Το πληκτρολόγιο είναι μαύρο πια, και χάθηκε η ρύθμιση της τοποθεσίας σε τρία στάδια, κλειστό, οικονομία μπαταρίας και κανονικό. Τώρα έχει μόνο δύο επιλογές, ανοιχτό - κλειστό.
Στο mi9 λειτουργεί όπως φαίνεται το wifi calling της Vodafon στο mi 8 με android 10 αντί για "κλήση wifi " γράφει " cosmote wifi calling" και δεν λειτουργεί καμία ιδέα?? και τα 2 είναι με official stable
Στο mi8 με κάποιον οδηγό αλλάζοντας το PDC σε DT GREECE κατάφερα να ενεργοποιήσω το wifi calling ΜΟΝΟ στη Vodafone, οχι στην Cosmote, αλλά το τίμημα είναι ότι δεν λειτουργεί η αναγνώριση κλήσης και μετά από reboot χάνονται οι αλλαγές και επανέρχεται το κινητό με volte κανονικά και χωρίς wifi calling.
Οπότε πρακτικά είμαι ακόμη στο μηδέν στο θέμα του wifi calling. Ελπίζω σύντομα να μπορέσουμε να το λειτουργήσουμε με την βοήθεια των dev εκτός αν επίσημα δοθεί μια λύση..
Στο mi8 με κάποιον οδηγό αλλάζοντας το PDC σε DT GREECE κατάφερα να ενεργοποιήσω το wifi calling ΜΟΝΟ στη Vodafone, οχι στην Cosmote, αλλά το τίμημα είναι ότι δεν λειτουργεί η αναγνώριση κλήσης και μετά από reboot χάνονται οι αλλαγές και επανέρχεται το κινητό με volte κανονικά και χωρίς wifi calling.
Οπότε πρακτικά είμαι ακόμη στο μηδέν στο θέμα του wifi calling. Ελπίζω σύντομα να μπορέσουμε να το λειτουργήσουμε με την βοήθεια των dev εκτός αν επίσημα δοθεί μια λύση..
Cosmote εγώ έχω κανονικά wificalling, βρες κινητό που το υποστηρίζει επίσημα η cosmote, ενεργοποίησέ το εκεί και έπειτα βάλε την sim στο mi 8
Καλησπέρα! Μου ήρθε πριν λίγες μέρες η ενημέρωση του Android 10 για το Mi8 αλλά είπα να περιμένω λίγες μέρες να δω σχόλια από χρήστες που την έκαναν για τυχόν προβλήματα. Από προχθές όμως η ενημέρωση δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμη. Θα ξανάρθει ή την έχασα οριστικά; Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω εγώ; Έχω αλλάξει χώρες στην συσκευή, έβαλα Ελβετία, Ιταλία, Ρωσία, Ινδία, Χονγκ Κονγκ, έχω κάνει επανεκκινήσεις αλλά πάλι τίποτα.
Χειροκίνητα δεν θέλω να την κάνω γιατί φοβάμαι.