Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 840.

• ROM Update

topmar - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Λοιπόν, έκανα τα εξής: 1) Μετονομασα την ΡΟΜ σε update.zip. 2) Την έχω βάλει χύμα και όχι σε φάκελο Τώρα, θα κάνω ένα δοκιμαστικό update από το "Updater/Choose update package". Σωστά; Sent from my Xiaomi Redmi Note 2

• ROM Update

topmar - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση, το δοκιμάζω σε λίγο και επανέρχομαι με τα νεότερα.... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2

• ROM Update

topmar - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Καλημέρα και χρόνια πολλά, κάνω μια εξυπηρέτηση σε μια φίλη που έχει ένα Mi2S και θέλω τη βοήθεια των expert.... Λοιπόν, έχει το Mi2S εδώ και 2 χρόνια και δεν το έχει κάνει κανένα update...έως πρόσφατα, που κατά λάθος το έκανε με WiFi..... Από τότε, το κινητό δεν συνδέεται στο Google Play, βγάζει συνεχώς ένα μήνυμα "Ενημέρωση Υπηρεσιών - Η εφαρμογή Υπηρεσίες Google Play θα.....(δεν μπορώ να το διαβάσω, δεν εμφανίζεται όλο στην οθόνη ειδοποιήσεων)" και όταν πατάω επάνω, βγάζει την οθόνη σύνδεσης …

• Παιδιά, ας είμαστε ρεαλιστές..... 1 δις πληθυσμό έχει η Ινδία..... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2

• +1, ως συνήθως.... Username: topmar όπως κι εδώ... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2

• Λοιπόν, με την τελευταία ελληνική ΡΟΜ 5.12.3, έχω πολύ καλά στατιστικά μπαταρίας στο Redmi Note 2, νομίζω ότι είναι τα καλύτερα που έχω δει ποτέ, με 6 ώρες οθόνης!! Μπαταρία: 4% Χρόνος από την τελευταία φόρτιση: 1η 3ω 37λ Χρόνος οθόνης: 6ω 3λ Χρόνος ομιλίας: 27λ 37δ Wi-Fi ανοιχτό: 9ω 47λ Sent from my Xiaomi Redmi Note 2

• Καλημέρα, τι έγινε ρε παιδιά, επιδημία έπεσε?? Εχθές το γ@μησε και εμένα το κινητό η σύζυξ, χάλασε την υποδοχή εισόδου του φορτιστή (ένα κομματάκι χρυσό pin έπεσε κιόλας) και δεν φορτίζει .....Έλεγξα την υποδοχή φόρτισης, φαινόταν στραβά τα pin, τα ίσιωσα με ένα λεπτό κατσαβιδάκι αλλά ενώ φαίνεται να κουμπώνει, δεν φορτίζει.... Υπάρχει περίπτωση να φορτίσει από την τρύπα-υποδοχή των ακουστικών ή να αγοράσω αυτό που περιγράφει επάνω ο φίλος spirakosgeo? Παρήγγειλες ήδη φίλε εσύ το εξάρτημα? Από π…

• Ευχαριστούμε παιδιά.... Ελπίζω να έφτιαξε το χαζό πρόβλημα με την άρνηση σύνδεσης σε μερικά Wi-Fi.....μόλις την έβαλα..

• Καλημέρα παιδιά, θυμίστε μου λίγο, για να κατέβω έκδοση ΡΟΜ, από την 5.11.12 στην 5.10.29, εκτός από Clear Cache & Dalvik Cache, χρειάζεται κάτι άλλο;

• Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα κουλό πρόβλημα, που εμφανίστηκε από την 5.10.28, συνεχίστηκε στην 5.11.5 και τώρα παραμένει και στην 5.11.12 που έχω. Λοιπόν, δεν μπορώ να συνδεθώ σε ένα συγκεκριμένο Wi-Fi, στο οποίο συνδεομουν με τις προηγούμενες εκδόσεις ΡΟΜ, ενώ με τις 2 τελευταίες που προαναφερω δεν γίνεται τίποτα! Το κλειδί του Wi-Fi δεν άλλαξε, άλλο κινητό συνδέεται δίπλα μου κανονικά, σε μένα βγάζει Connecting και μετά παύει την προσπάθεια σύνδεσης, τίποτα... .. Έκανα reset το μόντεμ, έβαλα άλλο…

• Καλημέρα, εμείς που βάλαμε - πρώτοι μη χάσουμε πανάθεμά μας - την προβληματική 5.11.5, τι κάνουμε? Την βγάζουμε και περνάμε την προηγούμενη 5.10.29 ή αναμένουμε στο ακουστικό μας?

• Είχε κανείς θέμα με ξαφνικό restart στο κινητό, με την 5.11.5? Μόλις τώρα είχα στο δικό μου, με ανοιχτή την εφαρμογή Facebook ......

• Μόλις έκανα απεγκατασταση και εγκατάσταση ξανά της εφαρμογής MX player και το πρόβλημα παραμένει παιδια.....

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από topmar: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από topmar: “Καμιά λύση, ειδικά στο 2ο πρόβλημα; ” Εκτός απο την λύση της επανεγκατάστασης, μέχρι τώρα πως δούλευε ο MX Player? Με δικαιώματα root? ” Σε όλες τις προηγούμενες αναβαθμίσεις σας ανά εβδομάδα, δεν είχα πρόβλημα κανένα.. ..Δεν ξέρω εάν ήταν root ο MX player, τώρα που βλέπω, στο Security - Permissions - Root, δεν υπάρχει καμία εφαρμογή.. ...πως προσθέτω εκεί εφαρμογή; ” Παιδιά ο MX φυσικά και ΔΕΝ θέλει root για …

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από topmar: “Καμιά λύση, ειδικά στο 2ο πρόβλημα; ” Εκτός απο την λύση της επανεγκατάστασης, μέχρι τώρα πως δούλευε ο MX Player? Με δικαιώματα root? ” Σε όλες τις προηγούμενες αναβαθμίσεις σας ανά εβδομάδα, δεν είχα πρόβλημα κανένα.. .. Δεν ξέρω εάν ήταν root ο MX player, τώρα που βλέπω, στο Security - Permissions - Root, δεν υπάρχει καμία εφαρμογή.. ...πως προσθέτω εκεί εφαρμογή;

• Καλησπέρα παιδιά, πέρασα την τελευταία ΡΟΜ Dev 5.10.29 με Wipe Cash & Dalvik Cache, από το TWRP όπως κάθε βδομάδα. Λοιπόν, όλα καλά με την τελευταία έκδοση αυτή, κανένα πρόβλημα σημαντικό, εκτός από τα δύο παρακάτω: 1) Όταν πατάω το μεσαίο κουμπί Home, πριν επιστρέψει στην αρχική σελίδα το κινητό, θαμπωνει η οθόνη και βγαίνει το εικονίδιο εργασίας (κύκλος που γυρίζει), σαν να καθαρίζει τις τρέχουσες εφαρμογές... Αλλά δεν.... Σπαστικό όμως... 2) Πρόβλημα με τα νέα δικαιώματα Android 5 (όπως το γρ…

• Καλησπέρα παιδιά, από την δική σας developer 5.10.22 για την stable αυτή, σε Redmi Note 2, θέλει wipe all & factory reset.. ....σωστά; Οπότε τα χάνουμε όλα και φτου και από την αρχή ξανά το σεταρισμα του κινητού.. ..σωστά; Αξίζει τόσο πολύ το πέρασμα στην stable ;

• Ευχαριστώ παιδιά, με το Flasify το πέρασα το TWRP και μετά από αυτό την νέα ΡΟΜ 5.9.16.....

• Παράθεση από spiross4: “παιδια μια βοηθεια σας παρακαλω...εχω την 5.10.15 και μπαινω σε recovery με τον συνδιασμο πληκτρων ....κανω ακριβως την διαδικασια που λετε παταω install update.zip και μου βγαζει συνεχεια το μυνημα install update.zip to system failed update.zip signature verifcation failed... τι συμβαινει και τι μπορω να κανω??????????????ευχαριστω προκαταβολικα για την απαντηση...επισης προσπαθω να παω απο την 5.10.15. στην 5.10.16 μετον ιδιο τροπο και μου βγαζει το ιδιο ακριβως μυνημα”…

• Καλησπέρα παιδιά, και στις τελευταίες 2 εκδόσεις των ΡΟΜ σας (5.9.27 & 5.10.8), το κινητό σε άσχετες στιγμές κολλάει κλειστό (όχι σβηστό, απλά χωρίς να δείχνει η οθόνη τίποτα), και όταν πατάς το πλαϊνό κουμπί ON-OFF για να ανοίξει η οθόνη, δεν δείχνει τίποτα, απλά ανάβουν τα κάτω κουμπιά μόνο για 3"-4" και μετά σβήνουν, χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα με το κινητό, ούτε επανεκκίνηση ή σβήσιμο φυσικά, οπότε πρέπει να βγάλω μπαταρία.... Κοιτάξτε το λίγο....