Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα1,5 μήνα αλλά όχι με το ποκο, είχα θέμα με την κάμερα στο mi mix 2 και μου το έστειλαν 2 φορές πίσω χωρίς να έχουν κάνει αντικατάσταση ενώ είχε θέμα. Και τους το έστειλα πίσω μαζί με εκτυπωμένες φωτογραφίες και τελικά μου αντικατέστησαν την κάμερα.. Εσένα δεν βλέπει σιμ οπότε θεωρώ πως με την πρώτη θα είσαι οκ.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΓενικά η infoquest καθυστερεί με τον έλεγχο να ξέρεις, από προσωπική εμπειρία πριν 2 χρόνια. Αν δεν έχει εμφανή σημάδια το κινητό ή υγρασία εσωτερικά θα στο πιάσει στην εγγύηση.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΓνώμη μου καλύτερα ναι. Σου έπεσε καθόλου κάτω;
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΘα έπρεπε να σου έχει έρθει άλλη μια έκδοση. Φίλος με τη μαμά ρομ έχει την 12.5.6 βέβαια είναι άλλη έκδοση στην παρένθεση και δεν έχει κανένα θέμα. Μήπως να το πας για εγγύηση εφόσον έχεις κάνει και factory reset; Να μη μπεις στη διαδικασία να ξεκλειδώσεις διότι η infoquest δε θα στο πιάσει στην εγγύηση. Εγώ το έχω ξεκλειδωτο με την τελευταία dev και επίσης δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΔεν αναγνωρίζει την;
-
Σου κάνει καθόλου αποσυνδέσεις το Bluetooth; Το πετυχαίνω μερικές φορές να κλείνει και να ανοίγει στο κινητό ή αποσυνδέονται και ξανασυνδεονται τα ακουστικά.
-
Και εγώ με φορμάτ data την πέρασα την πρώτη φορά, αλλά αυτό το σκηνικό με τα data ξεκίνησε πριν 2 ρομ. Χρησιμοποιείς μήπως ακουστικά Bluetooth;
-
@ippotis άγνωστο.
-
Μπα όχι ακόμα δεν λειτουργεί σωστά.
-
Για να βγαίνει fastboot rom και όχι zip σημαίνει ότι δεν είναι ακόμη συμβατό.
-
Όσο δεν υπάρχει συμβατό twrp ναι μόνο fastboot.
-
Οκ την πέρασα στο poco f2, αλλά για να δουλέψουν τα δεδομένα θέλει πάλι reboot η συσκευή. Συμβαίνει σε άλλον αυτό;
-
@jpastos χρησιμοποιείς ακουστικά Bluetooth ;
-
Σαν πολύ ησυχία δεν έχει πέσει; Τι γίνεται;
-
Καλημέρα, όλα καλά στο poco f2 μετά από 2 μέρες χρήσης.
-
Καλημέρα, την πέρασα στο poco f2 και είναι οκ από χθες δεν έχει τα lags της προηγούμενης. Το μόνο που παρατήρησα σε αυτή και στην προηγούμενη είναι ότι μετά την αναβάθμιση θέλει restart η συσκευή για να λειτουργήσουν τα data.
-
Όχι up είναι!