σας ευχαριστω ολους αλλη μια απορια εχω...στην κατω μερια της οθονης που ειναι τα εικονικα home button και τα λοιπα μου φαινεται σαν να ειναι λιγο σκοτεινο σαν να κανει σκια κατω κατω εχουν κανενα τετοιο θεμα εκει τα mi mix 2 ? η αν υπαρχει ρυθμιση να μεγαλωσει η μπαρα με το home button back button και τα λοιπα
Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
-
-
Γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει το 2s εκτός Κίνας?
-
Ο/H mula έγραψε:
Γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει το 2s εκτός Κίνας?Το'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε. -
Ο/H masterismos έγραψε:
Ο/H mula έγραψε:
Γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει το 2s εκτός Κίνας? -
Να υπολογίζεις τέλος Απριλίου...άρα στα κινεζομαγαζα το πρώτο 10ημερο μαϊου...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Εχουν αρχισει παντως κ φτιαχνουν τρομερα την καμερα στο 2αρι....την nighty που ελαβα εγω την Τρίτη εχει καλη διαφορα. Σκεφτομουν κ εγω το 2s μονο για την καμερα αλλα εχει αρχισει κ με κερδιζει... Αν συνεχισουν ετσι δεν υπαρχει για εμενα λογος... Αλλα καλο ειναι συντομα να τις περασουν κ στις stable αυτες τις αλλαγες γιατί ειναι κριμα να χαντακωνουν ετσι το τηλέφωνο...Mi 11 pro
-
-
-
Εγω που εχω περασμενη την τελευταια global stable για να παω σε global dev πρεπει να γλασαρω πρωτα την 7.12.21 global dev η' παω κατευθειαν στην αντιστοιχη τελευταια?Ευχαριστω εκ των προτερων
-
Ο/H thanostonia έγραψε:
γω που εχω περασμενη την τελευταια global stable για να παω σε global dev πρεπει να γλασαρω πρωτα την 7.12.21 global dev η' παω κατευθειαν στην αντιστοιχη τελευταια?Ευχαριστω εκ των προτερων
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0