Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 653.
-
Νεο μέλος (redmi note 4)
Μήνυμα@ntafycrazywool πρόσφατα αγόρασα απο vickmall και έκανε 22 ή 23 μέρες. Βέβαια μπορείς να πας στην ενότητα Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
-
Το έχω 15 μέρες και η μπαταρία είναι στο 57%. Όταν οδηγάω, η οθόνη ανάβει συνέχεια, αλλά δεν με πειράζει καθόλου. Και το βράδυ όταν κοιμάμαι και πλακώσω το χέρι μου, μετράει τους παλμούς, χαχαχαχαχα.
-
Νεο μέλος (redmi note 4)
ΜήνυμαΜήπως να πάρω αυτό και όχι το redmi pro; Είμαι σε δίλλημα. @ste3001 απο που το αγόρασες, και πόσες μέρες έκανε να έρθει;
-
Κόλλησε στο FastBoot !
pit13 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαγράψε στο google μπαταρία xiaomi mi3, και λογικά θα σου βγάλει αποτέλεσμα.Υπάρχει Ελλάδα, σίγουρα.
-
xiaomi MiTV 3
pit13 - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΚανένα νέο για το μαγαζί. Φτιάχτηκε το σάιτ;
-
Ας διαγραφεί
ΜήνυμαΚαλημέρα. Θέλω εντυπώσεις για το κινητό; Το συγκεκριμένο(3/64) θα είναι το επόμενο κινητό. Αγορά όμως σε 1 με 1,5 μήνα
-
Παρουσίαση του Mi Band 2
Μήνυμααυτή την έχω στο κινητό. Αναφέρομαι σε αυτή που πρέπει να πληρώσεις.
-
Παρουσίαση του Mi Band 2
Μήνυμα@maddoctor πια είναι η εφαρμογή που έχεις κάνει μετάφραση;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Πληκτρολογούμε fastboot flash recovery twrp3.0.2-2_by_mic_kenzo.img Μετά θα Κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο Volume UP και θα δώσετε την εντολή fastboot reboot. Όσο κρατάτε πατημένο το Volume UP το τηλέφωνο θα μπει κατευθείαν στο TWRP Recovery. ” Μια βοήθεια σε αυτά τα βήματα. fastboot flash recovery twrp3.0.2-2_by_mic_kenzo.img , πατάμε enter και μετά πατάμε το volume up; και το ίδιο μετά, για να πάμε στο επόμενο βήμα;
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: vickmall - Την Διεύθυνσή της (URL) : vickmall.com/ - Tι ακριβώς αγοράσατε: xiaomi redmi note 3 pro (x2, ένα χρυσαφί και ένα silver) xiaomi mi band 2 - Την ημερομηνία αγοράς: 02 / 08 / 2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 22 ημέρες ( το κινητό ήταν απο 19 / 08 Ελλάδα) - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10):Δεν χρειάστηκε - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Η πρώτη μου αγορά α…