Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από Tasos12koufales: “καπου ειδα οτι πρεπει να κατεβασω το gcam tool pro και εχει εκει ρυθμισεις για την google camera ισχυει?GCam Tool v2.27 [Pro] APK [Latest] | HostAPK ” Δεν κανει αυτο που θες "GCam Tool simply moves the photos you want (regular, portrait or both) to the location you choose and deletes the rest."
-
Παράθεση από Xristos Andreou9: “Υπαρχει καποιος τροπος οταν κατεβαζουμε μια νεα εκδοση της gcam οταν κανουμε εγκατασταση να μην καθεται πανω απ την παλια σαν update αλλα να εγκαθιστανται σαν καινουργια εφαρμογη?? Εψαξα λιγο στα γρηγορα δεν βρηκα κατι! ” Ακολούθησε αυτόν τον οδηγό How to Clone or Duplicate Apps on Android with App Cloner Το apk είναι αυτό appcloner_1.5.8.apk (πλέον είναι το μόνο που δουλεύει)
-
Παράθεση από annonnaki: “Ανδρέα δεν μου αρέσει όμως που σετάρεις htc u11+. Πάρε άνθρωπε ένα mi8, ένα mix 2s να παίρνουμε έτοιμα settings σε κάθε έκδοση. ” Χαχαχαχαχαχαχα. Ηταν στο τσακ να παρω mi8, δηλαδη το ειχα παραγείλει και ειχε φτασει και στα χερια μου αλλα ηταν τη περιοδο που ξαφνικα αλλαξε πολιτικη η xiaomi με τις china version και global rom και ξενερωσα. Σκεψου καθως πεταγε για Ελλάδα το china version που ειχα παραγγείλει να μαθαινω την αλλαγη πολιτικης. Προφανως θα μπορουσα να βαλω chi…
-
Παράθεση από alvin1983: “Τρομερή ανάλυση Αντρέα!!! η Gcam αυτή η 6 που τέσταρα δεν έχει custom denoise parameters ώστε να παίξεις και να δοκιμάσεις. Είναι απλή μόνο μοντέλο, min limited by exposure,saturation, high iso in the dark και ποιότητα hdr+ σε ποσοστιαία μονάδα έχει. Για μένα με τις δοκιμές που έκανα τις λίγες πιο δύσκολο μου φάνηκε να τραβάω με Night sight γιατί τραβάει πιο πολλή ώρα σε σχέση με hdr+ 1/5 που είχα ορίσει. ” Ναι γιατι το Night sight προφανως εχει πιο ψηλα τα quality param…
-
Παράθεση από Antretng: “Για να είναι δίκαιος. Αυτές τις δύο τις τραβηξα μόλις τώρα. Από κινητό νομίζω φαίνεται καλύτερη το night (όσοι βλέπετε από pc μου λέτε). Πρώτα hdr+ 1/3 και μετά night. Άρα θέλει ψάξιμο. Αρκετά σας σπαμαρισα. Δοκιμάστε και εσείς σε διάφορες συνθήκες QAPy71 QAPxWS ” Στις δικες μου τελικα βλεπω οτι το hdr+ (λογω ισως και των ρυθμισεων που εχω κανει) εχει μεν λιγοτερη λεπτομερια αλλα εχει και λιγοτερο θόρυβο. Αν ρυθμισω καταλλήλως τα denoise ισως να μην διέφεραν πέραν απο φωτ…
-
Παράθεση από scorpio3: “Γιάννη απίστευτες οι φώτο δεν το περίμενα από mi8.Εσωτερικά το p20 pro έχει κλασσικά το πρόβλημα με το white balance όπως και στο mate 10 pro που είχα.Eξωτερικά έχει έντονη επεξεργασία και η λεπτομέρεια πάει περίπατο... ” καλά εσύ δεν έλεγες πόσο καλο είναι το mate και εκθειαζες τόσους μήνες οποία φωτογραφία ανέβαινε του mate?
-
Πολυ περίεργο. Ίσως την εχει πειραξει ο developer. Κανονικά ειναι 1/3 το shutter στο night sight. Αυτο βλεπω τουλαχιστον σε μενα αλλα και απο reviewers που γραφαν πως δουλευει το Night. Η διαφορα που βλεπεις παντως ειναι και επειδη στο ενα τραβηξε 0.8 sec και στο άλλο 1/10. Αυτο που τεσταρω τελευταια ειναι αν τελικα η διαφορα που βλέπουμε οφείλεται σε κάποιο αλγόριθμο ή αν απλά ριξαν το shutter. Δοκιμασε αν θες να βαλεις ιδιο χρονο με hdr+. =======================================================…