Τα ιδια του ειπα κ εγω στο official site.... Δεν γινεται σε ολα τα παιδια να δουλευει κ στον φιλο μας να εκατσε στραβα... Ειχε την stable... Μετα περασε developer κ το θεμα παραμενει... Κατι παιζει με την καρτα... Δεν μου φαινεται να ειναι θεμα κινητου...
Παιδια μην το ψαχνετε.... Το πηρε η μπαλα μαζι με τα θεματα.... Μολις αλλαξετε region δουλευει κανονικα... Ανστολη εχουν κανει με την εφαρμογή του καιρου. Δουλευει χειροκινητα πλεον... Ελπιζω να ληξει συντομα αυτη η παρωδια...
Ωραια ξεκλειδωσε πρωτα να εισαι σιγουρος κ κατεβασε την τελευταια global dev fastboot. Περασε την σε fastboot mode να καθαρισει το κινητο κ το ξαναστεινεις απο την αρχη. Γιαυτο κανε backup απο το κινητο η απο mi cloud για να σου ερθουν τα παντα μολις συνδεσεις το mi account σου στο κινητο....
Εχεις ξεκειδωσει??? Η τελευταια stable που εχεις ειναι με android 8?αν ναι δεν εχεις θεμα. Αλλα καλο ειναι να ξεκλειδωσεις πρωτα για να μην υπαρξει καποιο θεμα κ τρεχουμε μετα...
Παράθεση από Octaviastikos: “Κατάλαβα... ” Καλα επειδη ειμαι εξωτερικο... Κυριακη βραδυ που γυρναω κ θα εχω το pc γιατι το qq δεν το εχω στο κινητο θα του στειλω κ θα σου πω... Θα του τα κανω τσουρεκια μηπως κ καταφερω τπτ...
Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από chrisnik: “Αρχιζω να ζηλευω γιατι εγω στην ομαδα του Mix2 δεν εχω Ελληνα... ” πως μπορώ να μπω;; ” Κοιτα εγω ειχα κανει αιτηση κανονικα οταν βγαλαν ανακοινωση. Κ μετα μου ηρθε μηνυμα στο official forum κ εκανα τα αναμενομενα... Αν θες μπορεις να μου μιλησω με τον admin μηπως γινεται να μπεις κ τι στοιχεια χριεαζονται αλλα ειναι λιγο δυσκολο μου φαινεται. Απο την αλλη ειναι λιγα τα ατομα... Μονο 24 ειμαστε...
Εχουν αρχισει παντως κ φτιαχνουν τρομερα την καμερα στο 2αρι....την nighty που ελαβα εγω την Τρίτη εχει καλη διαφορα. Σκεφτομουν κ εγω το 2s μονο για την καμερα αλλα εχει αρχισει κ με κερδιζει... Αν συνεχισουν ετσι δεν υπαρχει για εμενα λογος... Αλλα καλο ειναι συντομα να τις περασουν κ στις stable αυτες τις αλλαγες γιατί ειναι κριμα να χαντακωνουν ετσι το τηλέφωνο...
Παράθεση από Antretng: “Απλά βαζε hht το βραδυ. Το 1/4 δεν εχει ιδιαιτερο οφελος... άσε που ρισκάρεις να σου βγει κουνημμένη. Γενικά έχει καλή κάμερα το mi note 3. Αν εχει την ιδια με την dev, μονο στα σκοτάδια θα δεις όφελος απο πχ google camera. ” Αυτο το hht ειναι η λειτουργία νυκτος που εχει σαν επιλογη ή η αυτοματη ενισχυση σε χαμηλο φωτισμο που ειναι στο μενου της καμερας?