Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 426.
-
Ολα καλα..θα βγει και καινουργια ρομ σωστη?>
-
@MIUI_ART και κατι ακομα ..εμενα δε μου δουλευει το ota στον updater!!!
-
Παράθεση από geogian: “Σε whyred έχουμε: 1. Δεν ανοίγουν οι Ρυθμίσεις 2. Δεν ανοίγει η GCam 3. Η πυξίδα εμφανίζεται με περίεργο όνομα ” Τα ιδια και σε mi5s capricorn..γτ???
-
παιδια κολλαει η ρομ 8.11.15 aroma και δε μπαινει στις ρυθμισεις..τι να κανω???
-
παιδια κολλαει η ρομ 8.11.15 aroma και δε μπαινει στις ρυθμισεις..τι να κανω???
-
ποτε θα εχουμε ρομ @gkalen ???
-
Μπραβο..αναμενουμε για mi5s!!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από gialaftis: “Εμενα η 8.11.1 δε μου ηρθε με ota ενω ειμαι vip..γτ? ” Παράθεση από Dimos Foutsis: “Ούτε εμένα έρχεται μήπως πρέπει να κάνουμε κάποιο install αρχείο για τις ota? ” Ο Updater στις Android 8+ λόγο νέων Security Policies της Google μπορεί να μην σας δίνει Push Notifications γιατί το κάνει Block η Google. Αν όμως μπείτε στον Updater και πατήστε το πλήκτρο Έλεγχος, θα σας δείξει αμέσως αν υπάρχει Update ή Όχι και θα μπορείτε να κατεβάσετε αμέσως την εν…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αυτή τη στιγμή μόνο τα vip μέλη έχουν on line updates.... ” Παράθεση από MIUI_ART: “Αυτή τη στιγμή μόνο τα vip μέλη έχουν on line updates.... ” Εμενα η 8.11.1 δε μου ηρθε με ota ενω ειμαι vip..γτ?
-
Μπραβο παιδια!!!
-
Εγω θα μπορω να περασω την aroma ρομ τη καινουργια 8.11.1 τωρα που εχω την απλη xtrv 8.10.25 η θελει fr?Ευχαριστω!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από gialaftis: “βοηθεια @MIUI_ART εκανα format data μετα factory reset και μετα install τη νεα rom αλλα δε φορτωνει δε μπαινει στην miui μου εβγαλε στην αρομα fail update,,,τι να κανω>??? ” Βάλε την απλή XTRV και θα είσαι οκ..Όταν έχετε κάποιο Fail στην εγκατάσταση, θα σας παρακαλέσω να μας δίνετε το Log από το TWRP Recovery ώστε να μας βοηθήσετε να κάνουμε Fix την ROM. ” Εβαλα την απλη xtrv..μετα θα μπορω να περασω την aroma?στην aroma κολλαει στο 97.72% και δε …
-
βοηθεια @MIUI_ART εκανα format data μετα factory reset και μετα install τη νεα rom αλλα δε φορτωνει δε μπαινει στην miui μου εβγαλε στην αρομα fail update,,,τι να κανω>???
-
εμενα δε μου ηρθε vip mail για την 8.10.18...γτ?
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
gialaftis - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 φτιαξε αν μπορεις το καινουργιο 3.2.3.0 για το mi5s...ευχαριστω!