Καλησπέρα έβαλα την miui 10 στο mi note 3 αλλά επειδή έρχεται το mi8 και αυτό θα δωθεί στον πατέρα, θέλω να του βάλω την official global stable και να παραμείνει ξεκλειδωτος ο bootloader γίνεται?
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
Οχι εμένα γράφει κανονικά, σήμερα στην παραλία έγραψα 4κ βίντεο 3 λεπτά κανονικά. Με τα βίντεο είπα ότι μέσα από την εφαρμογή mihome έχει ρύθμιση αν θα είναι fisheye ή όχι
καλησπέρα γιατι δεν κοιτας την mijia 4k εχει γυρω στα 105 ευρω απο σκρουτζ και περνεις και στα 25 ευρω την αυθεντικη θηκη απο το mi store στο golden hall Mi Action Camera 4K Waterproof Housing | Mi Store
Παράθεση από baiosss: “Το δοκίμασες;Παράθεση από thodorisls: “παντως εδω στο comment 1547 υπαρχει ενα .zip που λεει οτι διορθωνει καπως τον ηχο και εχει και παραδειγμα. index.php?showtopic=878111&st=1540#entry73463969 ” Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” οχι ακομα
παντως εδω στο comment 1547 υπαρχει ενα .zip που λεει οτι διορθωνει καπως τον ηχο και εχει και παραδειγμα. index.php?showtopic=878111&st=1540#entry73463969
Παράθεση από vasma: “Γεια σας και χρόνια πολλά, υπάρχει κάποιος οδηγός εγκατάστασης (εδώ μέσα) για το mi home.... κλπ? Δεν θα σας κουράσω πολύ, λίγες ερωτησούλες έχω μόνο.... α) από που κατεβάζουμε την 5.1.26...? β) για εγκατάσταση 2-3 αισθητήρων κίνησης και 2-3 για πόρτες παράθυρα εκτός του κινεζικού σέρβερ μπορώ και από αλλού? γιατί το ευρωπαϊκό δεν έχει τίποτα.... Ευχαριστώ.... ” @vasma από το playstore κατεβάζεις την 5.1.26