Για να έχεις να γκρινιάξεις για κάτι...!!Ο/H tsine έγραψε:
Και κάτι ακόμα γιατί άφησαν τόσο μεγάλο bezel στο πάνω μέρος?

Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΓια να έχεις να γκρινιάξεις για κάτι...!!Ο/H tsine έγραψε:
Και κάτι ακόμα γιατί άφησαν τόσο μεγάλο bezel στο πάνω μέρος?
Φιλε έβαλα και εγω την XTRV με android 8 μιας και με την τελευταια Αρωμα ειχα παράξενα κολληματα και αλλαγες επαφων ....ολα καλα μεχρι τωρα...το μονο παραξενο που αντιμετωπιζω ειναι οτι οι ειδοποιησεις για καποιες εφαρμογες μια ερχονται και μια δεν ερχονται....εχω και εφαρμογη που δεν μου βγαζει καθολου ειδοποιησεις...ουτε και αν την εχω ανοικτη συνεχως να τρεχει απο πισω.Ο/H linuxilakis έγραψε:
Aroma η 8 δεν βγάζει. Μόνο xtrv σκέτο . Την έχω εγώ κ εκτός από κάποια drain που είχα στην αρχή. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή κ γρήγορη. Ούτε force close ούτε τίποτα. Ύστερα από μια εβδομάδα που έχει κάτσει η ρομ όλα βαίνουν όπως θέλω. Και global Dev που είχα για δύο ρομ και αυτήν ήταν πολύ κοντά. Για τον ήχο δεν συμφωνώ πιο δυνατός στην xtrv. 5 επί 6 διάταξη του launcher. Απαλλαγμένη από bloatware που εντάξει δεν είναι τόσο θέμα μιας και πολλά αν είσαι ρουτ τα ξεπερνας. Όπως και αυτό με τον ήχο.
Με κάποια mod φτάνεις εκεί που θες.
Η global έχει το notification shade το νέο. Εμείς όχι. Για μένα όταν είσαι σε custom μονοπάτι όλα είναι πιο εύκολα. Κανείς διάφορα αλλάζεις δοκιμάζεις φλασαρεις κάτι που με official είναι πιο πολύπλοκο.
Τα Google services στην global Dev δουλεύουν πιο στρωτά πάντως. Αυτές είναι οι εντυπώσεις μου και για την ώρα μένω εδώ με ελληνική xtrv.
Φίλε ειμαι στο default θέμα....και εχω δοκιμάσει τα πάντα σε οτι αναφερετε ο οδηγοςΟ/H alvin1983 έγραψε:
@ikleos Μήπως έχεις αλλάξει θέμα και δε σου έρχονται?
Για βάλε το default θέμα του κινητού και δοκίμασε.
Επίσης δοκίμασε και αυτό
Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8
Σε ποια εφαρμογη αναφερεσαι αν επιτρέπεται??? Μηπως εχεις αλλαξει ringtone με δικο σου κ μπλέκεται το ολο θεμα???Ο/H ikleos έγραψε:
Φίλε ειμαι στο default θέμα....και εχω δοκιμάσει τα πάντα σε οτι αναφερετε ο οδηγοςΟ/H alvin1983 έγραψε:
Επίσης δοκίμασε και αυτό
, επισης εχω απεγκαταστήσει και εγκαταστησει ξανα την εφαρμογη αλλα παλι τα ιδια εχω
Top ElevenΟ/H chrisnik έγραψε:
Σε @ikleos Μήπως έχεις αλλάξει θέμα και δε σου έρχονται?
Σε ποια εφαρμογη αναφερεσαι αν επιτρέπεται??? Μηπως εχεις αλλαξει ringtone με δικο σου κ μπλέκεται το ολο θεμα???Ο/H ikleos έγραψε:
Επίσης δοκίμασε και αυτό
, επισης εχω απεγκαταστήσει και εγκαταστησει ξανα την εφαρμογη αλλα παλι τα ιδια εχω