Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 439.

• mi cloud

komatoza - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά, και έγω έχω θέμα με το mi cloud αλλά εμένα δεν συγχρονίζει τις επαφές, δηλαδή δεν τις αντιγράφει στο cloud. Είμαι με την τελευταία ελληνική dev Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά. Έχω την τελευταία ελληνική dev και στην κατανάλωση μπαταρίας βλέπω το υπηρεσίες Google play να έχει σκαρφαλωσει στην δεύτερη θέση από εκεί που ήταν πάντα στη 4-5, στην πρώτη είναι το σύστημα Android και στη τρίτη λειτουργικό Android που ήταν πάντα στην δεύτερη. Από Google έχω τα στάνταρ που έρχονται μαζί με την ρομ + Chrome, χάρτες και YouTube. Ξέρετε τι μπορεί να παίζει και κάνει 13% κατανάλωση η είναι νορμάλ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

komatoza - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από georgelaros: “Το κινητό δεν ειναι bricκaρισμένο μπαίνει κανονικά σε edl mode φοράει την τελευταία stable αγγλοκινεζικη ο Bootloader ειναι κλειδωμενος και θελω να βαλω την Global. Εχω αλλάξει 3 θύρες και ενα καλώδιο. Θα την ξανακατεβασω την ρομ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και γιατί το βάζεις σε edl mode που είναι και επικίνδυνο? Μπες σε fastboot Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μα έχει την global πάνω πως να κάνει unlock Ναι κατεβαζεις την official dev σε tgz μπαίνεις fastboot και με το miflash στην περνάει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την ρομ θα την βρεις στο επίσημο site εκεί που λέει flash guide - fastboot roms

• RE:

komatoza - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από sprkrt: “μπορει καποιος να αναφερει πόσο επηρρεαζεται η αυτονομα με 2 sim αντι για μια;” Πιστεύω ότι επηρεάζεται αρκετά, τώρα πόσο δεν ξέρω αλλά παίζει ρόλο και πόσο καλό είναι το σήμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ που είχα περάσει όλες τις official roms μετά το ξεκλείδωμα του bootloader δεν το κλείδωσε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν όντως έχει ξεκλείδωτο bootloader τότε όπως λέει και στη πρώτη σελίδα βάλε την ελληνική ρομ που θέλεις στο τηλέφωνο ή sd η φλασακι και με adb περνάς το twrp και μετά flash Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και USB stick σαν otg λειτουργεί παιδιά, έγω έτσι περνάω τις ρομ, δηλαδή βάζεις την ρομ στο φλασακι το συνδεεις στο τηλ και στο twrp επιλέγεις otg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι φίλε, αν έχεις official rom τότε τα πράγματα είναι πολύ απλά η dev περνάει είτε με updater είτε με fastboot, αν έχεις multi τότε είναι λίγο δύσκολα, θέλει adb, download mode Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μήπως έκανες wipe στο system και internal memory? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πια ρομ κατέβασες και από που? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όχι. Όπως είναι το αρχείο tgz το κάνεις extract σε έναν φάκελο . Πας σε αυτόν τον φάκελο και τσεκάρεις αν περιέχει τα αρχεία της ρομ η έχει πάλι έναν φάκελο πχ kenzo και μέσα σε αυτόν έχει τους φακέλους της ρομ. Στη πρώτη περίπτωση κάνεις αντιγραφή όλα τα αρχεία της ρομ και τα βάζεις σε πχ c:/miui και αυτόν τον προορισμό ορίζεις στο miflash. Δεν κάνεις extract τίποτα άλλο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τι έγινε φίλε την πέρασε? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λογικά θα στην περάσει, όπως σου έγραψα και πιο πάνω απλα κλικαρε το flash all Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το miPCsuite έχεις κάνει εγκατάσταση? Όταν το τηλ (ανοιχτό κανονικά) το έχεις συνδεδεμένο στο pc το miPCsuite το βλέπει? Αν ναι και έχουν μπει τα drivers σωστά δοκίμασε Κλείσε το τηλέφωνο μετά πάτα vol down και power θα μπει σε fastboot δείχνει κάτι κουκλακι, άνοιξε το miflash συνδεσε το τηλ σε pc, στο miflash πάτα browse και βρες την rom και πάτα refresh αν το κινητό φαίνεται κλικαρε το flash all και πάτα σταρτ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν το miflash δεν βλέπει το κινητό σου που είναι σε fastboot Mode τότε ναι πρέπει να κάνεις πρώτα τα άλλα βήματα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όπα φίλε τι edl, από τι ξέρω δεν χρειάζεται αυτό. Ανοίγεις το miflash βάζεις το κινητό σε fastboot Mode το βάζεις σε pc στο miflash βρίσκεις τον φάκελο με την ρομ κάνεις refresh και κάτω κλικαρεις flash all και πατάς start Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όλες οι roms καλό είναι να τα κατεβάσετε από το official site εκεί πάτε downloads την συσκευή σας και επιλέξτε την rom για dev σας βγάζει επιλογή full rom και guide. Η full rom είναι zip και δεν κάνει για miflash που θέλει fastboot. Στο guide έχει αριστερά επιλογή recovery, fastboot πατάτε fastboot και εκεί έχει όλες τις roms. Όταν κατέβει ελέγχουμε να είναι .tgz αν όχι το αλλάζουμε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με το miflash πρέπει το κινητό να το έχεις σε fastboot Mode και του φακέλους adb και τον miui που έχεις την ρομ πρέπει να τους έχεις σε σκληρό χύμα και όχι σε υποφακελο δηλαδή c:/adb και c:/miui κάπως έτσι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

komatoza - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Gorgolemis: “Παράθεση από Thracia: “@GorgolemisΔεν φεύγει αμέσως,γιατί μιλάμε για στατιστικά μπαταρίας.Απλά θα δεις ότι με την ώρα θα μειώνετε το ποσοστό του μέχρι να χαθεί ” Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Πάντως πρέπει να το δούν λίγο οι Developers. Σε ευχαριστώ.” Και έγω παιδιά έχω θέμα σήμερα με την μπαταρία. Είμαι με την τελευταία ελληνική dev και ενώ όλα ήταν οκ εχθές το φορτιζω μέχρι 100% και το αφήνω και σε μια νύχτα 10 ώρες έπεσε 22%. Το κινητό ήταν μόνιμα σε WiFi και το δ…