Αν πας από Stable σε Stable δοκίμασε μόνο Wipe Caches
[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
Καλησπέρα παιδιά,
από την δική σας developer 5.10.22 για την stable αυτή, σε Redmi Note 2, θέλει wipe all & factory reset.. ....σωστά;
Οπότε τα χάνουμε όλα και φτου και από την αρχή ξανά το σεταρισμα του κινητού.. ..σωστά;
Αξίζει τόσο πολύ το πέρασμα στην stable ;Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
-
Ο/H topmar έγραψε:
Αξίζει τόσο πολύ το πέρασμα στην stable ;
-
-
την περασα κ γω κ την βρισκω πολυ καλυτερη απο την global! (αν κ για εσας δεν ειναι ειδηση αυτο) κ δεν περιμενα να τις ανεβασετε τοσο γρηγορα! μπραβο παιδια, καταπληκτικη δουλεια!
-
της γυναικας ειχα περασει stable v6 οποτε δεν χρειαζομε factory reset για v7 ερωτηση τη recovery θα φοραει τωρα μιλαμε για το redmi 2 με τα 2 giga το redmi 2 td αυτη δεν κατεβαζω και βαζω?και αλλες δυο ερωτησεις η πρωτη αφορα το κινητο της γυναικας μου για ποιο πολυ ευκολια δικια μου.θα παρει custom recovery τυπου twrp? οπως εχω εγω στο ρυζακι?και δευτερη ερωτηση ποιο πολυ για ενδιαφερον για το δικο μου κινητο θα παρει v7 stable?γιατι στην πρωτη σελιδα δεν ειδα κατι
-
μετα το πέρασμα της v7 είδα αυτό...είπαμε είναι μπροστά η miui αλλά 2 χρόνια; Δε βρίσκω το αντίγραφο που έκανα 5 λεπτά πριν και έβγαλε αυτα...
-
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μα του RedMi Note 3G όπως και το RedMi 1S / RedMi 1-Hongmi οι GTV ROMs που παίρνουν είναι βασισμένες σε Stable εκδόσεις...
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0