Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• Επειδή δεν είμαι σπίτι δεν μπορώ να σου πω αυτή τη στιγμή, αλλά εφόσον σου τα εμφανίζει δεν μπορείς να τα μεταφέρεις;
    • Διαφήμιση
    • Δες αν έχει καμία μικρή τρυπουλα να πατήσεις με οδοντογλυφίδα το κουμπί. Αλλά θα πρέπει να τα κάνεις όλα από την αρχή μετά να ξέρεις..
    • Διαφήμιση
    • MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Καλημέρα
      Δεν μου δουλεύει καθόλου η παρακάτω σκηνή σε φρεσκοστημενο κινητό με Android 11. Όταν ανοίγει η πόρτα να λαμβάνω ειδοποίηση στο κινητό.
      Όλες οι σκηνές ανέβηκαν αυτόματα μόλις σεταρα την εφαρμογή.
      Η συγκεκριμένη δεν παίζει καθόλου. Ούτε στο log φαίνεται. Όμως ο αισθητήρας κάνει log το άνοιγμα της πόρτας. Οι ειδοποιήσεις δεν έρχονται.

Την έσβησα τη σκηνή και την ξαναεβαλα αλλά καμία διαφορά.

Τσέκαρα και τις ρυθμίσεις του κινητού. Όλες οι ειδοποιήσεις είναι ενεργές για αυτή την εφαρμογή.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
      ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
    • Καλησπέρα, θέλω να προσθέσω μια σειρήνα στο mi home μου και σκέφτηκα πως θα μπορούσα να βάλω μια επάνω σε smart plug και να το προγραμματισω να ενεργοποιειται όταν θα γίνει triggered ο συναγερμός. Μπορεί να γίνει αυτό το σενάριο; Δεν έχω Smart plug για να δοκιμάσω
    • @RASTAVIPER έχεις dual app το mihome;

@Parisgκαι εγώ το ίδιο θέλω να κάνω και βρήκα αυτό, δεν το έχω πάρει ακόμη βέβαια αλλά νομίζω πως λειτουργεί κανονικά για οτιδήποτε κάτω των 350w. Επειδή δεν ξέρω αν μπορώ να παραθέσω λινκ εδώ αν χρειαστείς στείλε μου.
      Images
      • -5694833112073605301.jpg

103,53 kB, 800×800, viewed 53 times
    • RE: MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Ο/H RASTAVIPER έγραψε:

Καλημέρα
      Δεν μου δουλεύει καθόλου η παρακάτω σκηνή σε φρεσκοστημενο κινητό με Android 11. Όταν ανοίγει η πόρτα να λαμβάνω ειδοποίηση στο κινητό.
      Η συγκεκριμένη δεν παίζει καθόλου. Ούτε στο log φαίνεται. Όμως ο αισθητήρας κάνει log το άνοιγμα της πόρτας. Οι ειδοποιήσεις δεν έρχονται.

Τσέκαρα και τις ρυθμίσεις του κινητού. Όλες οι ειδοποιήσεις είναι ενεργές για αυτή την εφαρμογή.

Είχα και εγώ πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις. Όλα λειτουργούσαν, αλλά δεν έπαιρνα καμία. Στις ρυθμίσεις, η εφαρμογή Xiaomi Home είχε μόνο μια επιλέξιμη ειδοποίηση την DFU.

Μετά από πολλές προσπάθειες, αυτό που δούλεψε ήταν διαγραφή δεδομένων εφαρμογής, κλείσιμο WiFi & Bluetooth, και εκκίνηση της εφαρμογής. Με ρώτησε αν θέλω να ενεργοποησω ΒΤ & WiFi, και μετα ως δια μαγείας ενφανιστηκε και η επιλογή "Xiaomi Home" στις ειδοποιήσεις.

Δεν ξέρω αν αυτή είναι η λύση, από τότε δεν το έχω πειράξει, και οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά.

Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • RE: RE: MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Ο/H Parisg έγραψε:

Καλησπέρα, θέλω να προσθέσω μια σειρήνα στο mi home μου και σκέφτηκα πως θα μπορούσα να βάλω μια επάνω σε smart plug και να το προγραμματισω να ενεργοποιειται όταν θα γίνει triggered ο συναγερμός. Μπορεί να γίνει αυτό το σενάριο; Δεν έχω Smart plug για να δοκιμάσω

Μπορεί να γίνει αυτό το σενάριο αρκεί η σειρηνα να είναι συνέχεια στο on. Εχεις κάποια να προτείνεις?

Ο/H kted έγραψε:

Ο/H RASTAVIPER έγραψε:

Καλημέρα

Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμενα με Android 11 μου έρχονται ειδοποιήσεις αλλά δεν μπορώ να αλλάξω ήχο όπως φαίνεται στα screenshot. Dfu πουθενά από τότε που πήγα στο 11.

Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk