Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
Να κανω εγω μια ερωτηση??
Εβαλα την χωρα στην Ελβετια κ δουλευουν τα θεματα καθως κ ο καιρος(εντοπιζει) κατευθειαν... Η ωρα κτλ δεν εχει αλλαξει.... Τι θεμα θα εχω αν το εχω συνεχεια σε Ελβετια κ οχι Ελλαδα??Mi 11 pro -
Ο/H chrisnik έγραψε:
Να κανω εγω μια ερωτηση??
Εβαλα την χωρα στην Ελβετια κ δουλευουν τα θεματα καθως κ ο καιρος(εντοπιζει) κατευθειαν... Η ωρα κτλ δεν εχει αλλαξει.... Τι θεμα θα εχω αν το εχω συνεχεια σε Ελβετια κ οχι Ελλαδα?? -
Πιθανώς να σου αλλάξει την ώρα σε ζώνη Ελβετίας. Για δες το...
-
Οντως 160 χαρακτηρες δεν εχω στα μηνυματα.... Η ωρα ομως ειναι κανονικα...Mi 11 pro
-
Την έχεις στο αυτόματο; Μπορεί σε reboot να στην αλλάξει, αν λάβει σαν βάση την time zone της Ελβετίας.
-
Ναι στο αυτοματο την εχω. Λες εεεε??? Απλα μου αρεσε που επανηλθαν πραγματα απο το παρελθον... Καιρος, θεματα κτλ... Πρεπει καποια στιγμη να το φτιαξουν αυτο.... Ελεος γμτMi 11 pro
-
Άσε το έτσι, δεν σου λέω όχι. Αλλά βάλε άλλο ξυπνητήρι...
Το φοβάμαι. Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει.
Ή βάλε Αλβανία... -
Τώρα που πήγαμε μπροστά μια ώρα πρέπει να είμαστε στα ιδια με την Ελβετία. Το χειμώνα μια μέρα είχα ξυπνήσει μια ώρα μετά και έτρεχα γιατί το είχα ξεχάσει...εχχεε
-
Καλησπέρα,
Ευτυχής κάτοχος της συσκευής από σήμερα και θα ήθελα να κάνω κάνα δυό ερωτήσεις :
Η ζελατίνα που φοράει από το εργοστάσιο η συσκευή (όχι η μπλε προφανώς) πρέπει να αφαιρεθεί ή είναι κάτι σαν έξτρα όπως η θήκη.
Επίσης αργεί πολύ ο συγχρονισμός από miui backup (από redmi note 2) καθώς και το κατέβασμα της αναβάθμισης (global stable rom)
Μήπως φταίει κάποια ρύθμιση, αφού η ταχύτητα δικτύου είναι καλή?
Ευχαριστώ! -
Το πιο πιθανό είναι να φταίνε οι server στην Κίνα
-
Ο/H jp7rgv έγραψε:
Η ζελατίνα που φοράει από το εργοστάσιο η συσκευή (όχι η μπλε προφανώς) πρέπει να αφαιρεθεί ή είναι κάτι σαν έξτρα όπως η θήκη.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0