Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Οι δικές μου γνώσεις λένε τα εξής. Για να μπορέσουμε να έχουμε όσο γίνεται περισσότερη διάθλαση του φωτός (να προχωρήσει στα ενδότερα) και όχι ανάκλαση (χαμένο πολύτιμο φως) πρέπει ο δείκτης διάθλασης μεταξύ αέρα και γυαλιού να είναι ο μικρότερος δυνατός. Έλα μου ντε που δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον δείκτη διάθλασης του αέρα και σχεδόν καθόλου του φακού. Λύση για αυτό: - Τα φίλτρα που έχουμε δει και στα γυαλιά οράσεως που έχουν ενδιάμεσο δείκτη διάθλασης μεταξύ αέρα και γυαλιού και εφάπτονται σ…
-
Παράθεση από flytouch1111: “@ANDREAS54 1) είναι αργία για σένα 2) Εισαι μες την τρελή χαρά 3) Εισαι πειραχτηρι 4) Δεν έχεις αισθηση του χώρου και του χρόνου αλλά απο την άλλη έχεις πληρη συναισθηση των παραπάνω 5) Εχεις πιει ρεντ μπουλ 6) Απο την φυση σου εισαι duracell 7) Εργαζεσαι σαν και μένα κάθε μέρα όλο το έτος και<< θέλεις να πάρεις εκδίκηση >> Διάφορες εκδοχές που δίνουν εξήγηση στο μακροσκελες επιστημονικο σου αρθρο, εύγε εύγε ” arg-1-50-trans.gif
-
Παράθεση από foxy4270: “μπειτε στο myphone στο θεμα με τους διαξιφισμους να δειτε τι ανεβασε το αρρωτημενο ατομο. Ο χρηστης λεγεται @Vlasismiriagos. τα σχολια του αφορουν εμενα και τον Ανδρεα ” Καταρχάς δεν μας διευκρίνισε πότε ο @foxy4270 ποιο παλληκάρι είναι στη φωτογραφία ο καθένας. Θα ταξιδέψουμε ποτέ μέσα από «σκουληκότρυπες»; Το σύμπαν των Forum είναι τεράστιο. Ταξιδεύοντας με την ταχύτητα του φωτός στο πλησιέστερο προς τη Γη αστέρι (πέραν του ήλιου), θα διαρκούσε περισσότερο από τέσσερα χ…
-
Παράθεση από fog: “Δε θα κάνει χαλάστρα Ένα άτομο συνηθισμένο να μην το προσέχουν δίπλα στην όμορφη, δε θα τη δει ξαφνικά Bella Hadid. Θα κρατήσει την αίσθηση της προσοχής από τον όμορφο έστω και για λίγο και θα πάει παρακάτω ” Τζον Νας θεωρία παιγνίων. Δεν το συνεχίζω, εκτιμώντας τις φιλότιμες προσπάθειες τόσων σκουληκιών, να επαναφέρουν το επίπεδο μετά την ατυχή αναφορά στην Εντροπία. (Hidden Content)
-
Παράθεση από fog: “@ANDREAS54 Τα χέρια μου είναι δεμένα Η "δουλειά" μου δεν είναι να κρίνω την ποιότητα των μηνυμάτων, αλλά τη σχετικότητα. Μπορεί ένα ποιοτικότατο -κατ εμέ- μήνυμα ναάναι offtopic σε ένα συγκεκριμένο θέμα, αλλά οποιοδήποτε μήνυμα γίνεται ontopic στα offtopic Μην ανησυχείς πάντως, θα αναλάβει η εντροπία και θα κατέβει η στάθμη ” Η αύξηση της εντροπίας δεν περιλαμβάνει τις σκουληκότρυπες. Άσε που αν συνεχίσουμε την κουβέντα δεν θα συμβάλλουμε στην επιθυμητή αύξηση της αταξίας αλλά…