Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ποιον σέρβερ χρησιμοποιείς;
-
@jpastos παρατήρησες κάποια lags σε browsing είτε σε fb είτε σε browser; Edit: Έχει όντως κάποια lags, αρκετές φορές δεν επαναφορτωνει τις σελίδες στον browser και μένουν μαύρες.
-
Ήταν ίδιο μήπως κοσμοτε;
-
@smike1980 έχεις δοκιμάσει σε κάποιο άλλο router σε κάποιον φίλο, συγγενή ή σε κάποιο κατάστημα; Το είχα συναντήσει παλαιότερα όχι μόνο σε viber αλλά και σε skype και ευθυνόταν το router και ο πάροχος διότι δεν δρομολογούνταν σωστά η υπηρεσία. Αν έχεις την ευχέρεια δοκίμασε σε κάποιο άλλο wifi και αν δε σου το παρουσιάζει επικοινώνησε με την τεχνική εξυπηρέτηση της cosmote.
-
Όντως δεν λειτουργεί σωστά η λειτουργία ενός χεριού στο Poco f2. Επίσης παρατήρησα ότι δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις από τις υπενθυμίσεις του ημερολογίου ή έρχονται με μεγάλη καθυστέρηση.
-
@MIUI_ART τι fix έχει η νέα rom για το lmi;
-
Ναι κλείνει και ανοίγει το Bluetooth, το έκανε και με προηγούμενες αλλά όχι τόσο έντονα.
-
Καλημέρα, μου κάνει επανεκκινήσεις το Bluetooth, νόμιζα φταίνε τα ακουστικά αλλά παρατήρησα ότι χάνεται το σύμβολο στη γραμμή ειδοποιήσεων και ανοίγει πάλι και συνδέονται τα ακουστικά.
-
Όλα καλά με το poco f2, το μόνο που παρατήρησα είναι ότι όταν με καλεί κάποιος ενώ το σηκώνω συνεχίζει χτυπάει για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά μπορώ να μιλήσω. Πριν δεν το είχα ποτέ. Edit: το vowifi συνεχίζει να μην λειτουργεί. @giasoy εσένα σου λειτουργεί; Edit 2: τελικά λύθηκε, είχε αλλάξει το MBN από mbn_eea.txt σε oem_sw_j11.txt μετά την καθαρή εγκατάσταση της miui 13 προφανώς. Το γύρισα σε mbn_eea.txt και λειτουργεί πλέον το vowifi.
-
Αν δεν λειτουργήσει την πας πίσω όπως σου είπα για εγγύηση, μη το σκέφτεσαι καθόλου.
-
Αν δεν ήταν συμβατή με το region που έβαλες δεν θα συνδεόταν καν. Ίσως έχει και πρόβλημα η σκούπα όμως..
-
Έτσι όπως το περιγράφεις μάλλον είναι πρόβλημα της σκούπας. Και το να τελειώνει η μπαταρία τόσο γρήγορα επίσης δεν είναι φυσιολογικό. Από Ελλάδα την πήρες;
-
Ναι ακριβώς στη βασική έχω τον κινέζικο σέρβερ και στον κλώνο έχω Ευρώπη. Δεν δουλεύουν οι ειδοποιήσεις από τον κλώνο της εφαρμογής. Κάποιες στιγμές τρώει αναλαμπές και έρχονται όλες μαζί αλλά τώρα έχει μέρες να έρθουν ειδοποιήσεις. Εγώ τα έχω αντίθετα από εσένα τους σέρβερ.
-
Δεν είχα κανένα θέμα πριν, με το miui 13 δημιουργήθηκε το θέμα. Εν τω μεταξύ κάποιες φορές έρχονται μαζεμένες οι ειδοποιήσεις.
-
@giasoy θα δοκιμάσω την ασύρματη προβολή και θα σου πω, δεν έτυχε να το δοκιμάσω. Αν και έχω το mi band, έρχονται οι κλήσεις. Το μόνο "πρόβλημα" που αντιμετωπίζω είναι με το mihome που το έχω σε dual app και δεν μου έρχονται καθόλου ειδοποιήσεις από το dual app.
-
@RASTAVIPER έχεις dual app το mihome; @Parisgκαι εγώ το ίδιο θέλω να κάνω και βρήκα αυτό, δεν το έχω πάρει ακόμη βέβαια αλλά νομίζω πως λειτουργεί κανονικά για οτιδήποτε κάτω των 350w. Επειδή δεν ξέρω αν μπορώ να παραθέσω λινκ εδώ αν χρειαστείς στείλε μου.
-
Καλημέρα, poco f2 μέχρι τώρα φαίνονται όλα καλά!
-
Δες αν έχει καμία μικρή τρυπουλα να πατήσεις με οδοντογλυφίδα το κουμπί. Αλλά θα πρέπει να τα κάνεις όλα από την αρχή μετά να ξέρεις..
-
Ποιο hub έχεις;