Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Καλημέρα παιδιά!
Έτοιμοι για Κυβερνοδευτέρα; -
Κοίτα να δεις τι ανακαλύπτει το μάρκετινγκ για να πουλάνε. Με περίσσεψαν 1€ στην pay pal που λέτε να τα επενδύσω.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εδώ οι κομμουνιστές Κινέζοι έχουν μέρα για εργένηδες και ορμάνε όλοι σαν τρελοί!
Η αμερικανική cyber monday ωχριά... -
Να πω την κακία μου τώρα. Οι κομμουνιστές ήταν - είναι χειρότεροι καπιταλιστές από όλους. Απλά πριν πέσει ο φράxτης του Βερολίνου για το 30% του πληθυσμού και τώρα για όλους ανάλογος εισοδήματος.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εγω πάντως επιβιωσα του black. Λέτε να μου τα φάνε στο cyber?
-
Κατέβα αύριο Σύνταγμα και πες μας.
-
-
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Το πήρα για τη θεία μου που ούτως ή άλλος έψαχνε συσκευή. Κάποια στιγμή όταν έρθει επίσκεψη θα ασχοληθώ λίγο να της στήσω τη gcam. Προφανώς δεν θα ναι και το καλύτερο στήσιμο αλλά παρόλα αυτά θα στα στείλω αν θέλεις.Ο/H EvangeliaK έγραψε:
Αλώβητος? Δεν θα δούμε δηλαδή nokia 8 με gcam?
-
Να'σαι καλά.
Αν δε βαρεθώ, μπορεί να ασχοληθώ κι εγώ.
Γενικά δε με ενδιαφέρει η κάμερα στα κινητά, πέρα από το να βγάζει μια ικανοποιητική ημερήσια. -
Θυμάστε το ιταλικό καρτούν «Τιραμόλα» που έκανε πάταγο
Αγρίνιο: Ο γυμνός πρώην ιερέας, οι δύο γυναίκες και το δικαστήριο
Anonymoi.gr: Ελληνική εταιρία κατασκεύασε το πρώτο φορτηγό πλοίο στον κόσμο που κινείται με αιολική ενέργεια
Μουσεία στον βυθό της θάλασσας, προσεχώς στην Αλόννησο και στον Παγασητικό | Glocal.gr
ΣΥΝΤΑΓΗ 800 ΕΤΩΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ! Προέρχεται από μια καλόγρια- Δείτε από ποια σοβαρή ασθένεια σας προστατεύει ~ casuallife.gr
Γιατί οι Ιταλοί πίνουν καφέ μόνο το πρωί | E-Radio.gr Ευ Ζην

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0