Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@MIUI_ART μήπως εννοούσε αν θα έχει πρόβλημα με τράπεζες κλπ με ροοτ; Εγώ αυτό κατάλαβα τουλάχιστον..
-
1) όχι δεν κάνεις με το mi flash tool, έχει μέσα scipt η ρομ και τρέχεις αυτό είτε update είτε clean install. 2) όχι δεν είναι root, υπάρχει τρόπος να γίνει αλλά ίσως είναι ασταθές.
-
@ippotis θα έχουμε μόνο stable.
-
Μάλλον μόνο σε εμένα συμβαίνει αυτό.
-
Όλα καλά στο poco f2, αλλά μετά την εγκατάσταση της ρομ ανοίγει το κινητό αλλά δεν λειτουργούν τα δεδομένα και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση της συσκευής για να έχω δεδομένα. Σε εσένα @jpastos το κάνει αυτό;
-
Όλα καλά στο lmi, έχει αλλάξει και το πληκτρολόγιο λιγο το interface.
-
Σε ευχαριστώ, θέλω σε κινέζικο που έχω και τα υπόλοιπα.. θα ψάξω να δω αν παίζουν και σε κινέζικο.
-
@soniasim σε κινέζικο ή ευρωπαϊκό server τα έχεις;
-
Παρε καλές μπαταρίες, όχι φθηνές αν θέλεις να σου κρατήσουν.. Υποτίθεται στα θερμόμετρα κρατάνε 2 χρόνια, κάπου το διάβασα αυτό.. Οι αισθητήρες πόρτας πιστεύω θα κρατήσουν πολύ. Ποιους αισθητήρες κίνησης έχεις; Θέλω να πάρω και εγώ.
-
Σκέψου αγορασα τα θερμομετρακια τα μικρά πακέτο 3 μαζί πριν 2 χρόνια και ακόμα δεν έχω αλλάξει μπαταρίες, πήρα αλλά 3 πριν 6 μήνες και τον προηγούμενο μήνα άλλαξα και στα 3 μπαταρίες..
-
Έρχονται ειδοποιήσεις;
-
Δεν είναι απίθανο να είναι η μπαταρία, αλλά αν δεν είσαι εκεί να το δοκιμάσεις δεν γίνεται κάτι άλλο απομακρυσμένα..
-
Δοκίμασες σε κανένα άλλο κινητό να δεις;
-
Στη βασική εφαρμογή δεν αντιμετωπίζω το πρόβλημα που αναφέρεις πάντως, ούτε το αντιμετώπισα ποτέ.. Το αντιμετωπίζω στην δεύτερη εφαρμογή ως dual app αλλά εκεί είναι καθαρά λόγω dual app.
-
Κανονικά θα πρέπει να εκπέμπει το ρούτερ σου και στις 2 μπάντες, στη 2,4 και στην 5. Δες μήπως στις επιλογές του wifi είναι απενεργοποιημένη η εκπομπή για το 2,4.
-
Ποια έκδοση εφαρμογής έχεις;
-
Μήπως σου κάνει το ίντερνετ διακοπές και το καταλαβαίνεις στο gateway εσύ; Εγώ δεν αντιμετωπίζω κανένα θέμα, όπως και 3 φίλοι μου που έχουν.. Αν δεν σου κάνει διακοπές το ίντερνετ, μήπως να του κάνεις ένα factory reset και να τα στήσεις από την αρχή;
-
Το στοκ έχω, δεν έχω αλλάξει ποτέ θέμα..