Εκει θα δοκιμαστει η αξια της oneplus... ποσο καιρο θα αντεξει; Στοιχηματα!!!Ο/H spideman3 έγραψε:
Θα πάρει το 1+ 6T. Μόλις γίνει αυτό μια λέξη θα υπάρχει δίπλα στο όνομα του ΠΡΩΗΝ.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Magic WormHole
-
-
Χειμωνιάτικες καλημέρες σε όλους
-
-
Ο @spideman3 τρέμει από τώρα τα συγκριτικά σε κάμερα και από ότι ξέρω η παραγγελία έχει ήδη πέσει, χάρη στην ευγενική χορηγία του φωτός στο κουτί και του κουραμπιέ που τα πούλησε και τα δύο.
Ναι ναι Μήτσο με arb, ένα δύο μήνες για ξεκλείδωμα με αναγκαστική China rom , format data, ξεκλειδώματα, factory reset κάθε φορά που η γειτόνισσα άπλωσε μπουγάδα, China Version , Global Version με κλειδωμένες ρομ στο άρμα της Version με κλειδωμένο bootloader και στήσιμο από την αρχή, edl authorized accounts.
Και τα αλλεπάλληλα καρδιακά επεισόδια και εγκεφαλικά , θα ανοίξει δεν θα ανοίξει ή θα τσινίσει και θα μουλαρώσει με κάτι που δεν θα του αρέσει πέρα από το τι θα σκαρφιστεί στο μέλλον η ανερχόμενη (Xiaomi)Apple.
Χώρια που σου μένει μόνο ο λογιστής , ο δικηγόρος , ο γιατρός σαν σύμβουλος και γλυτώνεις τον προσωπικό σύμβουλο Xiaomi.
Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που βγάζουν one plus 6.
Καλημέρα. -
-
Καλημέρα παιδιά, σήμερα είναι ημέρα περισυλλογής για όλους μας μιας και ο αρχησκώληκας μας πρόδωσε πουλώντας δύο mi 8 για να αγοράσει άκουσον άκουσον ένα one + 6 , ποιος ή ποιοι να του έβαλαν ιδέες και τον έκαναν να αλλαξοπιστήσει ?
Ζητάμε δικαίως να μας δοθούν εξηγήσεις !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα στους κατόχους Xiaomi, στους άλλους απλά γειά.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Καλημέρα παιδιά, σήμερα είναι ημέρα περισυλλογής για όλους μας μιας και ο αρχησκώληκας μας πρόδωσε πουλώντας δύο mi 8 για να αγοράσει άκουσον άκουσον ένα one + 6 , ποιος ή ποιοι να του έβαλαν ιδέες και τον έκαναν να αλλαξοπιστήσει ?
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα παιδιά
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα παίδες!!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Καλημέρα αλάνια μου.
Μιας και βλέπω υπάρχει κατηγορία προδοσίας λέω να περάσουμε τον Σκώληξ από ειδικό δικαστήριο τύπου Κοσκωτά.
Με μια πρόχειρή σκέψη η σύνθεση του δικαστηρίου μπορεί να είναι ώς εξής.
Εισαγγελέας ο @makis1024
Γ αντιπρόεδρός ο @takisfrag
B αντιπρόεδρος ο @geoanto555
Αντιπρόεδρος ο @spideman3
Μέλη εγώ, η @fog, o @EGW4321, ο @zt654, ο @geotzia και ο @Thracia.
και Πρόεδρος ο @Alex_MLT.
Σκεφτόμουνα για πρόεδρο τον ίδιο τον @demakhs αλλά μετά θα ήταν δίκη παρωδία που δεν ταιριάζει στην ιστορία, το ήθος και την διαφάνεια της τρύπας.
Υγ. Λειπεί ο γραμματέας έτσι για την ίντριγκά. Ποιον να χώσουμε;
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0