Πώς κάνω reset?
Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕίχα και εγώ πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις. Όλα λειτουργούσαν, αλλά δεν έπαιρνα καμία. Στις ρυθμίσεις, η εφαρμογή Xiaomi Home είχε μόνο μια επιλέξιμη ειδοποίηση την DFU.Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Καλημέρα
Δεν μου δουλεύει καθόλου η παρακάτω σκηνή σε φρεσκοστημενο κινητό με Android 11. Όταν ανοίγει η πόρτα να λαμβάνω ειδοποίηση στο κινητό.
Όλες οι σκηνές ανέβηκαν αυτόματα μόλις σεταρα την εφαρμογή.
Η συγκεκριμένη δεν παίζει καθόλου. Ούτε στο log φαίνεται. Όμως ο αισθητήρας κάνει log το άνοιγμα της πόρτας. Οι ειδοποιήσεις δεν έρχονται.
Την έσβησα τη σκηνή και την ξαναεβαλα αλλά καμία διαφορά.
Τσέκαρα και τις ρυθμίσεις του κινητού. Όλες οι ειδοποιήσεις είναι ενεργές για αυτή την εφαρμογή.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Ο/H Parisg έγραψε:
Καλησπέρα, θέλω να προσθέσω μια σειρήνα στο mi home μου και σκέφτηκα πως θα μπορούσα να βάλω μια επάνω σε smart plug και να το προγραμματισω να ενεργοποιειται όταν θα γίνει triggered ο συναγερμός. Μπορεί να γίνει αυτό το σενάριο; Δεν έχω Smart plug για να δοκιμάσω
Ο/H kted έγραψε:
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Καλημέρα
Δεν μου δουλεύει καθόλου η παρακάτω σκηνή σε φρεσκοστημενο κινητό με Android 11. Όταν ανοίγει η πόρτα να λαμβάνω ειδοποίηση στο κινητό.
Όλες οι σκηνές ανέβηκαν αυτόματα μόλις σεταρα την εφαρμογή.
Η συγκεκριμένη δεν παίζει καθόλου. Ούτε στο log φαίνεται. Όμως ο αισθητήρας κάνει log το άνοιγμα της πόρτας. Οι ειδοποιήσεις δεν έρχονται.
Την έσβησα τη σκηνή και την ξαναεβαλα αλλά καμία διαφορά.
Τσέκαρα και τις ρυθμίσεις του κινητού. Όλες οι ειδοποιήσεις είναι ενεργές για αυτή την εφαρμογή.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk