Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΣυγγνώμη αλλα εσενα σου κραταει 23 μερες??? Πως γινεται αυτο??? Εμενα γιατι μου κραταει 5 μερες χωρις να το εχω συνδεδεμενο στο κινητο κ μετρηση καρδιακου παλμου ανα μισαωρο... Εγω βεβαια aod ενεργο κ εχω ρυθμίσει το βραδυ να μην λειτουργει να δειχνει το watchface οταν γυρναω να δω την ωρα κ εχω παρατηρησει οτι κλεινει κιολας...
-
Ωραια. Μπες πιο πανω στο λινκ κ κατεβασε απο το κινητο σου αυτην που λεει 11.0.14.0. Κ εγω την ιδια φοραω κ εβαλα χτες το βραδυ την τελευταια. Καμια σχεση το κινητο. Λες κ αλλαξα gpu. Μετα απο τον updater πατας μερικες φορες πανω στο 11 κ θα σου βγαλει εξτρα επιλογες. Πας αναβαθμιση απο πακετο κ την βρισκεις κ την κανει αμεσως
-
Εγω οσες δοκιμες κ να εκανα με διαφορες gcam δεν ειχα το επιθυμητό αποτέλεσμα... Η μαμα καμερα βγαζει εξισου καλες φωτογραφιες την νυχτα. Με λιγο καλυτερο software θα ειναι απιαστο
-
Εγω δοκιμασα την Hypercam e3. Αλλα σε νυχτερινη λειτουργια μου κρασαρε!!! Λογικα εχουν αρχισει ολοι να βγαζουν εκδοσεις με 7.3 οποτε σιγα σιγα θα στρωνει κιαλλο! Αν κ κατα την γνωμη μου δεν χρειαζεται η gcam σε αυτο το κινητο....
-
Καλησπερα!! Κατοχος κ εγω πλεον του Pro εδω κ μερικες μερες με τις καλυτερες εντυπωσεις μεχρι στιγμης!!! Ερωτηση... Τι τζαμακι εχετε μπροστα??Παρήγγειλα της Armox X one την μεμβρανη αλλα εφυγε απατη. Δεν παταγε καλα κ επιανε μεχρι πισω. Μια @@ρια ηταν. Διαβαζω για mocolo αλλα φοβαμαι που λεει για κολλες κτλ
-
Αντε να το χαρεις τωρα!!!! Καλοδουλευτο!!!
-
MIUI 11 Stable EEA Global MIUI V11.0.4.0.QFJEUXM For Mi 9T Released! MIUI 11 Stable EEA Global MIUI V11.0.4.0.QFJEUXM For Mi 9T Released! - Mi 9/SE/T/T Pro/Lite - Mi Community - Xiaomi Μπες εδω κ κατεβασε το miflash που λεει. Νομιζω εχεις παλιο. Εδω το δινουν για android 10.
-
Ελπιζω να μην χρησιμοποιεις usb 3.0. Επισης τσεκαρε σε αλλη θυρα απο αυτην που προσπαθεις να φλασαρεις