Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από pavlidisc: “Κάτι δεν πάει καλά. Δεν μου αποθηκεύει τις φωτό. Κάνω καθαρισμό, αποθηκεύει την πρώτη και μετά όχι. ” Κάπου διάβασα ότι έχει βγει ένα fix για αυτό. Ίσως βέβαια θέλει root

• Παράθεση από pavlidisc: “Εχει ρυθμίσεις για High - Super high κλπ. Το Lens bluer resolutio τί κάνει; Έχει επιλογές Υψηλή - χαμηλή - Κανονική ” Ειναι για το portrait και lens blur και την ανάλυση που έχει

• Παράθεση από geoanto555: “Οπότε περιμένουμε να δούμε την δουλεια που κάνει(αν κανει) σε χαμηλό φωτισμό. ” Εχει ρυθμίσεις στα parameters να βάλεις τουλάχιστον medium? Αν όχι, μην περιμένετε τρελές διάφορες από τις προηγούμενες

• Παράθεση από xostel77: “Εγω πάντως δεν αντιλαμβάνομαι την χρήση της Gcam την ημέρα.... ” Συμφωνω. Τουλάχιστον σε αυτά τα δείγματα δεν χρειαζόταν.

• Magic WormHole

Antretng - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

youtu.be/k2Q1tKv4goM

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από tzifos: “Τ Ρ Ε Λ Ε Ν Ο Μ Α Ι όταν διαβάζω σε απάντηση : "Πόσο το τάδε, φίλος?", "Ευχαριστώ φίλος", ".... φίλος ..." , ".... φίλος ..." , ".... φίλος ..." Γ@μωτηνπουτάν@μου, Πρώτη δημοτικού πήγαν, δευτέρα δημοτικού ΔΕΝ πήγαν να μάθουν την ΚΛΗΤΙΚΗ?? ΟΚ, την δοτική δεν την χρειαζόμασταν πια, την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον?? Ήμαρτον!! ” Ηλίθια παζάρια ή στήσιμο κατά την συνάντηση να μην κάνουν και ας μου μιλάνε και greeklish Καλησπέρα

• Τι να πω ρε παιδια... να ειναι το φωτογραφικο ταβανι της xiaomi το mi note 3? Κριμα.

• Παράθεση από linuxilakis: “Στην βιβλιοθήκη ήμουν με eu miui 10 και με global miui 9. Δεν είδα και κάτι συνταρακτικό... Ίσως λιγότερο θόρυβο... Απλά καταγράφω την δική μου εμπειρία Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ” Το ειδα. Και όντως απο global 9 σε eu 10 (που ειναι china) δεν φαινονται ιδιαιτερες διαφορες στα δειγματα σου. Οι γκρινιες ομως ειναι για την global 10.

• Παράθεση από linuxilakis: “Θεωρητικά πάντα η China source έχει καλύτερες κάμερες. Αν κ μετά τόσα χρόνια ενασχόλησης με την xiaomi εγώ δεν έβλεπα διαφορά με τα sources Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ” Ειχε γραψει ενα παιδι οτι με την global miui 10 η καμερα ηταν χαλια και γυρισε στην china dev για αυτο το λογο. Οποτε ισως να εχουν διαφορα. Φυσικα δεν το χω δει με τα ματια μου. Οτι διαβασα γραφω.

• Ναι αλλα εσυ ησουν με china sources στη Miui 10 Βασιλη (ειχες eu αν θυμαμαι καλα). Από οτι λένε εχει διαφορα η china απο την global

• Ναι. Έτσι θα το έβαζα εγώ. Μην σου πω ότι μπορεί να το βάζα και +1 και θα επέστρεφαν το contrast default. Αλλά μετά θα χαλάσεις τις ημερήσιες. Πειραματισμού γενικά και βλέπεις. Στο mi5s προφανώς δεν τραβαγες τόσο νυχτερινές οπότε βόλευε το setup που είχες. Παίξε γενικά και βλέπεις. Και τώρα που ξεκίνησαν να βγαίνουν και gcam κάποια στιγμή θα βγει αντίστοιχα αργή (super high) με καλύτερη ποιότητα. Ειδικά αν έχει τις ρυθμίσεις του miniuser ρίχνεις και το noise reduction και είσαι άρχοντας

• Το sharpening πάντως μην το ρίχνεις. Εγώ θα κράταγα contrast +1 και καθαρότητα στο default.

• Πω ρε Χρήστο. Το είχα για καλύτερο στις βραδυνές. Ίσως είχα δει δείγματα με miui 9.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Ti καλορίζικο ρε συ Ανδρέα , καλορίζικο θα του λέγαμε εάν έπαιρνε Xiaomi !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οποτε τωρα τι λεμε;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παντως η εγγύηση της oneplus μετράει. Ισως η μόνη εταιρεία πλέον που σε καλύπτει ακόμα και με ξεκλειδωτη συσκευή. Κατά τα άλλα, αν το πήρε φτηνά δεν βαριέσαι. Καλορίζικο Μήτσο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “@tasosko @Antretng Για δώσtε τα φώτα σας ” oneplus έχει εγγύηση μόνο αν αγοράσεις από το επίσημο δίκτυο της. Αλλιώς έχεις εγγύηση καταστήματος. Ότι δηλαδή γράφει ο Χρήστος @pavlidisc Την καλημέρα μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Θα πάρει το 1+ 6T. Μόλις γίνει αυτό μια λέξη θα υπάρχει δίπλα στο όνομα του ΠΡΩΗΝ. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εκει θα δοκιμαστει η αξια της oneplus... ποσο καιρο θα αντεξει; Στοιχηματα!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Γενικα οι πιεσεις που τρωει το κινητο καθως περπατας ή πας να κατσεις καθως και την υγρασια απο τυχον υδρωτα αλλα και τυχον γρατζουνιες/αραχνιες απο το βαλε βγαλε δεν ειναι οτι καλυτερο. Ειναι αρκετα μεγαλα πλεον τα κινητα και να τα βαζεις τσεπη.

• Δοκιμασε και τις 2. Αν τυχον εχουν ιδιο ονομα και δεν σε αφηνει να τα εχεις μαζι, με το appcloner (το βρισκεις playstore) αφου εγκαταστησεις το app, κανεις κλωνο με αλλο ονομα, το εγκαταστεις και σβηνεις το αρχικο app ωστε να βαλεις το δευτερο.

• Παράθεση από pavlidisc: “Σε αυτήν την περίπτωση...χαίρομαι πάρα πολύ που διαφωνούμε!!! from my Mi8 ” Παντως μην την ξεγραφεις ακομα. Δοκιμασε λιγο αυτα που σου ειπα. Εχω την αισθηση οτι θα βοηθησει. Δοκιμασε και αυτη τη gcam MGC v3/5 MI8 - Google Drive