Πως να περάσω πάλι τη rom . Αφού έχει σβηστεί από τη μνήμη και στο μόνο που μπορώ να μπώ είναι το twrpΟ/H amavroudis έγραψε:
Τη πρώτη φορά κάνει κάνα 20λεπτο. Περίμενε λίγο
Έκανες αυτά που σου έγραψα;
Reboot to recovery με πατημένα τα power και volume +
Μετά κάνε format data, reboot to recovery, factory reset πέρασε πάλι τη rom που έχεις κατεβάσει.
Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
Συνδέεις το τηλέφωνο με τον υπολογιστή σου, όσο είσαι σε twrp, και τη περνάς.
-
Ο/H xristina1984 έγραψε:
Ο/H amavroudis έγραψε:
Τη πρώτη φορά κάνει κάνα 20λεπτο. Περίμενε λίγο
Έκανες αυτά που σου έγραψα;
Reboot to recovery με πατημένα τα power και volume +
Μετά κάνε format data, reboot to recovery, factory reset πέρασε πάλι τη rom που έχεις κατεβάσει.
Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά είχα θέμα με την usb θύρα.
Σας ευχαριστώ όλους. Όλους.
Αν χρειαστώ κάτι άλλο θα ποστάρω.
Από αύριο VIP. -
Μετα από το ξεκλείδωμα του bootloader και το πέρασμα της xtrv έχω προβλήματα με το play store και διάφορες εφαρμογές. Πχ. Εικόνα.
Το gear s3 δε συνδέεται είναι καθώς δεν μπορώ να βάλω την εφαρμογή. Ξέρει κανένας τι παίζει; -
Γεια σε όλους. Εχω περασμένη την 9.5.23 όπως στην εικόνα αλλά θελωντας να αλλάξω και να ξαναβάλω την τελευταία global τη φλασαρει με wipe cash dalvic και system αλλά με το που ανοίγει το σηματακι του mi ξανακάνει επανεκκίνηση και δε μου τη φορτωνει. Και με ξανά πετάει στο recovery. Καμιά ιδέα; Βαρέθηκα να κάνω επαναφορες εργοστασιακών . Αντί για gloabal επίσης εναλλακτικά να βάλω τη xiaomi-miui-hellas-8.0_chiron_XTRV_Stable_V10.2.2.0.zip. γιατί ούτε και με αυτη μπαίνει και κάνει πάλι τα ίδια .
Ευχαριστώ. -
-
-
-
Στο Γενικό Ευρετήριο για κάθε συσκευή υπάρχει χαλασμένος σύνδεσμος. Εικόνα
Επίσης το Mi flash tool σαν αρχείο δεν υπάρχει. Θα ήθελα κανένα link για Mi flash tool και για κανένα οδηγό εγκατάστασης recovery rom για το mi mix 2 μου.
Υ.Γ. Βρήκα ενα άλλο αρχείο mi flash tool και το εγκατέστησα. Τώρα αν υπάρχει άλλο θα πρέπει την προηγούμενη έκδοση να την απεγκαταστήσω και να βάλω την καινούρια που θα μου υποδειχθεί; Γιατί με αυτή που έχω αφού αποσυμπίεσα τη chiron_global_images_V10.2.2.0.ODEMIXM_20190109.0000.00_8.0_global_ffb701bb41 στο βήμα που πρέπει να βρώ το κουμπί advanced δεν κάνει τίποτα. Ευχαριστώ.. -
Ο/H xristina1984 έγραψε:
Ευχαριστώ..
Επιλέγεις στο select τον φάκελο τη ρομ από τον σκληρό δίσκο C:\
Βάζεις το κινητό σε fastboot mode και το συνδέεις στον υπολογιστή
Επιλέγεις το clean all
Πατάς το κουμπί Flash -
To face unlock απλά στο ξεκλειδώνει; Πρέπει έπειτα να κάνεις scroll προς τα πανω άμα το έχεις ρυθμισμένο κατά αυτό τον τρόπο;
Επίσης παρατήρησα πως μετά την απενεργοποίηση του face unlock για να δουλέψει εκ νέου το δακτυλικό πρέπει να κάνω επανεκκίνηση. Ισχύει;
Ευχαριστώ την ομάδα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0