Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Πάντως μια χαρα το στηνεις αν θελεις εστω και με blind test. Αν ανεβασεις κυριως κάδρα όπου τα πήγε καλά η συσκευή που σπρώχνεις, μια χαρα το έστησες. Το θεμα ειναι κατα πόσο έκανες τη συγκριση σε όλες τις συνθηκες και με κάδρα μάλιστα που τα εχεις προεπιλεγμένα (ωστε να αποκλείσεις το ενδεχόμενο μεροληψίας του reviewer) Δεν λεω οτι δεν αξιζει το poco (βασικα δεν εχω ιδεα αν αξίζει). Απλά εξηγώ πόσο εύκολα το στήνεις αμα θέλεις.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Ρεμάλια συμφορουμίτες, σκουλήκια, εντομά, ερπετά, πιγκουίνοι και ουδέτεροι. Ο κύβος ερίφθει. Είπε το μεγάλο ΝΑΙ. Συγχαρητήρια μου. ” Η ώρα η καλή!!! Συγχαρητήρια!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ παιδιά. Χρόνια πολλά και στο συνονόματο . Υγεία και ευτυχία σε όλους.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρες!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “προστασιας για μεταφορά αν θυμάμαι καλά είχε... Μονο αυτη ομως, ” Άρα ακυρώνεται η αγορά. Ρε μανία να λένε ψέματα. Αν μου λεγε την αληθεια μπορει και να πηγαινα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟποιος έχει mix 2s, ξέρει να μου πει αν φοράει εργοστασιακή ζελατίνα προστασίας η κάμερα;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑυτο το dislike που ειναι ακριβώς κάτω στο το like, το χω ξαναπεί... Θα κλείσει σπίτια!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕτσι όπως πάει θα αγοράσει και εμάς... Καλημέρες!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ο κλήρος έπεσε στον Jurο pro, όπως ακριβώς κ με το Polaris έγινε, αυτόν έπρεπε να σβουντουρίξω απ' την αρχή! ” Σε ευχαριστουμε για την αμεση ενημερώση. Το είχα αγωνία...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Εγώ πάλι προτείνω να μετονομαστεί το τόπικ από "magic wormhole" σε ... " ο Μήτσος ψάχνει" ” +1. Καλημέρα παιδιά
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣκώληκα και να ταν μονο οι προβολεις... εχεις και μερικα κιλα λιπος στο φακο (προφανως απο τα σουβλακια ) Καλημέρα παιδιά.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από EvangeliaK: “Να'σαι καλά. Αν δε βαρεθώ, μπορεί να ασχοληθώ κι εγώ. Γενικά δε με ενδιαφέρει η κάμερα στα κινητά, πέρα από το να βγάζει μια ικανοποιητική ημερήσια. ” Για ημερήσια λογικά μια χαρά είναι και η στοκ
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από EvangeliaK: “Αλώβητος? Δεν θα δούμε δηλαδή nokia 8 με gcam? ” Το πήρα για τη θεία μου που ούτως ή άλλος έψαχνε συσκευή. Κάποια στιγμή όταν έρθει επίσκεψη θα ασχοληθώ λίγο να της στήσω τη gcam. Προφανώς δεν θα ναι και το καλύτερο στήσιμο αλλά παρόλα αυτά θα στα στείλω αν θέλεις.
-
Παράθεση από pavlidisc: “Έχει κλειδωμένο api2.Με την 8άρα σε κάθε αναβάθμιση patch που έπαιρνε ήθελε ξανά ενεργοποίηση και μάλιστα με διαφοροποιημένη διαδικασία κάθε φορά. Με την 9άρα (όσοι πήραν...Ινδία κυρίως) δεν κατάφεραν να το ενεργοποιήσουν ακόμα. Όπως και να έχει, προσωπικά δεν διατίθεμαι να μπλέξω με ξεκλειδώματα κλπ κόλπα. ” Υπάρχει Module στο magisk που οταν το χεις ενεργο απλα ενεργοποιει το api2. Το βαζεις και κρυφο το magisk και απλα σε καθε update πατας την επιλογη για εγκατασταση …