Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παιδια μόλις διάβασα ότι το flickr θα έχει πλέον όριο τις 1000 φωτογραφίες. Εγώ σχεδόν τις έχω φτάσει Λεωνίδα ποια συσκευή έχεις; Τι βήματα έχεις κάνει;

• Πάντως μια χαρα το στηνεις αν θελεις εστω και με blind test. Αν ανεβασεις κυριως κάδρα όπου τα πήγε καλά η συσκευή που σπρώχνεις, μια χαρα το έστησες. Το θεμα ειναι κατα πόσο έκανες τη συγκριση σε όλες τις συνθηκες και με κάδρα μάλιστα που τα εχεις προεπιλεγμένα (ωστε να αποκλείσεις το ενδεχόμενο μεροληψίας του reviewer) Δεν λεω οτι δεν αξιζει το poco (βασικα δεν εχω ιδεα αν αξίζει). Απλά εξηγώ πόσο εύκολα το στήνεις αμα θέλεις.

• Magic WormHole

Antretng - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Ρεμάλια συμφορουμίτες, σκουλήκια, εντομά, ερπετά, πιγκουίνοι και ουδέτεροι. Ο κύβος ερίφθει. Είπε το μεγάλο ΝΑΙ. Συγχαρητήρια μου. ” Η ώρα η καλή!!! Συγχαρητήρια!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα!

• Παράθεση από Thanasis1972: “Pixel2Mod-Arnova8G2-V8 - Post #3720 θέλω έναν να με βοηθήσει να καταλάβω τη λέει ” Δοκιμασε αυτή GCamera_v.5.1.0.18_Mod_v.3.4.15_R4X.apk Ρίξε μια ματιά και στον οδηγό της υπογραφής μου.

• Θαναση ποια κάμερα δεν σου ανοίγει; Η μαμά; Αν ναι σιγουρέψου ότι έδωσες σωστές άδειες (όπως τις έχω στον οδηγό της υπογραφής μου)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σας ευχαριστώ παιδιά. Χρόνια πολλά και στο συνονόματο . Υγεία και ευτυχία σε όλους.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρες!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “προστασιας για μεταφορά αν θυμάμαι καλά είχε... Μονο αυτη ομως, ” Άρα ακυρώνεται η αγορά. Ρε μανία να λένε ψέματα. Αν μου λεγε την αληθεια μπορει και να πηγαινα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Οποιος έχει mix 2s, ξέρει να μου πει αν φοράει εργοστασιακή ζελατίνα προστασίας η κάμερα;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αυτο το dislike που ειναι ακριβώς κάτω στο το like, το χω ξαναπεί... Θα κλείσει σπίτια!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ετσι όπως πάει θα αγοράσει και εμάς... Καλημέρες!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Ο κλήρος έπεσε στον Jurο pro, όπως ακριβώς κ με το Polaris έγινε, αυτόν έπρεπε να σβουντουρίξω απ' την αρχή! ” Σε ευχαριστουμε για την αμεση ενημερώση. Το είχα αγωνία...

• Παράθεση από demakhs: “Τη μέρα, δουλεύει καλύτερα!!!!!! ” Πραγματικα. Ούτε ιχνος θορύβου :p

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Εγώ πάλι προτείνω να μετονομαστεί το τόπικ από "magic wormhole" σε ... " ο Μήτσος ψάχνει" ” +1. Καλημέρα παιδιά

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σκώληκα και να ταν μονο οι προβολεις... εχεις και μερικα κιλα λιπος στο φακο (προφανως απο τα σουβλακια ) Καλημέρα παιδιά.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από EvangeliaK: “Να'σαι καλά. Αν δε βαρεθώ, μπορεί να ασχοληθώ κι εγώ. Γενικά δε με ενδιαφέρει η κάμερα στα κινητά, πέρα από το να βγάζει μια ικανοποιητική ημερήσια. ” Για ημερήσια λογικά μια χαρά είναι και η στοκ

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από EvangeliaK: “Αλώβητος? Δεν θα δούμε δηλαδή nokia 8 με gcam? ” Το πήρα για τη θεία μου που ούτως ή άλλος έψαχνε συσκευή. Κάποια στιγμή όταν έρθει επίσκεψη θα ασχοληθώ λίγο να της στήσω τη gcam. Προφανώς δεν θα ναι και το καλύτερο στήσιμο αλλά παρόλα αυτά θα στα στείλω αν θέλεις.

• Παράθεση από pavlidisc: “Έχει κλειδωμένο api2.Με την 8άρα σε κάθε αναβάθμιση patch που έπαιρνε ήθελε ξανά ενεργοποίηση και μάλιστα με διαφοροποιημένη διαδικασία κάθε φορά. Με την 9άρα (όσοι πήραν...Ινδία κυρίως) δεν κατάφεραν να το ενεργοποιήσουν ακόμα. Όπως και να έχει, προσωπικά δεν διατίθεμαι να μπλέξω με ξεκλειδώματα κλπ κόλπα. ” Υπάρχει Module στο magisk που οταν το χεις ενεργο απλα ενεργοποιει το api2. Το βαζεις και κρυφο το magisk και απλα σε καθε update πατας την επιλογη για εγκατασταση …

• @pavlidisc καμια gcam έχεις δοκιμάσει; Αν και δεν ξερω ποσο θα βοηθησει στο Mi a2 αφου η στοκ εκμεταλλεύεται την δευτερη κάμερα. Πάρτε και μια από u11 με gcam απλο hdr+ (γρήγορο κλείστρο 1/36 sec) 44129780340_38d81c29a6_z.jpgGcam by Andreas L., on Flickr