Δεν υπάρχει αλλος τροπος να βγαλεις το λευκο background... Ψαχνεις στα θεματα κ βλεπεις τα εικονιδια... Αλλα θα αλλαξουν ολα...
Mi 11 pro
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔοκίμασα άπειρα vpn όλες τις χώρες.. Hint Kong Shangai.. Turbo vpn flex vpn trox hoxxΟ/H mula έγραψε:
Δοκίμασε αλλο vpn, εμενα έτσι δούλεψε.Ο/H tsine έγραψε:
Παιδιά επειδή έκανα σήμερα προσπάθια για unlock bootloader .Την πέμπτη μετά την αποτυχία έκανα Factory reset και κατέβασα χειροκίνητα όλες τις εφαρμογές.
Όλα καλά σήμερα ξεκινάω διαδικασία .
FlexVpn Sangai κομπλέ.
Πηγαίνω developer options Mi unlock ...Πατάω "Add acount and device "
Περνάνε τουλάχιστον 5 λετπά αναμονής (με το κομπυί "Add acount and device " γκρίζω) και τρώω μύνημα "Connect to network and try again"
Εγώ κάνω συγκριτικά με την stable... Υπάρχουν στιγμές που το κινητό κάνει σαν να μην λειτουργεί.. Βάζω δάχτυλο αλλά τίποτα πρέπει να πατήσω να ξεκλειδώσει από το κουμπί για να πιάσειΟ/H chrisnik έγραψε:
Απο την προηγουμενη βδομαδα που την εχω να πω την αληθεια δεν μου εχει κολλησει ποτε η πληκτρολογηση... Ειναι με τα screen gesture? Εγω που ειμαι παντως δεν εχω συνάντησει κανενα κολλημα... Ουτε με το δακτυλικο...
Απο μπαταρια ειχαν κ καλυτερη σε προηγουμενη που ειχαν δωσει...
Ο/H tsine έγραψε: