάδια βγάζω καλύτερες φωτογραφίες από ότι παλιότερα αφού και καλύτερα χρώματα κρατάει, και πολύ πιο σωστό NR έχει αλλά μπορεί να φωτίσει και περισσότερο με υψηλότερο iso.” Είμαι σε mi mix 2 8.2.8 dev androids 8.1 και πάει. Man…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Απο την προηγουμενη βδομαδα που την εχω να πω την αληθεια δεν μου εχει κολλησει ποτε η πληκτρολογηση... Ειναι με τα screen gesture? Εγω που ειμαι παντως δεν εχω συνάντησει κανενα κολλημα... Ουτε με το δακτυλικο... Απο μπαταρια ειχαν κ καλυτερη σε προηγουμενη που ειχαν δωσει...” Εγώ κάνω συγκριτικά με την stable... Υπάρχουν στιγμές που το κινητό κάνει σαν να μην λειτουργεί.. Βάζω δάχτυλο αλλά τίποτα πρέπει να πατήσω να ξεκλειδώσει από το κουμπί για να πιάσει Sent from my M…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mula: “Παράθεση από tsine: “Παιδιά επειδή έκανα σήμερα προσπάθια για unlock bootloader .Την πέμπτη μετά την αποτυχία έκανα Factory reset και κατέβασα χειροκίνητα όλες τις εφαρμογές. Όλα καλά σήμερα ξεκινάω διαδικασία . FlexVpn Sangai κομπλέ. Πηγαίνω developer options Mi unlock ...Πατάω "Add acount and device " Περνάνε τουλάχιστον 5 λετπά αναμονής (με το κομπυί "Add acount and device " γκρίζω) και τρώω μύνημα "Connect to network and try again"” Δοκίμασε αλλο vpn, εμενα έτσι δούλεψε.”…
-
Παιδιά επειδή έκανα σήμερα προσπάθια για unlock bootloader .Την πέμπτη μετά την αποτυχία έκανα Factory reset και κατέβασα χειροκίνητα όλες τις εφαρμογές. Όλα καλά σήμερα ξεκινάω διαδικασία . FlexVpn Sangai κομπλέ. Πηγαίνω developer options Mi unlock ...Πατάω "Add acount and device " Περνάνε τουλάχιστον 5 λετπά αναμονής (με το κομπυί "Add acount and device " γκρίζω) και τρώω μύνημα "Connect to network and try again"