Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Dual sim
ΜήνυμαΚαλησπέρα, υπάρχει επιλογή/δυνατότητα η μία σιμ να είναι στο αθόρυβο και η άλλη να χτυπάει κανονικά;
-
επιλογη gcam
ΜήνυμαΠαράθεση από mg444: “Ναι με τη τελευταία Rom από το φόρουμ είμαι παλαιότερα το ενεργοποιουσα με buildprop editor αλλά στης τελευταίες Rom δεν κάνω τίποτα (της περνάω από πάνω) δουλεύει κανονικά . Πως ανεβάζω φωτογραφία για να δεις την έκδοση που χρησιμοποιώ ακριβώς σε αυτήν που έχω δουλεύει και η αργή κίνηση ενώ σε αυτή που σου είπα πιο πάνω οχι Αυτην ακριβώς χρησιμοποιώ αλλά για λεπτομέρειες θα το δεις εσύ καλύτερα ” Τη δοκίμασα και δεν λειτουργεί σε μένα, μου βγάζει μήνυμα "Παρουσιάστηκε ένα π…
-
Έχω την 9.4.25 στο mix 2 και μου ήρθε ΟΤΑ η 9.5.16, λογικά είναι android 9.. Το κάνω μέσω ΟΤΑ ή όχι;
-
Root
ΜήνυμαΠαράθεση από EvangeliaK: “Αν είναι εφαρμογές της google και του miui δες το παρακάτω εργαλείο. Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool ” Τέλεια αυτό ακριβώς ήθελα, σε ευχαριστώ πολύ!!
-
Root
ΜήνυμαΠω και θέλει καιρό να κάνει unlock τώρα με την αλλαγή...
-
Root
ΜήνυμαΘελω να το κάνω ροοτ να σβήσω κάποιες εφαρμογές που έχει μέσα.. Αλλά δεν θέλω να βλέπει το ροοτ η εφαρμογή του ΟΤΕ tv. Είμαι με κλειδωμένο bootloader και global rom.
-
Συγχρονισμός mi cloud
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μήπως δεν έχεις ελεύθερο χώρο ? ” Έχω 15 γιγα ελεύθερα..!
-
Συγχρονισμός mi cloud
ΜήνυμαΌλα τα άλλα τα κάνει κανονικά μόνο την συλλογή δεν κάνει...
-
Συγχρονισμός mi cloud
ΜήνυμαΤελεια..! Υπάρχει κάποια ενημέρωση για αποκατάσταση;
-
Συγχρονισμός mi cloud
ΜήνυμαΚαλημέρα, εδώ και καιρό δεν μου κάνει συγχρονισμό την συλλογή. Τι μπορεί να φταίει;