Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Καλημέρα παιδιά!
Έτοιμοι για Κυβερνοδευτέρα; -
Κοίτα να δεις τι ανακαλύπτει το μάρκετινγκ για να πουλάνε. Με περίσσεψαν 1€ στην pay pal που λέτε να τα επενδύσω.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εδώ οι κομμουνιστές Κινέζοι έχουν μέρα για εργένηδες και ορμάνε όλοι σαν τρελοί!
Η αμερικανική cyber monday ωχριά... -
Να πω την κακία μου τώρα. Οι κομμουνιστές ήταν - είναι χειρότεροι καπιταλιστές από όλους. Απλά πριν πέσει ο φράxτης του Βερολίνου για το 30% του πληθυσμού και τώρα για όλους ανάλογος εισοδήματος.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εγω πάντως επιβιωσα του black. Λέτε να μου τα φάνε στο cyber?
-
Κατέβα αύριο Σύνταγμα και πες μας.
-
-
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Ο/H EvangeliaK έγραψε:
Αλώβητος? Δεν θα δούμε δηλαδή nokia 8 με gcam?
-
Να'σαι καλά.
Αν δε βαρεθώ, μπορεί να ασχοληθώ κι εγώ.
Γενικά δε με ενδιαφέρει η κάμερα στα κινητά, πέρα από το να βγάζει μια ικανοποιητική ημερήσια. -
Θυμάστε το ιταλικό καρτούν «Τιραμόλα» που έκανε πάταγο
Αγρίνιο: Ο γυμνός πρώην ιερέας, οι δύο γυναίκες και το δικαστήριο
Anonymoi.gr: Ελληνική εταιρία κατασκεύασε το πρώτο φορτηγό πλοίο στον κόσμο που κινείται με αιολική ενέργεια
Μουσεία στον βυθό της θάλασσας, προσεχώς στην Αλόννησο και στον Παγασητικό | Glocal.gr
ΣΥΝΤΑΓΗ 800 ΕΤΩΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ! Προέρχεται από μια καλόγρια- Δείτε από ποια σοβαρή ασθένεια σας προστατεύει ~ casuallife.gr
Γιατί οι Ιταλοί πίνουν καφέ μόνο το πρωί | E-Radio.gr Ευ Ζην
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0