Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παρε το nillkin pro να σωθεις κ μια καλη θηκη γιατι της εταιριας αφηνει ενα κομματι ακαλληπτο κ μπορει να γρατζουνιστει.... Ps παντως με ενα θεμα που εχω ψιλοξενερωσει με το τηλ ειναι οι καμερες που εχει... Η μπροστινη ειναι για κλοτσιες σε σχεση με το mi5 που ειχα... Κ δεν ξερω αν θα βελτιωθει μεσω προγραμματος απο την xiaomi....

• Πάνω κατω τοσο βγαλει η global stable κοντα στις 6-7 ωρες sot... Ειναι πολυ καλη. Το μονο θεμα που εχει ειναι οταν ακους μουσικη κ χτυπαει ειδοποιηση ανεβοκατεβαινει η ενταση... Ειναι σπαστικο αν ακους μουσικη.. Κατα αλλα ειναι πολυ καλη ρομ..

• Ενταξςι το ξεφτυλισαν... Πριν 4 μηνες εβγαλαν το 2...επρεπε να περιμεναμε να παρουμε το 2ς μου φαίνεται....

• Ωρα να βαλεις την τελευταια developer....

• Δεν τα εχουν βαλει ακομη στην stable γιαυτο δεν τα εχεις.... Ειναι αλλου το κινητο με αυτα... Δεν υπαρχουν τα βελακια τερμα κατω κ γενικα εκμεταλλευεσαι ολη την οθονη...

• Γιατι οτι θεματα με εφαρμογες κ διαφορα καταλοιπα οπως ειπες κ εσυ πιο πριν μπορει να στα περασει στο νεο κινητο κ μετανα ψαχνεσαι.. Θα δεις κ μονος σου οτι πλεον οσες κ εφαρμογες κ να εχεις σε ενα τεταρτο το πολυ θα τις εχεις εγκατεστημενες στο νεο κινητο...τις περναει σφαιρα... Εγω επαψα να κραταω backup στο cloud... Βεβαια ειναι συγχρονισμενα τα παντα... Αλλα οχι οι εφαρμογες σαν backup...κ εννοείται για μελλοντικα...

• Κ μια συμβουλη... Σεταρε τα παντα εκτος απο τις εφαρμογες απο το προηγουμενο κινητο σου... Δηλαδη αν εχεις κανει αντιγραφο απο mi cloud μην το χρησιμοποιησεις. Κατεβασε μια μια τις εφαρμογές που ειχες στο παλιο κινητο σου.

• Αν θες επαφες κτλ χωρις φωτο ανοιξε τον συγχρονισμο του mi cloud των επαφων κ θα σου ερθουν κανονικα ολες. Απλα επειδη ενδέχεται να στα σβησει ολα μετα το ξεκλειδωμα ειναι κριμα να σεταρεις δυο φορες κ ειδικα αν θες να περασεις την ελληνικη ρομ. Επαφες κ ψιλολογια μπορεις να περασεις κ να το χρησιμοποιεις κανονικα καθημερινα πιστευω. Τα υπολοιπα αστα για μετα το ξεκλειδωμα...

• Δοκιμασε shenzen-shangai. Με αυτο μου το πηρε εμενα!

• Οχι δεν θα εχεις κανενα θεμα... Το mi account το εβαλες μεσα απο τα developer options εκει που λεει unlock phone?? Αν οχι πρεπει να το κανεις κ αυτο αλλα θα πρεπει να κατεβασεις απο Google playstore το plex vpn κ να συνδεθεις με σερβερ Κινας κ μετα να συνδεσεις οπως προειπα τον λογαριασμο σου εκει. Υπαρχει ενα ενδεχομενο μετα το unlock να σου σβησει τα παντα οποτε παρε κ ενα backup για καλου κ για κακου... Εμενα μου τα διεγραψε ολα οταν το ξεκλειδωσα...

• Ελληνική Rom σε mi mix 2

chrisnik - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

Δεν δουλευει καθολου αν κλεισεις το μηνυμα??? Μπες twrp συνδεσε το στον υπολογιστη κ πετα μεσα οποια ρομ σου δουλευε κ καντην εγκατάσταση!!!

• Πλεον δεν ανοιξει με τπτ??? Γιατι ανεφερες οτι κανει restarts μολις αλλαζεις γλώσσα... Αν ανοιγει μην κανεις τπτ κ προσπαθησε να ξεκλειδωσεις bootloader... Αν δεν ανοιγει... Μαλλον για test point σε βλεπω... Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι εφαγε τετοιο σκαλωμα...

• Λογικα κανατε κ format data.... Κ δεν ανοιξε???? Τι να πω....

• @laios23 δεν ξερω ποτε θα βγει το s αλλα ολα αυτα που αναφερεις το mix2 τα καλυπτει κ με το παραπανω.... Καποιο ειδικο σεταρισμα δεν θελει απλα θα δωσεις δικαιωματα στις εφαρμογες που θες να σου ερχονται ειδοποιησεις κ θα χτυπαει κανονικα το τηλ χωρις κανενα θεμα... Απο banggood ερχεται με global stable οποτε ελληνικα θα εχεις κ Google playstore.

• Αν θες να πας σε android 8 θελει προσοχη!!!! Κ τι εννοω... Κατεβαζεις απο το site της xiaomi recovery rom 7.12.22 αν θυμαμαι καλα(την τελευται που σου δινει σε 7.12.....).μπαινεις updater κ πατας choose package. Λογικα θα την δεχτει κ αλλα να προσεξεις θα σου σβησει τα παντα... Θα ξαναστησεις το κινητο απο την αρχη. Μετα πας στον updater κ θα σου βγαλει αναβαθμιση για τo android 8. Αν δεν την δεχτει θα πρέπει να κανεις αιτηση για ξεκλειδωμα. Κ παλι κατεβαζεις την παραπανω ρομ που σου ειπα. Προσο…

• Ας εβαζε την καμερα του mi5... Καμια σχεση... Απλα @@καν....

• Οντως ειναι καλη η πισω καμερα. Εκει που τα παει καταδιαολου ειναι η μπροστινη... Φαινεται σαν αχρωμη κ ειδικα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου pixeliαζει τρομερα... Ολα αυτα σε σχεση με το mi5 που ειχα...

• Παράθεση από mula: “Μαι ερωτηση για το quick charge. Μου ηρθε με ευρωπαϊκό φορτιστή 5v / 2.5A και οχι 3. Είναι σίγουρα quick charge δε το συζητώ ,απλα με 3V θα φορτίζει ακομη παραπάνω? Σε ενα unboxing ειδα οτι ηρθε με τα 3V γι'αυτό και παραξενεύτηκα. ” Φιλε μου εμενα που δεν ειναι ευρωπαικος μολις τον κοιταξα κ ειναι 5V-3A

• Το ειδα αλλα δεν μου εχει τυχει ποτε... Τι να πω...

• @MIUI_ART εννοειται οτι ειναι συγχρονισμενα τα παντα εκτος απο τις εφαρμογες για να μην γινοται διαφορα....Ολα τα υπολοιπα επανηλθαν... Τωρα γιατι μου τα εσβησε....Ενας κινεζος θεος ξερει....