Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 796.
-
η μονη τους ελπιδα ειναι να μας αποκλεισουν. ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ........
-
εδω gaiosgf +1 +1χθες +1 προχθες. τους τρωμε λαχανο. ο δευτερος εχει τις μισες ψηφους. το πρωταθλημα ειναι δικο μας.
-
καλησπερα και χρονια πολλα. πηρα ενα κινεζικο (καταξοδευτικα παλι) vr box και ενα απ αυτα τα χειριστηρια με bluetooth για το γιο μου. ξερει κανεις πως να συνδεσω το χειριστηριο με το redmi note 2;δεν εχει οδηγιες μεσα, και με αναζητηση απο το bluetooth της συσκευης δεν το βρισκει. δοκιμασα και συνδιασμους πληκτρων του χειριστηριου αλλα τιποτα.
-
Υπότιτλοι σε video
gaiosgf - - Ο καφενές μας
Μήνυμακι εγω ειχα το ιδιο. μου κατεβασε ο γιος μου το MX PLAYER και παιζουν μια χαρα.
-
Παράθεση από KostasUK: “Αγόρασα την nohon μπαταρία και εγω και διαπιστωνω οτι μολις η μπαταρία παει κατω απο 15% και δεχθω κληση, το κινητο θα απενεργοποιηθει. Ελλατωματικη μπαταρια ή φταιει κατι αλλο? Με την xiaomi μπαταρια δεν ειχα αυτο το θεμα. Επισης, δεν πειραξα τπτ στις ρυθμισεις. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” πηγαινε Ρυθμισεις-Μπαταρια-Διαχ. χρ. μπατ. εφαρμογων και αν ειναι στο Ενισχυμενη, καντο Ανενεργο
-
σε εμενα ολα καλα. την περασα πανω απ την 8.0.2 και παει μια χαρα.
-
wipe cache +dalvic cache
-
Δεν χτυπά το ξυπνητήρι
Μήνυμαεμενα καπου καπου μου κανει το εξης:το βραδυ πριν κοιμηθω, αν το βαλω στο φορτιστη και μετα το κλεισω, πολλες φορες δεν ανοιγει το πρωι ωστε να χτυπησει το ξυπνητηρι (το εχω ρυθμισει ν ανοιγει το πρωι στις 7:00), αν ομως το κλεισω και συνδεσω μετα το φορτιστη, τοτε ανοιγει στις 7 κι ετσι χτυπαει το ξυπνητηρι. αυτο το εκανε και με την 8.0.1.
-
στις ρυθμισεις υπαρχει επιλογη για αφυπνιση της οθονης σε συσκευες με χαλασμενο πληκτρο ενεργοποιησης. ειναι στο <Ρυθμισεις-κλειδωμα οθονης-Αφυπνιση με τα πληκτρα εντασης. αυτο ειναι ομως μονο για αφυπνιση της οθονης. για να το ανοιξεις, δοκιμασε με η/υ και αν τα καταφερεις, φροντισε να το φορτιζεις για να μην ξανακλεισει. edit επισης μπορεις να το ρυθμισεις να ανοιγει και να κλεινει αυτοματα στις ρυθμισεις>μπαταρια τροφοδοσια. με μια γρηγορη αναζητηση στο playstore, βρηκα το Power button to vol…