Αν εχεις συγχρονισει επαφες,φωτο κτλ με mi cloud με το που βαζεις τον λογαριασμο σου ξανα στο κινητο κ ανοιξεις τον συγχρονισμο μολις βρει wifi στα κατεβαζει ολα κ ειναι μεσα στο κινητο. Για τις εφαρμογες θα συμφωνησω κ εγω.Κατεβασε τες απο την αρχη.
Λενε οτι ρουφαει περισσοτερο την μπαταρια αυτη που θελεις να βαλεις... Επισης αν ειδα καλα εχει βγει κ η 9.5.8 για την οποια δεν εχει ακουστει κατι ακομη...
Ναι στο αυτοματο την εχω. Λες εεεε??? Απλα μου αρεσε που επανηλθαν πραγματα απο το παρελθον... Καιρος, θεματα κτλ... Πρεπει καποια στιγμη να το φτιαξουν αυτο.... Ελεος γμτ
Να κανω εγω μια ερωτηση?? Εβαλα την χωρα στην Ελβετια κ δουλευουν τα θεματα καθως κ ο καιρος(εντοπιζει) κατευθειαν... Η ωρα κτλ δεν εχει αλλαξει.... Τι θεμα θα εχω αν το εχω συνεχεια σε Ελβετια κ οχι Ελλαδα??
Επειδη εχω βγαλει σε iphone κ με δυσκολεψε... Ζεστανε λιγο με πιστολακι μαλλιων την ταινια να ξεκολλησει σιγα σιγα. Δεν υπαρχει αλλος τροπος. Κ οπως σου ειπανε προσεχτικα μην την ανοιξεις κ χυθουν τα παντα...
Παράθεση από gplat: “Ρε παιδιά εγώ έχω μπερεδευτεί. Το RN5 λένε δεν έχει dual camera, αυτά που βλέπω Ελλάδα ως RN5 όμως έχουν. Είναι τελικά το RN5Pro? ” Το pro ειναι ονομασια μονο για την Ινδια. Μην ασχολεισαι με αυτο.
Παράθεση από epica1977: “κανεις δεν μπορει να μου πει? ” Δεν μπορεις εχω την εντυπωση να πας με οτα update.Θα χασεις το twrp κ γενικα θες clean instal κ αλλο twrp που να ειναι συμβατο με το oreo.
Γενικα σαν τηλέφωνο ειναι πολυ καλο. Επισης το πηρα απο την γυναικα μου κ εβγαζα νυχτερινες φωτο κ ειναι πραγματικα πολυ καλες!!! Βιντεο δεν εχω δοκιμασει ακομη... Η μπαταρια του τα σπαει... Της βγαζει απο οτι ειδα 8 ωρες οθονη κ φορτισμα καθε 3η μερα.... Παει για best seller μολις το παρουν γραμμη κ οι υπολοιποι οτι ειναι κινηταρα πραγματικα... Αααα επισης μολις βαλεις τα screen gestures απογειώνεται....
@markito αστο μην ξεκινας τα reboot.... Χαχαχχα Fake ειναι. Το εχουμε συζητησει στο qq. Αν θες να μην χανει το βαζεις στον φορτιστη κανεις reboot κ το βγαζεις...
Καλα με τοσες εφαργογες να τρεχουν δεν γινεται τπτ!! Εγω περαν το οτι εχω κοψει να εκκινουν αυτοματαβστο παρασκηνιο, μεσω απο την εφαρμογη της μπαταριας τα εχω κοψει κ απο εκει να μην ανοιγουν εφαρμογες της google πχ που δεν χρησιμοποιω ποτε μου...
Παιδια εγω με global dev 8.4.24 που μας εδωσαν πριν κλεισουν τις developer που δεν ειναι κ πολυ καλη βγαζω 5-5-30 sot κ τα παντα ολα ενεργα.... Κ 4g+.κοιταξτε εσεις που δεν βγαζετε πνω κατω τοσο τι εφαρμογες τρεχουν στο παρασκηνιο κ σας τρωνε μπαταρια...